2010-08-31 kl. 23:36:16

I'm so happy for u

Kolla sötisarna!


2010-08-31 kl. 23:28:45

Great day

.. fast det känns som att dom flesta dagar på sistone har varit 'great days'?

Idag blev det skola, var med på två onödiga lektioner för att vänta på Sarah och Hannah. Helt klart värt det, och när man är med Hannah på en lektion går det inte direkt segt.. "Pick yourself up, dust yourself off, back in the saddle..." hahah, typ dagens roligaste! Hannah gör nämligen danser sittandes när hon lyssnar på musik. Sjukt roligt, ska smygfilma någon gång! Efter skolan åkte vi upp på stan, det blev lite spontanshopping, bla varsin svart sån där rund halsduk från Wear It för 99 kr. Kap! Ja, vi alla tre köpte den... Tog en sallad och en latte på La Baguette, satt kvar där ett par timmar och sedan skildes vi åt runt halv åtta. Härlig dag! Träffade massa fina tjejer när jag kom hem också. Älskar att jag har världens bästa vänner ♥




Sarah & Hannah



Asgod moccalatte!


2010-08-31 kl. 07:47:32

Update

Orkar inte sitta här längre, en halvtimme tills bussen går men jag cyklar iväg och möter Julia tror jag.. Hellre det än att sitta här och dryga heheee. Ser faktiskt fram emot skolan nu! Pussss hejdå!

2010-08-31 kl. 07:35:15

Morsning

Sitter och sminkar mig lite samtidigt som jag lyssnar på Vengaboys, haha nostalgi! Har lyssnat på massvis av gammal musik nu när jag helt plötsligt tydligen fick en timme extra på mig.. Ska nämligen ta en senare buss för att världens bästa Julia är så gullig och tar den för min skull, fast hon skulle ta nio bussen egentligen :D TACK!!!! Idag är det Estetisk verksamhet (jättekul att jag redan har läst den kursen....) och Idrott och hälsa som står på schemat. Blir nog kul hoppas jag. Hoppas bara Johanna går på bussen i stan haha annars kommer jag springa helt och hållet vilse när jag ska hitta till esteten.. Åh nu kom Hinder - Lips of an angel ♥

Note to self: Köp aldrig mer Vivas Rich Rose, DEN ÄR FÖR MÖRK!!!!!

2010-08-30 kl. 22:29:04

Du är inte så pjåkig

Sitter och pratar med en speciell person i telefon.. Gissa vem? Ja, Sarah såklart! Är vi inte med varandra så pratar vi i telefon istället haha, även om vi bara slösnackar och inte pratar så jättemycket.. Men säger som Sarah: Det är inte så pjåkigt!



2010-08-30 kl. 21:21:37

Im back

Nu har jag kommit hem igen efter ett dygn i Örebro.

Efter många om och men hamnade jag till slut på en buss till Sarah, men innan det hann jag springa fram och tillbaka mellan Våghustorget och Konserthuset säkert femton gånger utan att överdriva! Blir så trött på bussarna, haha. Vi failade stenhårt idag också, jävla bussar att vara sena!

Förutom det så blev det skola idag. Det började med Informations- och kommunikationsteknologi, och efter det hade jag och Sarah tre timmars hål så vi åkte upp på stan och gjorde syntest till körkortstillståndet, utförde en del shoppingbehov, åt och sprang runt i tre olika affärer för att en viss Hannah skulle ha sitt jävla godis hahaha. Slutligen hade vi Människan socialt och kulturellt med Stig, helt okej kurs verkar det vara! Fick även våran första riktigt uppgift, den skulle till och med betygsättas.. Läskigt! Efter skolan gick vi hem till Sarah, skickade iväg synintyget till Transportstyrelsen och nu på kvällen har jag varit på Handledarkurs. Känns som jag har fått ganska mycket gjort idag.. Duktig tjej!

Längtar som tuuuuuuusan till körkortet nu också! (Som om jag inte har gjort det innan?)


2010-08-29 kl. 19:26:59

This is me

Såhär fungerar jag. Klockan är 19.26, bussen går klockan åtta. Jag har precis varit ute och är inte ens i närheten av färdig att åka. Ändå sätter jag mig vid datorn det första jag gör, istället för att göra mig klar. Bra där Josefine! Så kommer det hela sluta med att jag stressar ihjäl mig och glömmer hälften av alla saker jag ska packa ner och göra innan jag åker. Nu vet ni!

2010-08-29 kl. 14:39:21

Ganska onödigt inlägg

Hahaha, slog på tvn och reprisen av Fångarna på fortet är igång. Älskar Rabih's kommentarer: "tänk att det är en tiger som inte får väckas" och "bra, tänk att du inte får väcka tiger". Så himla kul!

Btw så står det en tjej här utanför och varvar sate. Det låter som hon övningskör för första gången.. Ibland hoppar bilen till lite, hehehe. Älskar skadeglädje!

Update 1 min senare: Hon kom iväg när jag skrev inlägget, nu är hon tillbaka på ruta ett igen.

Update 2 min senare: Det var visst inte hon..

2010-08-29 kl. 14:10:12

Wang

Den här är ju inte så jätteointressant heller..



Gosh vilket väsk-freak jag har blivit!


2010-08-29 kl. 14:06:14

Balencia

Måste ha!!! Ångrar nästan att jag köpte den andra väskan nu, för den här är sååå perfekt! Det var typ en sån här jag letade efter, för jag vill ha sådär ett jättestort fack i den. Men självklart fanns inte det på alla b-affärer i Marieberg! Åh måste beställa den här!







How perfect?!


2010-08-29 kl. 13:51:11

Godmorgon!

Eller, morgon och morgon.. Vi vaknade nog runt nio så, haha. Men vi har legat kvar i sängen ända sedan dess så, det är typ godmorgon. Vi har hunnit med att se på film och allt möjligt. Riktigt mysigt! Min älskling fick frukost på sängen också ♥

Nu har Erik precis gått över till André och jag sitter kvar här.. Funderar på om jag ska färga mitt hår nu istället för att Sarah får göra det sen.. Orkar typ inte vänta. Men får se, tänkte bara berätta att jag lever och ska nu ägna mig åt 2011 års IKEA-katalog! Blir förhoppningsvis en hel del shopping därifrån, inom en snar framtid! :D

2010-08-28 kl. 23:36:12

Home again

Precis hemkommen från överraskningsfesten för André som visade sig bli väldigt lyckad! Han hade inte anat någonting och ingen hade heller gjort bort sig.. Det blev en trevlig kväll med lekar och massvis med mat, är fortfarande proppmätt! Aja, ska tvinga Erik till sängen sen ska vi slå på en film och sova. Godnatt! :)

2010-08-28 kl. 15:29:58

Mascara

Jag har köpt världens bästa mascara! L´oréal Paris Voluminous x5 heter den och kan vara den bästa mascaran jag någonsin har testat haha. Snodde lite av en kompis här om dagen och jag var fast direkt. Åkte direkt upp på stan efter skolan och köpte den, haha! Sitter och sminkar mig för kvällen nu så jag kunde bara inte låta bli att berätta om den här underbara lilla saken.



Ca 115 kr på Åhléns!


2010-08-28 kl. 14:33:19

Hoppfull

Ååååh jag fick som jag ville! Kan ju säga att mitt humör har gått från noll till HUNDRA! :D Hoppas hoppas hoppas!!!!!!! Jag orkar inte vänta längre... Snälla kan inte alla bara hålla tummarna för mig, berättar när jag vet säkert hur det blir :D

2010-08-28 kl. 12:49:24

Audi A3

Den här bilen vill jag köpa heeeeeeehehe.




Bara 67 000 kr, som hittat!


2010-08-28 kl. 12:09:36

Jag lever

.. men har haft noll bloggtid dom senaste dagarna, hehe sorryyy.

Dom senaste dagarna har bestått av shopping med Julia, även Hannah en liten stund. Fick med mig hårfärg hem häromdagen så på söndag ska Sarah få färga mitt hår igen! Redan urtvättat, hatar rött på det sättet.. Har även umgåtts med Sophie, Isabell och Kajsa och lite allt möjligt.

Förresten så var jag och Sarah inne på körskolan här om dagen, vet inte om jag sa det. Ska iallafall gå handledarkurs på måndag, lite senare än alla andra haha. Men hade inte tänkt att göra det alls så det blev lite ändrade planer helt plötsligt. Sedan blir det att börja på körskolan i mitten av November ungefär. Är astaggad!!! Ska ha körkortet så fort jag blir arton!

Ikväll då? Hade planerna ganska klara fram tills igår kväll.. Men ja, just nu skulle jag bara vilja hyra en bra film och se på med min älskling.. Har knappt någon ork att göra något annat. Eller egentligen vill jag, men orkar inte hålla på och fejka mitt humör hela kvällen.. Åh, aja skitsamma. Det är länge tills dess, humöret kanske hinner förbättras tills då. Hoppas!!!

Nu ska jag ta en powernap, har inte alls sovit mycket inatt och så vaknade vi runt åtta så det känns ganska behövligt. Vi hörs senare kanske, antar jag, pusss!

2010-08-25 kl. 23:44:05

Blablablaa

Sitter nu och pratar med Sarah om allt möjligt. Det är helt sjukt vart våra samtal kan vandra iväg såhär på kvällskvisten.. Vi har pratat om allt från oss som plugghästar till datorer och tjejsnack! Nu kom vi precis in på familjerelationer, men det kanske inte är så konstigt.

Ska försöka avrunda det här samtalet nu (typ om två timmar om jag känner Sarah rätt..?) och sedan blir det att dra sig mot sängen och försöka sova. Ska upp sju imorgon! Godnatti!


UPDATE: Det tog oss bara en kvart den här gången!

2010-08-25 kl. 22:36:58

Friendship

Glömde ju bort att säga att jag träffade världens bästa Linnéa idag! Haha stog i kön på donken, helt plötsligt vände hon sig om och tittade på mig. Båda stog som frågetecken och bara glodde.. Behöver jag berätta att det hela slutade i ett skrattanfall? Eh ja, det är så vi alltid har och alltid kommer hantera situationer tillsammans. Har saknat henne! Över ett år sedan vi sågs nu, men vi bestämde iallafall att vi skulle ta en sväng på stan någon dag, nu när hon också går i skola i Örebro, typ.




Söta tjejer haha, bilder från typ tvåan ända upp till nian tror jag. Åh jag vill pierca näsan igen!


2010-08-25 kl. 22:16:36

Dagens inköp




Kanske största kapet någonsin? Bara 1990 kr för denna lilla manick på 10,1 tum. Hade inte tänkt köpa någon förrän vi drar igång med lektionerna och så, men när den var så billig kunde jag inte låta bli! Helt perfekt juuu. Till den blev det även en liten minimus i en asfin limegrön färg, haha han i butiken trodde jag var dum i huvudet för jag bara kolla på färgerna typ.. Och ett fodral så klart! Typ som en dataväska fast tunnare så jag kan ha den i handväskan. Perfekt!


 Köpte mig också en ny väska. Det var verkligen dags om man kollar på min gamla.. Dock köpte ju Erik en väska till mig i Varberg men den är tyvärr liiiite för liten för dator + böcker + ibland idrottskläder så tyvärr, den blir det bara när det blir lite packning. Men den nya är assnygg och går loss för 399 kr på Accent!

 

 

 


2010-08-25 kl. 21:46:37

Onsdag

Jag kom precis hem från Marieberg, och har nu packat upp mitt senaste inköp och dess tillbehör! Haha, älskar sånt! Nu blir ni nyfikna vaaaaa?

Idag var det som sagt lekdag med tvåor och treor, tvåorna sög men treornas "lekar" var iallafall lite roliga. Men det känns som att våran klass gör det mesta roligt.. Men jag vet inte, det kanske bara är jag som tycker det haha. Jag trivs som fisken i vattnet iallafall, om någon har missat det. Det känns som att jag typ bara tjatar om det hela tiden men det är bara för att jag är så glaaaaaaaad och tycker allt är så kuuuuuul nu för tiden!

Har precis kollat på Fångarna på fortet förresten, älskar det.. Aja, ska slänga in lite bilder på det jag köpte idag! Pussssss mina fina ♥

2010-08-24 kl. 22:34:35

Time to sleep

Nu har vi ätitmat, onyttigheter och tittat på Fångarna på fortet. Lika spännande som alltid hahah! Ska alldeles strax sova, tror jag, eller iallafall lägga oss i sängen. Det känns inte riktigt som vi kommer somna så speciellt tidigt ikväll.. Ligger och snackar naglar och grejer hahah.

Längtar sååå tills imorgon! Trivs så sjukt bra i min klass, ifall jag inte har sagt det tidigare. Känner på mig att det här kommer bli askul! Snart undersköterska, sedan bara sjuksköterska och barnmorska kvar haha!

Ska lägga mig brevid Victoria nu, pusss!

2010-08-24 kl. 17:11:24

Skoldag nr två

Sitter hemma hos Victoria nu, ska sova här inatt och umgås med henne. Det var riktigt länge sedan vi gjorde det så det ska bli roooligt!

Andra skoldagen avklarad, och det verkar som våran klass kommer bli världens bästa! Har pratat med dom flesta nu och det känns jättebra. Har massa assköna tjejer att umgås med. Imorgon blir det ännu mer lek, med bla tvårorna och treorna.. Wich means Julia! Hehe fast kommer inte komma i hennes grupp bara för det. Aja, det löser sig. Var och strök massa kurser igår också så jag kör på mitt schema redan från början, skönt! Så slipper jag läsa dubbelt i början..

Fick också reda på att vi får ha med våra egna datorer till skolan och koppla upp oss mot deras nätverk, asbra ju! Så nu står en minilaptop högst på önskelistan! Ska köpa en riktigt billig som jag bara ska ha till att skriva skoluppgifter på och typ leta fakta på lektionerna.. Skitskönt att inte behöva hålla koll på massa jobbiga papper ju!

Känner verkligen på mig att det här blir tre helt fantastiska år!

2010-08-24 kl. 07:12:30

Off to school!

Nu ska jag och Sophie gå till bussen, har bara ett litet dilemma först. Vad ska jag ha på mig?!?!?!?! Får paniiiiiiiiiiiik. Vi ska gå om typ tio min hehehehe.

2010-08-24 kl. 06:50:41

Tuesday

Fy sate vad kallt det är! Sitter här med en kopp varm choklad och försöker tina samtidigt som jag knarkar alla läkemedel i världen, men inget av det kommer ju någon vart..

Om ca 50 minuter går bussen in till staden, och sedan vidare till skolan. Det regnar, såna här dagar är jag glad att jag inte är du Sarah. Vissa får nämligen inget busskort, heeeehe. Ska snart sminka mig lite och sedan se vad jag ska packa i väskan, blir nog kvar i stan inatt nämligen.

Menmen, ska ner och göra en till kopp varm choklad, smälla i mig några extra Bisolvon och hoppas på att hostan går över någon gång! Nio börjar skolan och det som står på schemat idag är "Lära känna varandra" och typ "Gemensam lunch" så det blir väl några namnövningar och mat. Antagligen inte en jättelång dag idag heller. Står dock att vi går till ca två, men det stog det igår också och då sluta vi halv ett så..

2010-08-23 kl. 22:15:51

Natti

Har precis varit utanför och träffat Julia en sväng, nu tagit mig en macka och ska lägga mig i sängen. Imorgon är det skola igen! Så godnatt bloggen hihi!

2010-08-23 kl. 19:30:40

Fångarna på fortet

Åååh blev överlycklig när jag såg att Malin hade skrivit på Facebook att det är Fångarna på fortet ikväll! Hade helt glömt bort det, har längtat som en tok aslänge! Funderar på att åka iväg till Ica och köpa nötter innan dess.. Är sjukt sugen. Önskar bara att jag hade en fungerande cykel så jag slipper åka äckelbilen hela tiden.. Fast det kanske är det som krävs för att jag ska bli frisk. Men men, det blir nog en tur dit iallafall. Måste ju fira att Fångarna på fortet börjar!!!



Längtar tills detta avsnitt!


2010-08-23 kl. 18:57:14

Bra låt


2010-08-23 kl. 18:51:53

First day at school

Nu har jag tagit alla värktabletter dubbelt upp, ätit fil som är bra för magen (inte för att det är den det är fel på..), druckit massa vatten och ska alldeles strax ta ett bad! Nu måste jag väl ändå bli frisk?`


Iallfall; första skoldagen idag! Jag och Sarah var helt slut igår så vi tänkte att ååh vad bra då somnar vi tidigt, men icke! Vi somnade runt två.. Vilket resulterade i en liten försovning imorse, men det gick ju bra ändå! Hamnade i samma klass som både Sarah (som jag redan visste) och Sophie, kommer bli tre greeeeat år hoppas jag! Övriga klassen hann man knappt få någon uppfattning om, men bara typ tre turkar. Skönt! Hoppas det är folk som faktiskt engagerar sig i skolan och inte bara skiter i det.. Dock vet jag ett par, tre stycken som nog redan är förlorade. Men resten kan man ju fortfarande hoppas på! Haha nej men nu ska jag inte vara så elak. Jag hoppas bara att det blir en bra klass med bra tjejer (och två killar) och inte massa catfighter.. Hehe, måste tänka på det själv också -.- Man ska ju trots allt ändå gå tillsammans med den här klassen i tre år!

2010-08-22 kl. 14:19:42

Jag & Zorro







Ursäkta bildbomben haha men vill spara bilderna!


2010-08-22 kl. 14:09:52

Zorrotime

Det löste sig med låset, hittade inte det gamla men fick ett nytt!

Nu är jag hos Sarah, hon står i duschen och så fort hon är klar ska vi ut och leka med väääärldens finaste bästa hund :D Zorroooo! Kolla själva, finast va?







Hahah jag och Sarah i början av ettan någon gång! Snygga va?


2010-08-22 kl. 12:33:33

Paniiiiiiiiiiiik

Jag hittar inte mitt lås! Jag har hållit koll på det heeela sommarlovet, men självklart inte nu! ÅHH vad ska jag göra om jag inte hittar det? Vore ju roligt om jag inte fick något skåp.. Vet inte vad jag ska göra?! Plus att jag kommer inte hinna hälften av allt jag måste göra innan jag åker. Som tur är slipper jag åka buss, men ändå.. PANIK!

2010-08-22 kl. 10:46:12

Söndag

Ställde väckarklockan på 9.00 (snoozade lite som vanligt) och gick sedan upp och tog ett bad. Asskönt! Känns lite bättre i halsen efter det! Kanske hinner bli frisk tills imorgon iallafall :D Får ta med mina Varma koppen till Sarah.. Haha nä, tror inte det.

Klockan ett går min buss in till stan, då blir det att möta upp Sarah och sedan gå förbi Kicks och köpa hårfärg. Sedan hem och färga håret, och ut med en långpromenad med vovvisen! There may not be jättemycket uppdatering though..

Måste komma ihåg att packa:
Mitt lås
Julias lås
Kläder
Mattebok
Engelskabok

Aja, tror det var det viktigaste.. Nu ska jag äta Varma koppen(chockade?). Puss!

2010-08-21 kl. 20:04:53

Utmattad

Jag är helt slut.. Orkar inte göra någonting, är helt utmattad. Fy vad jobbigt det är! Har kollat på OC och druckit Varma koppen precis heeeeela dagen. Seriöst, jag tar livet av mig om jag inte är frisk på måndag. Okej inte riktigt kanske, men ååh vill verkligen inte vara sjuk då :(

Ikväll ser det ut som så att Erik kommer till mig alldeles strax och senare ska vi köpa mat till oss och hela hans familj och ta med hem till honom. Så sedan blir det upp till Asker, igen. Hahah fast sedan ska jag hem igen, men han kör hem mig så det är lugnt. Imorgon åker jag till Sarah och på måndag börjar skolan!!!! Längtar så sjuuuukt mycket!

2010-08-21 kl. 18:16:09

Långt rött hår

Och såhär ser det ut i! Ska dock klippa det och färga.. Synd att det blev sån färgskiftning :( Men annars är jag nöjd, trodde det skulle se konstigt ut med mitt korta hår men det gjorde det ju faktiskt inte. Skönt!



Var tvungen att censuerar mitt sjuka, osminkade ansikte dock..


2010-08-21 kl. 17:24:56

Extensions

Ska trösta mig lite med att gå och platta håret och sedan testa hårförlängningen.. Hoppas det inte skiljer jäääätttemycket i färg bara. På tal om extensions så ska jag antagligen sätta i en förlängning på Emmis någon gång inom en snar framtid :D ROLIGT!!! Älskar att fixa med hår hahah!

2010-08-21 kl. 17:06:57

Mobildilemma

Jag vill ha min iPhone nu :( Den är försenad och tre kan inte ens säga UNGEFÄR när den kommer komma.. Cp-tre. Funderar på att skita i den nästan, och köpa trean istället. Det kanske vore smartare. Då får jag den nu iallafall, och så tecknar jag telia istället för skit tre -.- Eh ja jag är arg, men what to do? Får ju dras med den här tegelklumpen tills jag får min iPhone..



Älskar tolvmegapixelkameran på den här ♥


2010-08-21 kl. 13:26:21

Kolla vad som kom idag!!

Se här vad som låg och väntade på mig när jag kom hem förut..



Synd att det var aningen mer rosa än mitt hår bara :( Men får väl tvinga upp Sarah på stan imorgon och köpa hårfärg och sedan färga det mörkare och klippa det. Vill så gärna ha det i skolan!


2010-08-21 kl. 13:23:16

Kurerar mig

Uääwwhhhh, jag mår sämre än någonsin! Vågade knappt sätta mig och köra hem från Erik för jag var så snurrig, men det gick. Jag tog mig till ICA och laddade upp med tre paket Varma koppen och en påse halstabletter, så förkylning - bring it on! Haha nä, men gör allt för att bli frisk just nu.

Lite roligt att den här smittan har gått hela laget runt hos mina tjejkompisar nu.. Jag som har klarat mig i flera veckor ska självklart bli sjuk när skolan börjar.

Har gjort Varma koppen och slagit på OC nu och jag tror jag stannar i soffan resten av dagen.. Jag måste bli frisk tills på måndag ju, tänker aldrig missa första dagen i skolan på ny skola..

2010-08-20 kl. 21:21:26

Tyck synd om mig

I take that back. Jag orkar verkligen inte göra massa blogginlägg ikväll känner jag nu, annars brukar jag kunna sitta och skriva om allt mellan himmel och jord, men nej. Inte idag.. Ska slänga i mig Alvedon och Bisolvon nu och sedan bänkar jag mig framför tvn resten av kvällen! VILL BLI FRISK! 


Avslutar med en klassiker..

 


2010-08-20 kl. 19:25:29

Abstinens

Ren och skär blogg-abstinens!

Det har varit full fart hela dagen, vi åkte in till Örebro tidigt imorse och hämtade busskort, käkade och shoppade lite. Jag fick med mig en tröja faktiskt! Inte bra, måste minska på shoppingen..



Snyggare i verkligheten dock.. 449:- på Core.


När vi kom hem fanns det ingen tid till att blogga heller för Erik åkte och jobbade och hans lillasyster och jag kollade på Picture this, rolig komedi! Sedan out of nowhere (okej, inte riktigt) fick jag feber, började vrålhosta och kan knappt svälja för jag har så sjukt ont i halsen.. Inge kul.

Nu är det snart mat (tacos♥) och ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, och blogga mycket! Är jätte bloggsugen haha, måste ju ta igen det jag har missat under dagen!

2010-08-20 kl. 00:51:17

Finally

Äntligen! Nu finns skorna att köpa på Melba.se! I tre färger dessutom, brun, mörkbrun och svart. Funderar på att köpa både svarta och bruna.. Tror det blir så. Hihih äckligt snygga skor faktiskt. Brukar inte gilla "cowboy"-stuket men dom här som var lite halvt om halvt var faktiskt assnygga! Okej, inte så jätte "cowboy" kanske, men klacken iallafall.

549:-

 


2010-08-20 kl. 00:16:11

Nightynight

Neeeee, dags att krypa ner hos Erik i sängen kanske? Ska in till stan halv elva imorgon, så det kanske är dags. Vi måste nämligen in och hämta busskort tyvärr.. Orka, nej? Men aja, ska iallafall sova så jag orkar upp imorgon. Puuuuuusssshejnatti!

2010-08-19 kl. 23:34:45

Grown ups

Det blev inte One tree hill ikväll, istället har vi kollat på Grown ups! Riktigt bra film faktiskt, både rolig och nästan lite sorglig ibland... Eller är det jag som är en pussy? Tror mest på det sistnämnda hehhee. Ne men den var asbra, se den allihopa!!!


2010-08-19 kl. 21:21:10

Beställt!


2010-08-19 kl. 21:11:46

Extensions

Sitter och väntar på lite kontouppgifter sedan är hårförlängningen beställd!!! Det blir expresspaket så får det redan på lördag. Hade dock fått det imorgon om jag hade varit lite smartare och beställt innan tre idag, men icke. Aja, har det tills skolan börjar iallafall och det är huvudsaken! Längtar sååååå mycket.



2010-08-19 kl. 19:35:32

Sad_chey_93


2010-08-19 kl. 17:10:43

Älskade serie

Håller på att ladda ner One tree hill säsong 7 nu. Ikväll blir det maraton med min älskling ♥



There are 6 470 818 671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day, others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls, and sometimes - all you need is one.

2010-08-19 kl. 16:25:30

Going crazy

Vad är det för fel på min dator?! :(

Förut när jag startade upp den så var allt som vanligt, sedan precis när jag hade loggat in på min användare så såg allt ut som Windows nittonhundra-aldrig :( Bara grått och fyrkanter.. Då loggade jag ut och in igen och då var det som vanligt.

Sen nu hänger sig typ Spotify hela tiden och alldeles nyss kom det upp en blå ruta med massa text på och sedan dog datorn. Men när jag startade den igen så var den som vanligt.. Åh!!! Har fan bara haft den här i typ tre månader också..

Jag blir gaaaaaaalen!




Hahaha, typ såhär :(


2010-08-19 kl. 16:15:44

Jag älskar dig



And i don't ever wanna lose u ♥


2010-08-19 kl. 02:27:38

Ser bara koder just nu

Oj oj, klockan sprang iväg igen.. Förlåt Sophie, ska sova tidigt imorgon jag lovar :|

Har suttit och pillat och kodat med designen, var så trött på den gamla men har inte haft orken att göra en ny så jag passade på nu medans jag kände för det! Inte så drastiska förändringar men ändå något nytt. Skönt! Headerbilderna är från olika sommardagar 2010. Addera lite rosa och några skuggor bara så har man en helt ny design!

Är dock helt html-kod-skadad nu så nu ska jag gå och lägga mig och sova, och får jag inte min efterlängtade fina iPhone imorgon börjar jag gråta! :( 

2010-08-19 kl. 01:17:54

Every rose has it's thorn



Jag bara älskar den här versionen med Miley Cyrus ♥


2010-08-19 kl. 01:13:24

Fick till några lockar

Jag fick helt plötsligt för mig att jag skulle testa att göra lockar i håret, med plattången. Tog mini plattången från Ge-Kås och se så bra det blev! Nu gjorde jag bara några där fram, och jag har väldigt kort hår så det ser kanske inte så jättebra ut på just mig, men lockarna är fina iallafall!





Vad tycks?


2010-08-19 kl. 01:03:10

Dumbass

Vilken idiot jag är! Självklart har jag råkat tagit fel kort att betala med typ 10 gånger så det har försvunnit massa pengar från moppepengarna som jag skulle spara :( Så jävla klantig! Fattar inte hur jag lyckas, jag brukar alltid ha koll på korten.. Okej, nästan alltid!

2010-08-19 kl. 00:20:49

Det kliar i fingrarna

Det vore ju faktiskt roligt om man kunde ha snyggt och fräscht hår nu tills skolan börjar.. Så om jag beställer clips så har jag dom på fredag, vilket innebär att jag kan ha det på mig på måndag. Åååh jag vill! Orkar inte se ut som en liten mushroom första skoldagen kanske -.-' Och då kan jag bestämma mig längre fram hur jag ska göra med keratinwaxslingorna dessutom. Låter inte det perfekt? Det blir att beställa ett expresspaket imorgon! Vågar inte chansa med postpaket, då kanske det kommer på måndag istället. Och det skiljer bara 99:- så det är ingen fara!


2010-08-19 kl. 00:02:26

Vågar jag?

Har mina funderingar på lite extensions i håret.. Frågan är om jag vågar, har haft två gånger tidigare men då har jag tröttnat efter en månad pga trassel osv som man får som är svårt att få ut.. Klippte mig igår btw, glömde säga det men hon tog ungefär 2 cm på längden och lite mer på det andra för jag ville ha mer uppklippt. Så nu känner jag mig ännu mer naken. Vad ska jag göra?





I värsta fall får det antagligen bli clips, det är faktiskt dessutom billigare.. Men inte lika praktiskt, jag kommer aldrig ha tid att slänga i en hårförlängning varja morgon! Har ingen aning om hur jag ska göra, längre hår vill jag iallafall ha. Får ta en disskution med min privata hårförlängningsstylist Moa Tovali!

 


2010-08-18 kl. 23:58:24

Redhead


2010-08-18 kl. 22:07:03

Lycka

Kom precis hem till synen av en bortglömd godispåse och chokladkaka ♥

2010-08-18 kl. 17:31:29

Powernap

Jag är fortfarande kvar hos Michaela, ligger i hennes säng och degar. Ska ta en powernap nu, sedan slänga i oss något att äta och sedan bär det av uuuuuutåt! PUSSSS PÅ ALLA ♥


2010-08-18 kl. 17:09:10

OPA10

JAG OCH SARAH HAMNADE I SAMMA KLAAAAAASSS WOHOOOO :D Det kommer bli tre förbannat jävla sjukt underbara, asbra år! Fick veta i vilken klass också före alla andra, det är bra när man har kontakter ;) OPA10 blir det för våran del! Hihiiiii jag längtar jättemycket och allt känns massa mer verkligt nu när jag vet klass och schema och så. På måndag så smäller det! CAN NOT WAIT!!!!!




Det blir ganska körigt första året dock... :( He-he-he.


2010-08-18 kl. 16:51:25

Alltså seriöst!

Nu har Melba.se's höstkollektion släppts, precis ALLT har släppts. UTOM mina älskade höst/vinterskor.. Dom finns på bild och allt, men ingenstans att köpa :( Dom kan ju inte redan vara slut? Eller? Nej, det får dom bara inte vara.. Vill så jättejättegärna ha dom på fötterna i höst!




Älsklingar <3


2010-08-18 kl. 03:34:49

Time out

Och nu har alla deckat.. Kvar är jag och Caroline och nu vill hon också sova :( Antar att jag får ge mig.. Vi hörs imorgon och DÅ KOMMER FÖRHOPPNINGSVIS MIN IPHONE :D , pussss!




Söta tjejer, right? ♥


2010-08-17 kl. 20:29:59

Brudkväll

Blev shopping idag! Har köpt en skjorta från Gina Tricot och avfärging + röd hårfärg så nuär jag rödtott igen! Sitter hemma hos Isabell och Sophie och ska snart äta, sedan hämta saker och ikväll drar vi hem till Michaela på tjejmyskväll! Blir nog bra hoppas jag, pusshej!

2010-08-17 kl. 02:16:01

Goodnight

Som vanligt tickar klockan och jag sitter fortfarande uppe.. Ska tvätta håret nu iallafall så kan jag sova aningen längre imorgon.. Det blir upp tidigt (tidigt och tidigt, typ 11.00?) för att åka in till Örebro med Isabell, Sophie och Emma och gå på stan och lite sådant, Isabell ska klippa sig också.. Och Sophie ska på synundersökning. Jag själv ska köpa knallröd hårfärg och kanske en avfärgning också om pengarna räcker till, tänkte köpa mig en liten första-skoldag-outfit kanske.. We'll see. Nu är det dags att tvätta håret och sedan sova iallafall!


2010-08-17 kl. 01:00:47

Vill ha so bad



Funderar på kanske en lite billigare variant inom en snar framtid..


2010-08-17 kl. 00:16:31

Ont ont ont

Ååhh har fått världens fetingsår i örat :( Vet inte vad jag har gjort men det gör så sjuuuuuuuukt ont! Antar att det inte blir bättre av att jag river upp sårskorpan hela tiden.. Men kan inte låta bli.




Lovar att det ser ut såhär! Typ..


2010-08-16 kl. 23:54:13

Jagade vildsvin - sköt ihjäl häst

Jag var ju som sagt hos Johan och grillade i helgen, närmare bestämt i Katrineberg, Hampetorp. Det här hände ca 50-100 m bort från oss när vi precis hade ätit klart. Helt jävla sjukt! Det hade lika gärna kunnat vara vi. (Det var det här jag syftade på att jag var arg och några som var "jävla idioter") Rubriken verkar dock inte vilja fungera, så jag skrev den där uppe istället.



Natten till söndag sköts en häst ihjäl i sin hage i Katrineberg utanför Hampetorp av en jägare som jagade vildsvin.

Relaterat

Även om det handlar om ett liv som har släckts så räknar polisen det som skadegörelse.
– Det är inget jaktbrott som begåtts och därför räknas det som förstörande av egendom, trots att det handlar om en häst, säger vakthavande befäl vid polisen Anders Wallin.

Fodervärdarna till hästen är chockad och tycker att det är förskräckligt att detta har hänt.
– Det här är en sak som inte får hända och sen att det räknas som skadegörelse är helt fel. Precis innan var en tjej ute och utfodrade hästarna och här sitter en jägare och skjuter rakt ut på ett gärde. Det går en skogsstig där med som folk använder. Skottet kunde lika gärna ha träffat en människa, säger Lars Persson, fodervärd.
Enligt uppgifter från bland annat polisen ska det ha rört sig om en jägare från Stockholm som sköt hästen.
– Min dotter som sköter hästen är fullständigt uppriven nu och mycket ledsen, vi vet inte vad vi ska göra. Det är ett psykiskt lidande för oss. Det här får helt enkelt inte hända. Bara skjuta öppet på något som rör sig i mellan träden, tänk om det varit en människa.

Hästen var en fullvuxen gammal travhäst som vid tillfället hade ett vitt flugtäcke på sig. Under skottlossningen fanns en annan häst i samma hage men den klarade sig utan skador, men blev uppskrämd av händelsen.
– Att skjuta i mörker rakt ut på ett öppet gärde från ett markpass, jag förstår inte hur jägaren tänkte. Han måste ha tänkt på totalt grisfrosseri, säger Lars Persson, fodervärd.
Hästarna var i en sommarhage ute i Katrineberg på bete, men enligt Lars Persson känner de som jagar på marken till att det finns hästar där.


2010-08-16 kl. 14:03:07

Hejdå

Glider över till Isabell nu, sedan får vi se vad som styrs!

2010-08-16 kl. 11:25:31

Godmorgon igen

Råkade somna i ett moment of weakness för ungefär fyra timmar sedan.. Konstigt nog är jag redan vaken? Men aja, antar att det kanske bara var bra att jag fick lite sömn.

Idag vill jag träffa min älskling, för jag saknar honom ♥ Sedan vore det kul om man hörde något om min iPhone eller den äckelmobilen som Net on Net har. Vill ha min iPhone nu!


2010-08-16 kl. 05:30:50

Tvtime

Nu börjar Bolibompa, perfekt!

2010-08-16 kl. 05:04:58

Melba.se

Kan Melba's höstkollektion släppas någon gång? Sjukt mycket snygga skor och väskor (av det lilla jag har sett)! Det blir antagligen en höstbeställning därifrån i veckan då den beräknas komma ut.




Dom här står högst på inköpslistan!


2010-08-16 kl. 04:40:28

Bored

Okej, sova är uteslutet! Kommer aldrig gå, jag är helt överenergisk och klockan tickar som sagt.. Har inte heller någon lust att städa rummet och springa upp och ner i trappen och väcka hela huset, njaaa.. Istället sitter jag här och spyr upp ord. Inte så underhållande kanske. Undrar när alla vänner vaknar? Eller om jag ska ta tidigaste morgonbussen in till stan och sedan hem igen, bara för skojs skull liksom! Nä..


Funderar allvarligt på om jag ska gå ut och sätta mig på en bänk och kedjeröka..

2010-08-16 kl. 04:36:14

The Karate Kid

Igår (ikväll) kollade jag på The Karate Kid tillsammans med Isabell, Emma och Sophie. Ganska bra film, hade nog varit bättre om jag faktiskt kollade hela tiden dock.. Det blev lite flams och annat, men det jag såg var riktigt bra! Sevärd film! Missade slutet dock.. Snurrig tjej?





Ska förresten ladda hem Vampires suck så fort den har kommit ut!


2010-08-16 kl. 04:27:05

Stay tuned

Seriöst måste VERKLIGEN göra någonting åt min dygnsrytm.. Funderar på att dygna inatt men är rädd att det bara slutar med att jag somnar framåt morgonen och sover bort hela dagen.

Vad ska jag göra? Sätta igång och städa rummet och inte sova förrän ikväll (med tanke på att det är morgon nu) och förhoppningsvis få tillbaka en någorlunda normal dygnsrytm eller ge upp och gå och lägga mig och aldrig hamna i rätt dygnsrytm igen?

Stay tuned - i will keep you updated!

2010-08-15 kl. 19:46:52

Hej där

Ska fräscha till mig lite och sedan träffa Isabell! That's all for now.

2010-08-15 kl. 03:42:11

Barbeque

Sämst uppdatering i know :(

Har haft fullt upp hela dagen! Åkte till Erik klockan två, halv tre någon gång inatt och sov. Sedan åt jag bara där idag och åkte vidare till Isabell och Sophie, umgicks med dom och Emma och nu på kvällen drog vi till Johan och grillade och hade det trevligt med massa folk! Riktigt bra kväll faktiskt. Hände dock lite tråkigheter och det blev lite oroligt men det var faktiskt en perfekt kväll ändå! Fast är asarg.. Jävla idioter!


2010-08-13 kl. 23:54:25

Myskväll

Michaela: Haha ja, din jävel! ;)<3

Det märks att det är fredag den trettonde.. Kommer hem från Isabell och kollar mejlen, ingen mejl (visserligen har jag redan fått ett idag..). Kollar min favoritblogg för tillfället, ingen uppdatering... Åh :( Får väl läsa alla fjortisbloggar och sedan gå och lägga mig.. Eller nåt.

Iallafall, va som sagt hos Isabell, spelade kort och tittade på Jersey Girl! Bra kväll i alla fall, trots datumet. Var ute en sväng innan också, och träffade lite folk. Myskväll som vanligt! Fick sms av Julia också, hon har hittat ett ragg i Turkiet. I'm so happy for you!

Som sagt, läsa bloggar var det!

2010-08-13 kl. 14:52:52

Fredagen den trettonde

Gissa hur jag har spenderat min morgon? Ne, tänker inte ens berätta heheeee..

Förövrigt ska jag hoppa in i duschen nu och sedan får vi se vad som händer. Det är ganska fint väder idag så jag vill uuuuuut! Hoppas jag får med mig någon bara. Håller på att tjata på Sophie och så ska jag övertala Michaela att INTE gå hem och sova som vanligt efter jobbet, utan gå ut och träffa mig istället!

Kom precis på dagens dag och datum.... Kanske bäst jag håller mig inne? Nä, jag trotsar!


2010-08-13 kl. 01:47:43

Disturbed

Borde nog sova nu.. Tjatar ju om att vända tillbaka dygnet hela tiden, men jag tycks aldrig lyssna på det själv. Blir galen! Men vad gör man inte när man väntar på ett ytterst spännande mejl som ändå inte kommer komma förrän tidigast imorgon men man envisas ändå med att kolla mejlen varannan minut. What to do? Ja, jag är störd. Nu ska jag kolla mejlen en sista gång sedan är det godnatt för mig!

2010-08-12 kl. 23:40:03

Bloggkaos

Jag läser så sjukt många bloggar så jag glömmer bort hälften. På min förra dator hade jag alla sparade som favoriter, men eftersom det går i omgångar vilka jag läser så tyckte jag det var onödigt. Men har insett nu att jag verkligen måste spara som favoriter.... Har inget val! Hatar bloglovin..

2010-08-12 kl. 23:39:03

Michaela

Hahaha Micha du kan få lösenordet då, så länge jag vet vilka som läser är det lugnt. Dom närmsta är ju ingen fara om jag skämmer ut mig för ;)<3

2010-08-12 kl. 22:40:31

Russkiy toy terrier

Jag har hittat min drömhund..... En Russkiy toy terrier, eller Rysk toy terrier. Det måste vara en av världens finaste hundar.. Am i wrong? Nej, tänkte väl det.





Bilder lånade från:
www.oooriginal.com, www.loveofbreeds.comwww.ryssencharlie.blogg.se & www.litenhund.se!
Och på tal om ryssen Charlie, världens mysigaste hundblogg. I'm in love!

(Funderar nästan på att sätta lösen på bloggen med tanke på att det är nästan ett år kvar tills jag kommer kunna köpa en hund och jag redan skriver om det varje dag i bloggen..... Hehe pinsamt. Men what to do? Jag älskar hundar ♥)

2010-08-12 kl. 01:38:45

Nattinatt

Antar att jag borde gå och lägga mig nu... Såhär 3 timmar efter att Erik somnade. Och klockan är ändå tjugo i två, måste vända tillbaka! Iallafall, ska joina hjärtat nu ♥

2010-08-11 kl. 22:06:21

Vovve

Åååh vill ha en sån här liten plutt. Så fina ♥



Heheh Erik kommer döda mig när han ser att jag har satt den här bilden som skrivbordsbakgrund, istället för hans fula John Deere traktor som bara är pinsam..


2010-08-11 kl. 14:03:48

Whinarn

Har suttit med det här inlägget öppet typ hela morgonen sedan jag vaknade.. Alltså i ca 3 timmar. Vet inte varför jag har sådan bloggtorka idag, när jag senast här om dagen bara spydde upp ord.

Kan ju passa på att gnälla lite:
Min iPhone har inte kommit än, och det dröjer nog till nästa vecka..
Har fortfarande ingen lägenhet, suprise?
Jag är ganska väldigt, väldigt rastlös just nu.

Men, positiiiiiiiiiiivt:
Finns både balkong och badkar i min drömlägenhet ♥
Har hittat assnygg pimp grej till iPhonen som jag ska beställa!
Ska träffa Malin inom en snar framtid :)

2010-08-11 kl. 02:19:28

Sweet dreams, ya'll!

Kanske dags att kasta in handsken och gå och lägga sig nu? I think so.

Har varit en underbar dag med alla mina underbara fina vänner, i'm so grateful that i have you guys! Först mys med Victoria, sedan ut och träffa människor och till sist hem till Johannes, utan Johannes. Heheheh. Till en början iallafall, out of nowhere stog han i dörröppningen. Ungefär då tog jag och Michaela raggarbilen och åkte hem.

Iallafall, sängen väntar. Natttiiii!

2010-08-11 kl. 01:29:28

I just don't get it

Jag fattar inte grejen med reklamen för Ensam mamma söker.. ? Tre morsor som sitter på varsin sten i havet, samtidigt som dom vrider vatten ut varsin handduk? Whats up with that?

2010-08-10 kl. 17:06:55

The OC

Nu är det dags för maraton med världens bästa serie! Jag och Vickan bänkar oss framför tvn, i källaren heeeeela kvällen!



Och här skulle det vara en bild men det verkar inte funka..

2010-08-10 kl. 12:41:10

Tisdag

Lyckades vakna relativt tidigt idag, med tanke på att jag nog inte somnade förrän framåt halv fem i morse.. Jag måste verkligen vända tillbaka dygnet! Idag verkar det bli att umgås med Victoria, alltid lika kul! Och lite senare åker jag antagligen till min älskling och myser. Nu ska jag se klart på Desperate Housewifes!

2010-08-10 kl. 03:17:44

Har lugnat mig nu hehe

Jag. Måste. Sova. Hatar att jag aldrig kan somna i tid! How will i make it through när skolan börjar? På tal om det längtar jag något så hemskt mycket!

2010-08-10 kl. 01:56:10

Idiot

GOD!!!! Varför gör jag såhär mot mig själv?

2010-08-10 kl. 01:53:38

I need u

Det är illa nog att ha mist en förälder, jag vill inte förlora båda två.






I wait för the postman to bring me a letter
And I wait for the good lord to make me feel better
And I carry the weight of the world on my shoulders
A family in crisis that only grows older


2010-08-10 kl. 00:37:53

I have decided

Ni vet husdjursproblemet? När jag flyttar? Det är löst nu. Jag hoppas det iallafall.

Jag har hittat ett hus jag vill hyra lägenhet i. Tyvärr är det inom ÖBO så antagligen kommer jag få vänta tills jag blir arton, och antagligen kommer det bli svårt då också, men jag ska kämpa! För det här är någonting jag verkligen vill. Visst, jag får väl stå ut ett år med tidiga morgnar, stadsbussåkande osv osv. Men det kanske är värt det.. Istället för att hyra en lägenhet nu under första året och sen behöva flytta, igen. Men det kanske finns en liten chans fortfarande att få en ÖBO-lägenhet innan.. We'll see.

Iallafall, tillbaka till ämnet. Den lägenhetshuset jag vill bo i är helt perfekt, perfekt läge, perfekt hyra och allting. Det ligger på Öster, precis brevid WUC. Perfekt när jag bor i skolan, perfekt även när jag har tagit studenten. Det är så himla fint där så jag skulle kunna tänka mig att bo där hela mitt liv! Okej, kanske inte i en etta men i det området. Eller nej, inte när jag skaffar familj och så, för då vill jag bo på landet, men fram tills dess iallafall!

Och ja, än en gång; tillbaka till ämnet. Om jag får hyra en lägenhet så pass nära min skola så kan jag uppfylla typ min högsta önskan ever. Jag skulle utan problem klara av att ha en hund samtidigt som jag går i skolan. Inte än alltså, jag tänker mig ungefär till nästa sommar. Då jag kan vara hemma heeeela sommarlovet för att ta hand om vovven, och sedan när skolan börjar kommer jag kunna gå hem varje rast, även om det är tiominutersraster, eftersom att lägenheten ligger så himla nära. Dessutom ligger ett motionsspår bara ca 500 m (om ens det?) bort som vore perfekt att gå långa promenader i. Jag hoppas verkligen kunna genomföra detta också, för jag vill sooo bad! Eftersom jag vägrar bo helt alone så slipper jag katt, kanin, iller och alla andra djur jag drog upp i det gamla inlägget hehe. Det känns som en helt perfekt lösning! Jag hoppas verkligen att jag klarar av det, mer än allt!

Jag har iallafall bestämt mig nu, jag ska försöka för allt jag har att för det första; få hyra en lägenhet, för det andra; få hyra en lägenhet i rätt område, förhoppningsvis rätt hur också, och för det tredje; skaffa en underbar liten hund. Eller ja, stor skulle jag vilja ha också men det känns lite elakt att stänga in en stor hund i en lägenhet, när den egentligen behöver mer utrymme.


Tvingar ingen att läsa, det här var nog mer för att jag själv ville skriva av mig och inte för att berätta för er läsare. Menmen, ni gör som ni vill. Mitt skrivbegär har stillats iallafall.

2010-08-09 kl. 22:53:28

Måndag

Precis hemkommen från en utekväll med tjejerna (+Tim och August), som vanligt. Heheheh hämtade kortet till tvn så jag har trean och femman, haha vad längesen det var! Kollar på något sexprogram nu och snart börjar Sex and the city så det blir att kolla på det. Ska kolla bloggar nu, sedan bänkar jag mig framför tvn. PUSS!

2010-08-09 kl. 18:42:58

Wordvomit

Åhh, jag vill så mycket.. Var ska jag börja? Jag vill skaffa en lägenhet. Jag vill ha en hund. Jag vill börja skolan. Jag vill ta studenten. Mest av allt vill jag bli självständig. Jag går bara runt och väntar på den där dagen om ungefär 6 månader och 23 dagar. Den där dagen jag fyller arton, jag blir myndig, jag får ta hand om mig själv, jag får göra det mesta och framför allt får jag bestämma över mig själv och mitt eget liv. Jag behöver inte massa underskrifter så fort det är något i skolan, jag får ha en lägenhet hos ÖBO, som förövrigt verkar vara det ända sättet att hitta en perfekt, lagom stor och lagom dyr lägenhet. Jag får också ta körkort, gå på krogen och sådant. Men det ser jag just nu bara som ett plus. Bara jag får bestämma över mitt eget liv så är jag nöjd. Om det bara kunde gå liiiiiite fortare..


Never mind, i'm fine!

2010-08-09 kl. 17:11:48

FML

Har det slutat nu? Har inte hört några smällar och inte sett några blixtar på ett tag nu.. Hoppas det inte kommer tillbaka heller för då börjar jag gråta! Hehehe inte riktigt kanske, man INTE långt ifrån.

Fick svar på mailet btw, what can i say? Fuck my life.


Har inte så mycket mer att säga. Är rätt sur för tillfället.

2010-08-09 kl. 15:17:57

Jag är rädd

Vaknade precis upp av en smäll.. Hatar åska! :( Varför kan det inte vara fint väder sista dagarna på sommarlovet? Idag blir det iallafall en innedag. Bänkar mig någonstans med min bok och varvar det med OC tittande tror jag. Lite senare kanske jag åker till Erik, men det återstår att se. Nu - ett varmt bad!

2010-08-09 kl. 01:03:35

Söndag

Alltså jag HATAR att mitt internet är så sjuukt segt! Vad fan har hänt? Har alltid haft typ högre än högstast hastighet... Och så nu? Det är inte rättvist :(

Åkte som sagt till Marieberg förut, gick in på Tre och fem minuter senare hade jag beställt en iPhone 4, SYND! Dock blev det varken en vit (dom hade tydligen haft tillverkningsproblem med dom så dom kommer inte till Sverige förrän oktober-november någon gång?) eller en med 32 gb minne.. Men antar att jag är all fine ändå. Det är trots allt en iPhone 4 hihihi. Den var slut i varenda affär i hela Sverige så jag skulle få den om ca en och en halv vecka. CAN'T WAIT! Fick till ett asbra abonnemang också, 499 kr/mån så får jag fri surf, fria sms och 400 kr att ringa för. Great om ni frågar mig!


Avslutade kvällen med mys med mina favorittjejer, massa snack som vanligt. Alltid lika mysigt! Nu är jag dock hemma och ska strax sova. Så godnatt my little angels!


2010-08-08 kl. 15:53:05

iPhone 4

ÅHHH NU SKA JAG TILL MARIEBERG OCH KÖPA IPHONE FYRAAA :D:D:D



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


2010-08-08 kl. 11:24:31

Goodmorning

Blev väckt av min älskling med frukost på sängen i morse, mys ♥

Vi har varit vakna sen - hör och häpna - tjugo över nio! Okej, Erik gick upp och jobbade halv sju.. Men jag iallafall! Bra gjort för att heta Josefine Kjellberg. Har bara legat och degat hela morgonen, förutom några minuter som jag ägnade till ett antagligen ganska värdelöst mejl.. Men får väl hoppas på det bästa! HOOOOPPPAAASSS!!!

Nu - mys med älskling!

2010-08-08 kl. 00:56:28

Sleep tight

Har läst varenda liten jävla blogg nu, ätit upp all glass, kollat lägenheter, tittat på massa shoppingcravings jag har just nu, and so on.. Finally ska jag iallafall gå och lägga mig. Erik sover redan, var inne där en sväng förut och då vägrade han nästan släppa mig, bääääästa finaste älsklingen! Så får hoppas han blir glad nu när jag kommer och lägger mig hihihiii. Puss och godnatt bästa bästa bloggen!

2010-08-08 kl. 00:23:43

Karen Millen

Har hittat väääärldens finaste väska från Karen Millen! Åh jag är helt kär! Synd att jag inte hittar någon bra bild så jag kan visa bara :( ÅÅÅOOOHH jag hittade den! WAIT FOR IT.... Eller ne den va inge bra, tar en annan.


  

Synd att den kostar 2500 bara...
Men kan ju trösta mig med att jag har b&j's kvar! :D


2010-08-07 kl. 10:37:35

Going crazy over here

Vart är Erik? Varför är han inte här? Vi ska åka till Karstad om två timmar och innan det måste jag HEM! Med Erik! Han svarar inte i telefon heller, what the fuck håller han på med?

Först ska vi förbi Ica Maxi i Kumla och hämta ut något ägarbevispapper för moppen som jag btw har såååålt äntligen! Kaaaching kan man säga där. Och jag kanske har kommit på en lösning hehee... Det verkar inte så jätteljust på lägenhetsfronten, MEN om jag hittar en jääättenära skolan så kanske det kan funka med hund? Ne tänker inte ens skriva allt här för det är ingen som behöver läsa det iallafall och jag orkar inte.

2010-08-06 kl. 23:44:06

The world better prepare

Nu har vi:

Grillat - Henrik lurade i mig att vi åt trana..... Måste jag säga att jag gick på det?
Sett Sex and the city 2 - Som inte var lika bra som ettan men ändå sevärd.
Ätit popcorn - Som om vi inte var tillräckligt mätta efter tranan?
Ätit ben&jerry's - Som om vi inte var tillräckligt mätta efter tranan och popcorna?
Läst bloggar - Alltid lika underbart hehehe, blir så sur när dom tar slut.

Proppmätt är jag just nu och vi ska alldeles strax sova för imorgon blir det Karlstad och Hotelliggaren (?) tror jag den hette. Blir trevligt iallafall, hoppas på katastrof-fritt från min sida av släkten.


Nej, rubriken makes absolutely no sense at all.

2010-08-06 kl. 16:41:55

I-landsproblem

Nyss hemkommen från Odensbacken. Träffade Sophie, Kajsa och Johan en stund. Alltid lika trevligt. Sen Ica och nu hemma igen. Har precis tankat ner Sex and the city 2, så ska se den strax. Funderar på om jag ska äta b&j's nu eller sen? Hmm... Dilemma.





Mums! Kom på att det finns ju faktiskt tillräckligt för båda... ;)


2010-08-06 kl. 13:46:37

Blablabla

Sooo.... fredag alltså?
Sitter hemma hos världens finaste och glor just nu. Var precis inne och åt och nu ska Erik ta en liten powernap eftersom vi somnade två, halv tre(?) och han gick upp sju, och efter det ska vi åka ner till Odensbacken för att bla ta en sväng förbi Ica och eventuellt träffa Sophie. Sedan blir det tillbaka hit och kolla på när Erik fixar kossorna :D ROLIGT! Haha. Till kvällen blir vi bänkade framför soffan då det är c/o Segermyhr, Postkodkampen (Örebro idag!) och någon Johan Falk film.

Nu - mina älskade bloggar ♥


2010-08-05 kl. 17:32:08

Must have



Är det värt 799 kr?


2010-08-05 kl. 03:36:41

Perfect

Perfekt kväll! Mat på Kina Muren, bio Bröderna Karlsson och till sist träffade jag Emma och Matilda. Blev som vanligt massa snack och mys. Dock blir det jämt sena kvällar när man är med dom.. Men wtf, det är sommarlov?! Man måste passa på att njuta nu dom sista veckorna innan skolan börjar igen!

Nu ska jag kolla igenom några bloggar, sedan blir det sängen. Nattti!

2010-08-04 kl. 14:23:47

Bio

Har egentligen ingenting att skriva.. Men jag är iallafall vaken och ikväll blir det bio med min älskling och vänner. Ska se Bröderna Karlsson eller vad den heter? Svensson? Aja, blir iallafall mat och bio. Kan nog bli mysigt, i hope.

Nu ska jag tvinga Julia att spela röj med mig! PUSS

2010-08-04 kl. 02:19:59

Natti

Efter ett par timmars röj-flaggor-spelande med Sarah slänger jag nu in handsken (vilket är ganska ironiskt eftersom jag vann hela tiden) och går och lägger mig. Har inte sovit speciellt länge eller bra dom senaste nätterna så nu ska det bli skönt att bara slänga sig i sängen och veta att jag inte har nååååååågonting att stressa till imorgon. Förutom eventuellt bio, men det blir ju senare isåfall. GODNATT!

2010-08-04 kl. 00:16:24

Sssssshopping

Det blev en superduperdag med mina tjejor i Eskilstuna, asroligt hade vi! Emma gick och klippte sig (som var hela syftet med resan), sedan blev det maaasssor av shopping. Med kläder och mat inräknat brände jag ungefär 1500 kr. Ooooops.. Men när det snart är skolstart så känner man faktiskt för något nytt och fräscht!

Dagens inköp:

Tunika, 49,50:- Gina Tricot - REA
Två nagellack, korall & rosa, 30:- styck, Vero Moda
Två par leggings, 149:- Bikbok - REA
Svart kofta, 99:- H&M
Grå/vit tjocktröja, 149:- Bikbok - REA
Jeansskjorta, 249:- H&M
Svart tshirt med diamanter(?), 99:- H&M

Sist men absolut inte minst........ MIN ÄLSKADE JET SET ADDICTION KLOCKA(som minst sagt är ett addiction), turkos, 498:- Ur & Penn! Äntligen! Lätt dagens bästa köp, i'm so happyyyyyy!


Slutligen blev det mys hos Kajsa med prat, tv-tittande och kioskmat. Perfekt avslutning på kvällen! Hann även förbi skolan och träffa Caroline och Emil också.





Världens sämsta bild jag vet, men där är iallafall tunikan från Gina Tricot och min ÄLSKLING <3


2010-08-03 kl. 02:05:12

Myskväll

Klockan är ungefär två på natten och jag kom precis hem. Men vad ska man säga? Det är ju trots allt sommarlov.
Det blev en heldag med alla braiga brudar idag, först till Isabell, sedan kom Emma, vidare till skolan, till Michaela, skolan och allt möjligt! Avslutades vid skolan med Matilda i flera timmar, riktigt kul var det faktiskt. Vi blev ensamma kvar och satt och pratade om allt mellan himmel och jord, älskar såna myskvällar! Till slut fick vi sällskap igen och efter ca en timme blev det dags att åka hem och sova. Eller blogga för min del..

Imorgon skulle jag följa med Emma till Eskilstuna och nu verkar det även som vi får med oss Sophie och Kajsa. Kan bli en asrolig dag med massa shopping förhoppningsvis! Kul att prova på något annat än Örebros vanliga, uttjatade shopping. Inte för att jag kommer handla på någon annan affär än dom vanliga, men ändå. Lite omväxling sådär.

Nu ska jag skumma igenom alla bloggar, sen är det sov-dags(läsa Ljudet av ditt hjärta-dags)!



Fick ett tips förut btw, HOPPAAASSS!!! Men berättar ingenting förrän jag vet hur det blir.

2010-08-02 kl. 11:25:31

Finally

Nu har jag äntligen kommit på what to do. Det blir som så här att jag drar till Oden och hemsöker Isabell och sedan får vi se hur dagen ser ut. Bra början iallafall, pusssshejjj!

2010-08-02 kl. 11:06:17

Idag dååå?

Ja, vad händer idag? Ska väl antagligen träffa Michaela när hon har slutat jobba men innan dess vet jag inte.. Sitter i Asker, Erik har åkt iväg och jobbat och jag funderar på om jag ska åka ner till Odensbacken. Men jag orkar inte åka hem och göra ingenting.... Dilemma.

2010-08-02 kl. 10:30:46

Yesterday

Igår blev det som sagt att träffa Isabell, åkte hem till henne sen drog vi ut och umgicks med massa bra folk. Efter det åkte vi hem till henne igen, laddade ner The last song och sedan kollade vi på den och den vara bara så hiiimla bra! Har viljat sett den typ sedan innan den kom ut och det var så himla värt!

Efter det åkte jag hem, kom på att jag inte hade någon nyckel för den låg här, så sedan fick jag spurta upp hit och joina min lilla älskling in tha beeeed! Väldigt bra dag :)

2010-08-01 kl. 14:00:02

Gosh

Det är ju fan augusti nu?! Helt sjuuuuukt vad fort tiden går. Om 23 dagar börjar skolan, om 3 månader och 15 dagar har jag och Erik varit tillsammans i två år. What the fuck? Om 7 månader och 3 dagar fyller jag arton. Ja, det är ett tag kvar men the point is: vart tar tiden vägen? Den bara spriiiiiiinger förbi juuu!

2010-08-01 kl. 12:49:28

Weird night

Helt sjuk kväll igår. Fick med mig Angelicha hem till Wictor, där killarna höll på med bilen och vi gick in och kollade på Den gröna milen med Malin. Äcklig film, men bra. Vid halv tolv kom tha booooys in och berättade att dom skulle åka och hämta öl, vilket resulterade i att vi var hemma strax innan klockan fyra imorse och alla drack utom jag för jag körde, men det var jag som åkte hem och spydde... Hm weird? Men nu mår jag prima iallafall.

Vi ska nog snart gå in och äta frukost trodde jag men insåg nu att klockan är mer lunch så det blir väl det istället. Senare blir det nog att träffa Isabell och sedan får vi se vad dagen har att bjuda på, pusshej!

RSS 2.0