2010-12-31 kl. 16:17:47

Osammanhängande

Hi there! Sitter hemma hos Michaela nu. Hon står i duschen och jag funderar på om hon borde ringa Anticimex. Det krafsar nämligen i väggarna här :( Emelie o Vickan; ni vet som i bilen? Nevermind. Vi ska snart hem till mig iallafall och fixa kvällens outfit osv, då kommer också Sarah. Mat ska vi väl också försöka få i oss i guess.. Det blir väl så att vi tre förar lite hos mig och drar sedan vidare till Maria. Nu ska jag läsa Michaelas bok medans hon duschar. Puss!

2010-12-31 kl. 13:41:36

Stress

Nu ska jag upp på stan för lite last minute-shopping med Renate. Puss!

2010-12-31 kl. 12:15:00

Sista dagen på 2010

Ligger fortfarande i sängen. Skulle ha åkt till bolaget men världens snällaste Michaela åkte istället. Tack! :) Ikväll ser det ut som så att jag och Sarah kommer åka hem till Maria, eventuellt vidare på en annan fest och sedan rör vi oss upp mot slottet strax innan tolvslaget. Trots mitt psykbryt igår så är jag nu riktigt taggad och det verkar bli en grymt bra kväll.

2010-12-31 kl. 00:48:30

Godnatt

Filmen var helt okej, lite halvseg ibland men ändå rolig. Stötte på Alicia och Sabina också, trevligt. Nu sitter jag och Michaela och tittar på Desperate Housewives och ska nog snart sova. Anyway, hörs imorgon. Puss!

2010-12-30 kl. 19:25:28

Biotime

Nu är det dags för bio. Easy A blir det. Ska käka på stan sen börjar filmen 21.00. PUSS!

2010-12-30 kl. 17:39:27

Movie

Looks like nyår skiter sig, jag tänker tamejfan sitta hemma hela kvällen. Kan titta på fyrverkerierna genom fönstret om det är så. Ikväll kommer Michaela hit iallafall, hon får muntra upp mig lite. Vi ska eventuellt gå på bio, annars får vi väl se vad vi hittar på. Jag är sugen på 3D bio.. As usual. Haha, funderar på Tron Legacy 3D men får se vad Michaela säger. Blir trevligt med lite sällskap iallafall. Whatever, hejdå!

2010-12-30 kl. 16:17:25

Longing for u

Did i forgot to tell u? MARTINA KOMMER HEM PÅ SÖNDAG!!! Wohooooooooooo :D


Haha, hej blondiii!

2010-12-30 kl. 15:24:45

Städastädastäda

Jag och Sophie har ägnat hela dagen åt att städa, diska, dammsuga upp glasrester (det gick vilt till, ok?) osv osv osv. Ändå ser det ut som hurricane Katrina har varit här :( Fick besök av Isabell och Michaela nyss också, och nu har allihopa åkt hem. Jag har bosatt mig i soffan för stunden, tittandes på Desperate Housewives och äter lite bakismat. Michaela glömde sin cola här så den dricker jag också upp snart.. Hähä dont kill mig (a) Jaja, back to DHW, puss!

2010-12-30 kl. 11:14:06

Världens bästa kväll

Har nog inte haft så roligt som jag hade igår på riiiiiiiiktigt länge. Fyfan vad drag det va! Började hemma hos mig, det var gryyyyyymt kul! Isabell och jag färgade varandras hår och efter det började det droppa in folk. Bara massa brudar som stog och dansade, haha bästa på länge! Längtar redan till nästa gång, kanske redan på nyårsafton. Efter det drog vissa på krogen och vi andra tog en taxi hem till Per. Galet kul där med, även om jag och Sarah fick agera sjuksköterskor en stund, och även om kvällen inte slutade lika bra för alla. Jag hade askul iallafall, avslutade kvällen med en promenad på stan och mötte upp Isabell, tog med mig Sophie hem och en halvtimme senare kom Isabell och Michaela på ett nattligt besök, haha. Grym kväll iallafall, tack everybody!♥








Skål!

2010-12-28 kl. 22:10:26

Update

Hej älskade älsklingsbloggen, i am so sorry för att jag inte har uppdaterat :( Just nu ligger jag i min säng och berättar för Ellabella att hon är min bästa kusin, fast alla är egentligen mina bästa.. Idag har vi gått på stan och sånt. Jag har köpt köksgardiner och Anette köpte tyg till draperiet hon har sytt åt mig nu. Imorgon ska vi åka till Marieberg och titta lite i affärer, och på kvällen är det förfest hos mig och sedan vidare mot okända destinationer. Nja, inte riktigt men näst intill. Men det blir roligt, får hit massa folk jag inte har umgåtts med på månader, och vissa har gått ett helt år! Så det ser jag fram emot :) Nu ska vi bädda sängarna!

2010-12-27 kl. 01:27:04

Time to sleep

Ännu en dag har gått och nu ska jag krypa ner i sängen. Är lika trött som alltid så det ska bli riktigt skönt, imorgon väntar en dag på stan med Michaela och eventuellt Caroline och Sarah. Bio på kvällen som sagt. Längtar!

2010-12-26 kl. 23:04:06

Super Monkey Ball

Det fungerar!!! :D Och det är lika jävla sjukt roligt nu som det var för fem år sedan. Allt som saknas nu är Linnéa. Lite nostalgisk blir man allt..

2010-12-26 kl. 22:11:53

Today - shopping

Idag har varit en rolig dag. Började dagen med Super Mario och Desperate Housewives. Renate kom hit och vi gick upp på stan en stund, åt lite mat, shoppade lite osv. Jag kom hem med ett nytt Wii spel, dock inte Mario Kart utan Monkey Ball som jag och Linnea alltid spelade när vi var små. Drog en liten tabbe dock, vi stog inne på GAME och pratade med killen i kassan och hanba: "åh fyfan va svårt att spela det här på matta, för det är väl det ni ska göra?" vi: "aa...?". Fem minuter senare när vi kommer ut från affären så ba: "vad menade han med matta egentligen?" Tittar på baksidan av förpackningen och upptäckte att man visst behövde ha en sån där Wii-matta också.. Det var ju dagens fail faktiskt. Men ska fixa en sån där matta och sedan ska vi knäcka GAME-killens rekord på level 50. It's on bitch!

Köpte lite fler julklappar åt Ellabellakusinvitamin också. Hade köpt någon glitter-pyssel-tavel-grej åt henne innan, och nu hittade jag Gör dina egna smycken och Gör ditt eget kalejdoskåp inne på en leksaksaffär så jag plockade på mig det också. Hon älskar pyssel så hon blir nog glad hoppas jag! Hon och moster Anette kommer hit och hälsar på mig på tisdag och stannar till onsdag. Det blir trevligt! Jag och Renate hann också förbi Ekershallen och hämta ut mina nyårsskor och Prinsgatan (?!) och hälsa på Snäppan. Trevligt, trevligt! Anyway, jag avslutar dagen likadant som jag startade den så nu ska jag se klart på det sista avsnittet av Desperate Housewives på den här skivan och sedan testa Monkey Ball så får vi se om det kanske finns någon liten chans att det fungerar ändå.

2010-12-26 kl. 21:58:27

Narnia

Har precis bokat biljetter till Narnia - Kung Caspian och skeppet Gryningen 3D. Eller jag skulle ha gjort det, men Renate fick göra det för jag får bara beslutsångest om vart vi ska sitta... Hej töntig_tjej_93. Ja men iallafall, imorgon klockan 21.00 fick det bli. Älskar både böckerna och filmerna! Dom första två filmerna var enligt mig skitbra, så jag hoppas att den här också är lika bra. Men det är den nog. Speciellt i 3D! Nu längtar jag tills imorgon kväll!!! :D




2010-12-26 kl. 13:07:16

Nörd

God morgon världen. Eller god dag kanske? Jag har spelat Super Mario hela morgonen, körde fast på en bana och nu tittar jag på Desperate Housewives. Det börjar bli ett mönster.. Spelar, kör fast, tittar på DH, testar igen och klarar banan. Haha! I like it. Senare ska jag upp på stan med Renate och efter det följer hon med mig hem igen och spelar Wii! Haha, det är så hiiiiiimla kul! Funderar på att hoppa in på GAME sedan och köpa Mario Kart. Sjukt kul det med!

Anyway, nu ska jag kötta den där bomben som dödar mig hela tiden. Puss!

2010-12-25 kl. 23:15:05

Super Mario galaxy 2

Jag tänker inte ens förklara hur länge jag har hållit på med en och samma bana, men nu äntligen har jag klarat den! Shit vad kul det är, varför har jag inte köpt det här spelet tidigare?! Har kollat på film också, Flicka 2. Älskar den nästan lika mycket som jag älskar ettan. Bölade sönder en stund och sedan gjorde jag ett ryck och dödade blomman i Mario World också wohoo!



2010-12-25 kl. 19:51:02

Julafton

Jag måste bara tala om vilken mysig julafton jag hade igår. Den var helt klart en utav dom bästa på länge! Jag började dagen med jullunch hemma hos Victorias mormor och morfar, med dom och hennes familj. Hur roligt som helst, så tack för det familjen Johansson! :) Och senare på dagen blev det julfirande med andra nära och kära, ja och massa mat som ni vet. Slutligen julmusikal i kyrkan som var hur bra som helst, och mina fina vänner som var med i den var sjukt duktiga! Att vi sedan avslutade med en sväng in till stan gjorde ju inte saken sämre.

Jag vill bara säga tack till alla som hjälpte till att göra den här julen oförglömlig. Puss på er!♥

2010-12-25 kl. 12:33:49

Hemlängtan

Godmorgon! Vaknade för någon timme sedan och nu sitter jag och tittar på filmen Bilar. Mys! Skulle egentligen ha åkt hem redan men tåget är inte det enda fordonet som inte pallar kylan.. Men nu är det ordnat iallafall och snart bär det av hemåt. Jag ska slänga mig i soffan direkt och titta på Desperate Housewives eller spela Super Mario på mitt Wii. Fick båda i julklapp, kan dock inte bestämma vilket jag ska börja med..

2010-12-25 kl. 03:22:05

Sweet dreams

Och som pricken över i:et avrundar vi julafton med McDonalds, haha! Jag och Vickan blev upphämtade av André och Rinto efter musikalen (som var guld) och då bar det av in till staden! Fixade något däck på bilen, tog en break i min lägenhet, André byggde lite tvbänk, vidare till Västhaga, sladda lite, lämna av Vickan, sladda lite till och nu slutligen är jag hemma. Eller ja, i Odensbacken alltså. Sov gott people!

2010-12-24 kl. 22:14:57

Mätt tjej

Så länge jag kan minnas har julafton gått ut på att äta. Skinkmacka till frukost, fika, glögg, julmat, kaffe, efterrätt, fika, julgröt, för att inte glömma julgodiset! Jag ligger i sängen som en strandad val, nu är det bara julegröten kvar. Senare blir det mys i kyrkan, ska se på julmusikal framförd av vänner bla. Blir mysigt! Nu - gröt!!!

2010-12-24 kl. 10:21:25

Merry christmas

Nu åker jag. God jul!


2010-12-24 kl. 09:09:02

Julaftonsmorgon

Jaha, då var det jul igen då. Det är väl kanske inte längre min favorithögtid, men lite mysigt är det ibland ändå. Jag har precis duschat, ska snart klä på mig och kl tio ska jag bege mig ut mot Odensbacken. Där vankas julfirande osv, och på annandagen blir det julfirande i Karlstad för min del.

Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig. Antingen kjol plus linne, eller klänning. Svååårt! Hade tänkt måla naglarna lite juliga också, men nä jag har ju inget rött nagellack. Synd! Men anyway, nu ska jag klä på mig strumpbyxorna iallafall, för dom ska på i vilket fall.

God Jul på er!

2010-12-23 kl. 22:47:03

Trotsar

Tvätten tvättad, julklapparna inslagna.. Nu återstår bara disken, men jag tror jag skiter i den och lägger mig och glor på film nu istället. Ja, det gör jag. Puss!

2010-12-23 kl. 18:05:27

Världens bästa telefon

Internet gav sig där för några minuter, men teknik-Josefine gjorde sig påmind och numera surfar jag på datorn via min älskade iPhone! Hur bra? Det är sjukt vad mycket man kan göra med den telefonen. Om den ens är värd att kallas telefon? More like handdator eller något..

Sitter just nu och tittar på julkalendern på Svt Play, lyssnar på tvättmaskinen och äter choklad. Housewive-Josefine fick vänta lite. Måste slå in alla julklappar innan också, men jag har ju hela kvällen på mig.

2010-12-23 kl. 17:09:55

Housewive

Sitter och snackar skit med Sarah i telefonen, har nyss dumpat av Renate vid bussen och ska snart switcha till hemmafru-Josefine. Tvätt, disk och inredning står på schemat! Inte den roligaste sysselsättningen kanske, men nödvändigt så vad gör man? Måste ha alla kläder rena tills imorgon, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig!

Men nu, starta tvättmaskin nr ett. Puss!

2010-12-23 kl. 13:32:32

Soffa

Jag och Renate har slitit hela morgonen/förmiddagen med soffan och nu äntligen är den klar!


Efter många om och men blev det till slut en soffa. Och för er som undrar vart vi tog vägen igår åkte vi hem till henne och åt skinsmörgåsar med hennes familj. På tal om mat så ska vi luncha nu, det blir asiatiskt. Mums!

2010-12-22 kl. 14:37:19

Back on track

Sådär, nu är jag på topp igen! Älskar känslan av att borsta tänderna dagen efter.. Haha! Just det, glömde berätta att jag sprang på en gammal barndomsvän igår. Vi har inte sett varann på säkert tio år, så det var ju ett under att jag kände igen honom och han mig. Det var trevligt. Fick hans nummer också så ska vi nog styra upp något någongång.

Nu drar jag ut och möter upp min lilla snäppa. Puss!


 

Aningen fräschare nu!


2010-12-22 kl. 13:34:03

Galet

Jag lever och nu är jag vaken också. Blev en helt spårad gårdag, dansade och sjöng som galningar hela natten. Sjukt kul hade vi! Jag och Sarah avrundade med en två timmars promenad hem (What's up med det liksom?! Det tog oss tio minuter dit) och nudlar innan vi deckade i sängen.

Just nu sitter jag i sängen och tittar på Oprah, Sarah har precis åkt hem och Renate kommer snart hit. Haha, jag behöver aldrig vara ensam! Vet inte riktigt vad som händer idag, men jag ska iallafall springa bort till Gallerix och hämta ut en av julklapparna. Och så blir det en sväng till Ica. Alltid lika roligt. Not. Jaja, nu ska jag ta en dusch to make sure att jag ser mänsklig ut när Nate kommer. Puss!


Yesterday, jag & min lilla sweetiepie ♥


2010-12-21 kl. 18:11:40

Partey

Nu är allting ordnat inför kvällen. Sarah är här, drickan är kirrad och nu väntar jag bara på att Sarah ska byta kläder och sminka klart sig så ska vi röra oss bortåt. Jag är så jävla taggad! Nu har jag jullov, egen lägenhet, kan sluta oroa mig över en grej jag har gjort ett tag, jobb osv osv osv. Allt är så jäkla bra nu! Jag känner bara för att fira haha. Och det ska vi göra också. Nu ska jag också bättra på sminket lite. Puss!


 

Snygga tjejer i fredags!


2010-12-21 kl. 15:54:16

Klart!

Alla julklappar är äntligen klara! Har alla här hemma utom en som jag får hämta på torsdag, eventuellt onsdag kväll. Det blir bra det! Eller jag har en liten julklapp kvar till julklappsbytet med mina kära små flickor. Men har ingen aning om vad jag ska köpa, och det blir efter julhelgen så jag hinner ju med det också.

Om någon timme ska jag upp på stan igen och ikväll vankas det party! Måste ju fira in vårat älskade jullov ordentligt, haha! Det blir trevligt hoppas jag. Måste inviga mina nya klackar också <3 Btw så ligger mina lila och väntar på Ekershallen men jag har inga pengar till att hämta ut dom, haha fail!

2010-12-21 kl. 13:25:41

Julklappppar

Idag har vi varit i skolan som var helt onödigt faktiskt med tanke på att vi inte blev insläppta på julspelet och sedan satt i ett klassrum och sa god jul sedan gick hem. Ovärt! Efter det blev det film igen, G-Force! Haha, vi älskar barnfilmer. Nu ska vi upp på stan och fixa dom sista julklapparna och sedan ska jag följa med Renate till tandläkarn och någon gång däremellan kommer Sarah också. Puss!

2010-12-21 kl. 12:57:46

Dobermann

Sitter och lyssnar på lovesongs.. Det här är kärlek enligt Renate:


2010-12-20 kl. 21:34:23

Moviiiiee

Nu blir det filmmys med Renate. Puss!

2010-12-20 kl. 21:29:51

Real love

Senaste tillskottet i skosamlingen. 799 kr, Scorett.



2010-12-20 kl. 17:26:35

Måndag

Nu är jag hemma igen! Det är ganska skönt efter en dag fylld av äventyr, har både varit i skolan, gått på stan, haft en körlektion, gått på stan igen, varit på Knuffen och massa saker. Men bara för det så är det inte slut på sysslor, har en hel hög disk på diskbänken, jag skulle behöva packa upp massa kartonger och bygga om tvbänken också. Men om någon timme kommer Renate hit och lite senare kommer också Sarah. Jag hoppas få lite hjälp av dom kanske.

Det ska bli så rooooligt att umgås med mina fina babes igen! Att gå efter samma schema så man faktiskt har den möjligheten är också ganska skönt. Dom spenderar natten här och så trotsar vi alla andra i klassen och faktiskt åker till skolan tillsammans på julavslutning kl 9.30 imorgon bitti. Får hoppas att vi inte är dom enda som dyker upp dock, haha.

Anyway, nu ska jag läsa bloggar. Puss!

2010-12-20 kl. 07:44:45

Skola

Ligger lite för mycket efter i tidsschemat för att blogga egentligen. Men jag kan ju iallafall berätta att nu ska jag gå och möta upp Renate och sedan bär det av mot skolan och jag är INTE magsjuk. PUSS!

2010-12-19 kl. 21:56:24

Kill me

Kul att jag fortfarande inte sover och att it kinda feels like magsjukan är på väg. Skit också. Jag som spritade händerna 24/7 idag på jobbet men näääääää såklart. Har man inte haft magsjukan på hundra år så är det väl dags någon gång också. MEN jag tänker beställa ett par skitsnygga skor till mig själv iallafall som tröst. Måste ju ha någonting på fötterna också.


Fem sekunder senare..... Done and done! Har klickat hem ett par mörklila 14 cm-klackar från Nelly. Kommer aldrig sluta älska den hemsidan för deras underbara skor. Men nu har jag någonting till nyår iallafall, lite kul med färg. Peeptoe dock, kallt eller? Well well, det märker vi då.

2010-12-19 kl. 19:37:32

Hot chicks

Hittade några bilder från i fredags.. Haha, fan vad vi är snygga!

 

I looooooove u ♥

 

 

(Haha, JA, jag har olika kläder på mig på typ varje bild. Men jag kanske hade liiiiiiite svårt att bestämma mig. Det slutade med kjolen, spetstoppen och monsterklackarna på nedersta bilden.)


2010-12-19 kl. 19:34:03

Nighty

Är helt slut nu så jag ska hoppa in i duschen lite snabbt och sedan blir det att lägga mig i sängen. Imorgon väntar skola tyvärr, och efter det en körlektion. Är inte taggad alls för något av det.. Men men, får hoppas det blir bättre. Vi hörs imorgon. Puss!


Btw så har jag öppnat burken nu. Detta var innehållet, mums!


2010-12-19 kl. 17:44:34

Maaat

Jag vet inte riktigt hur det kan komma sig, men jag är hungrig så nu ska jag laga potatisgratäng med...... ja, jag har inte riktigt bestämt än vad det blir till men antagligen lövbiff. Mums!

2010-12-19 kl. 17:34:36

Bästa

Se här vilka fina människor jag har jobbat tillsammans med, dom hade köpt den här jättefina blomman plus burken som jag inte riktigt vet vad som är i? Har inte tittat än. Dom lät mig också veta att jag var den första eleven som dom nånsin köpt någonting åt :') Åhhhhh jag vill inte sluta! Jag kommer hänga där på min fritid och jobba gratis om det är så. Trivs jag bara hälften så bra på något annat jobb i framtiden som jag har gjort här så kommer jag vara väldigt nöjd. Jag kunde inte ha fått en bättre praktikplats. Nu väntar jag bara på att få börja jobba.. Can't wait!





2010-12-19 kl. 07:21:02

Last day

Nu sitter jag redo för att gå till bussen. Ska bara vänta på att klockan ska bli liiiiiiiiiiite mera innan jag ger mig ut i kylan. Idag är sista dagen, känns helt sjukt. Vill inteee :( Kommer gråta en hel Mississippiflod idag, haha! Längtar tills jag får börja jobba verkligen, men förhoppningsvis blir det förr än beräknat :D Anyway, nu ska jag glo igenom några bloggar sedan ge mig ut i snön. Puss!

2010-12-18 kl. 23:24:59

Livet

Det rullar på rätt så bra just nu. Det mesta känns bra och jag är så glad att jag gjorde alla dom där valen som förbättrade min vardag så mycket. Jag är hela tiden omgiven av underbara människor och så mycket mer än så det kan man ju knappast önska? Jag måste bara påpeka att jag aldrig har insett innebörden av ett ordspråk så mycket som detta:


 

I'm so happyyyy!


2010-12-18 kl. 23:20:45

Blåbärsmuffins

Nu luktar det muffins i hela lägenheten. Myskänslan är på topp! Vill ni se dom? Dom är inte riktigt klara än, men ändå:


Fina va? Alla fick visst inte plats på plåten..

2010-12-18 kl. 13:34:38

Love it

Don't u just löööööv that feeling när man oplanerat sover borta och måste vandra hemåt dagen efter i gårdagens partyoutfit som ser aningen dräggigare ut dagen efter och alla glor som om man vore dum i huvudet? Det gör jag.

Om en timme går min buss och om två timmar börjar jag jobba. Näst sista passet, så jävla tråkigt :( Gjorde precis en fet brakfrukost till mig själv med stekta ägg, fil, mackor osv för att rehabilitera mig själv till mitt ursprungliga tillstånd. Magen gör uppror och kvarstår gör 95% av min fina frukost.

2010-12-17 kl. 16:55:17

Partyyy

Har varit på Marieberg med Emelie hela dagen och spenderat aningen för mycket pengar. Hela två nyårsoutfits. Först en spetsklänning, och sedan en assnygg kjol och en spetstopp typ. Och någon slags partytop med lite svart leopardmönster eller något, minns inte riktigt. Ikväll blir det klänningen iallafall! Eller leosaken, har inte riktigt bestämt mig än men det lutar väl åt klänningen. Om jag vågar. Känns lite overdressed, men whateveeeeeer! Med mina älsklingsklackar till också, kan inte bli bättre!

Nu ska jag nog bara vänta in Sarah och sedan får vi se när vi rör oss bortåt. För ikväll är det party!!!!!!!!!! Så jävla taggad! HIHIHI, hoppas det löser sig med allting bara. JAJA HEJDÅ!




2010-12-17 kl. 11:42:03

Snygg tjej

Har lite tråkigt när jag väntar på Emelie...








Haha, hade visst glömt bort hur kul det är att leka i camen..

2010-12-17 kl. 10:43:52

Snabb som vinden

Hade ju faktiskt tänkt ta det lite lugnt idag. Men blev det så eller? Nej icke. Nu ska jag åka till..... waaaaait for it.... MARIEBERG! Med... waaaait for it...... Emlan! Någon som är i chock? Nej, jag trodde väl inte det heller. Bäst jag skyndar mig med duschen nu då för JEA-bilen är inte långsam den.




2010-12-17 kl. 10:31:08

Fredag!!!

Hiii there! Nu är jag vaken igen. Somnade skittidigt igår så nu är jag ordentligt utvilad! Lite senare idag kommer nog Julia hit en sväng, och lite ännu senare blir det kanske lite party. Innan det hade jag tänkt tvätta och sånt, men eftersom jag var så duktig igår så är allting redan gjort. Får väl underhålla mig själv med att packa upp kartonger. Jippiiiiii!

Nääää men nu ska jag duscha. Puss!

2010-12-16 kl. 22:51:49

Exciting

I think i might have some butterflies in my belly..

2010-12-16 kl. 22:49:21

Svar på tal

ANONYM: Ja, det var dom jag köpte på IKEA med dig u know. Men slangen satt fast i handfatet haha, men har ordnat det nu. Till slut lossnade den. PUSS PÅ ANONYM!!

2010-12-16 kl. 20:33:47

Arg tjej onödigt inlägg

Jävla cp Internet Explorer det var sista gången jag använde det. Det gick fan inte att logga in på blogg.se där men i Firefox gick det visst bra, jävla skit. Är så jävla arg. Mina ljusstakar gick sönder, mitt matbord is falling apart, min tvättmaskin väcker hela huset, kan inte använda handfatet i badrummet tack vare den där jävla slangen till tvättmaskinen som sitter fast där. Kuuuuuuul eller? Vågar ju inte ens tvätta..

Kan väl trösta mig med att jag får nya bordsben den tjugoåttonde december iallafall och min soffa kommer den tjugotredje, tack IKEA-killen ♥ Den skulle egentligen kommit den tjugosjunde.

2010-12-16 kl. 13:29:45

What's up med den här bilden?!

Allvarligt.



2010-12-16 kl. 12:28:59

Perfect

Michaela vill att jag ska möta henne vid Krämaren och det blir ju faktiskt perfekt för då kan vi handla mat på Ica där samtidigt. Skönt! Hatar att handla mat ensam juuu. Måste skriva upp vad jag måste köpa bara, och vänta på att klockan blir runt ett någon gång för då kommer hon skulle jag tro.

2010-12-16 kl. 10:40:38

Skitväder

Vaknade precis upp till snöoväder och trasiga ljusstakar. För det första what's up med vädret?! Orka ha snöstorm med massa regn nu....... Det var ju så perfekt som det var förut! And second of all, vad i helvete har hänt med mina ljusstakar? Haha, somnade visst med tända ljus och dom måste ha spruckit av värmen, men vad är det för skitljusstakar som inte klarar av lågan? Come on! En av tre klarade sig iallafall, men fint att ha EN sådan säkert. Neeeeee, tror inte det!

Idag ska jag träffa Michaela, hon kommer och hälsar på mig om ett par timmar när hon har slutat skolan. Det ska blir roligt, vi har inte träffats på länge så! Handla måste jag också göra idag, men vem vågar sig ut i den här stormen egentligen? Inte jag iallafall :( Så vi får väl se hur det blir.. Har väl så jag klarar mig idag iallafall.

2010-12-15 kl. 20:17:45

Bästabästa Sarah

Bakar pepparkakor i mitt kök:



Sarah: Vi borde införa en Josefine&Sarah-dag i veckan!

Jag: Vi borde införa tre Josefine&Sarah-dagar i veckan!

Sarah: Vi borde införa sju Josefine&Sarah-dagar i veckan..

2010-12-15 kl. 20:11:05

Angry

Efter att ha spenderat dom senaste timmarna sängliggandes och tittandes på tv och pratat i telefon med moster så mår jag nu snäppet bättre men fortfarande inte helt bra.. Har tänt en massa ljus, druckit te och värmt mig. Allt för att må bättre men tydligen inte.. Sämre timing får man fan leta efter! Praktiken, flytten, nya band som knyts och allt annat som händer just nu som jag bara vill få massa tid till, inte bli av med! Blir så arg. Aja ska fortsätta titta på Bonde söker fru nu. Tror det är final eller nåt. Puss!

2010-12-15 kl. 17:25:32

Idag är det iaf onsdag

Har precis kommit hem från det näst näst sista arbetspasset på jobbet. Som elev alltså, sedan blir det väl mer som vikarie. Det känns så jävla tråkigt att sluta där nu. Trivs som fisken i vattnet!

Angående illamåendet så blev det lite bättre mot eftermiddagen, men kom tillbaka precis när jag slutade igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra? Var tvungen att ställa in med Vickie också och det känns ju inget vidare. Jag vägrar bli sjuk! Varför just idag också, när jag hade planer med henne och dessutom blivit bjuden på fest. Haha. Fast på en onsdag? Nja, tror inte det även om jag var frisk och inte hade planerat med Vickan.

Om jag hade ett badkar nu så skulle jag lägga mig i det, men eftersom jag inte har det så ska jag istället tända en massa ljus, lägga mig i sängen och dra på en bra film. Puss!

2010-12-15 kl. 13:32:19

Crap

Är på jobbet, har lunchrast i ca fem min till. Jag mår så illa så jag tror jag dör, helt spyfärdig är jag.. Jag har varit det ända sedan julbordet igår. Dör nu hejdå.

2010-12-14 kl. 20:10:21

Julbak

Haha sorry, självklart skulle det stå tisdag, jag var väl lite virrig så tidigt på morgonen ;)


Just nu är Sarah här och vi har just bakat pepparkakor. Mums blev dom! Visar lite bilder senare. Snart ska hon nog hem och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Färgat håret har vi hunnit ikväll också. Råkade dock glömma att blöta det så färgen fäste typ inte.. Smarta tjejer! Men nu ska vi diska. Puss!

2010-12-14 kl. 05:52:10

Onsdag

Godmorgon! Sitter i köket och väntar på att klockan ska gå så jag kan gå till bussen. Idag är det jobb som gäller och på det är det julbord. Får hoppas det går bra. Ikväll ska jag nog träffa min lover Sarah, vi har massvis att prata om som vanligt när vi har varit borta från varandra i mer än 24h ;) Så det ska bli roligt. Men nu ska jag klä på mig kläderna och sen pallra mig till bussen. Om jag kommer så långt, mitt ben har typ sendrag och det har hållt på hela morgonen. SKÖNT!

2010-12-13 kl. 21:28:38

In my bed

Ligger i sängen nu, i know klockan är bara halv tio och jag ligger i sängen!!! Har fixat allt inför imorn och så, ligger och ser på Svenska Hollywoodfruar nu. Snart ska jag sova och imorgon är det upp för jobb imorn. Tagga till! Kommer gråta floder när jag slutar på söndag :( Det här har verkligen varit den mest givande praktiken ever. Jag har lärt mig sjukt mycket och träffat så mycket härliga människor, personal som boende. I will miss u guys!





What am i getting myself into?

2010-12-13 kl. 19:31:19

Vi är så jävla sjuka

Pratar i telefon.

S: Vänta jag ska bara trycka ut en finne..
J: Aa, jag också.



2010-12-13 kl. 16:30:56

Julklappsshopping

Nu sitter jag på bussen igen. Ska gå av på Våghustorget för att möta upp Rantis! Ska bli roligt, vi har inte setts på över fyra veckor. Det blir antagligen lite julklappsshopping och eventuellt ska väl jag köpa några fönsterlampor. Vi får se. Förövrigt har jag nu pratat med chefen och jag har fått namn och nummer till en jag ska prata med och det verkade som allt skulle gå jättebra! Men nu ska jag ringa Renate. Puss!

2010-12-13 kl. 11:48:54

Jobbjobb

Sitter på jobbet as usual. Har lunchrast och ska nog snart ner och prata med chefen om jobb. Förövrigt har vi kommit fram till att dom inte godkänner mig i praktiken så jag får stanna fem veckor till ;) Det vore inga fel! Men nu ska jag fixa jobb. Puss!

2010-12-12 kl. 20:58:41

Hejdå

Nu ska jag sova. I min älskade säng. Det ska bli skönt. God natt.

2010-12-12 kl. 20:54:37

Dag 4 - det här åt jag idag

Nu kör vi igen! Jag går mot strömmen och hoppar lite bland dagarna, och kanske inte en varje dag heller för den delen. Men nu kör vi iallafall!

Det här åt jag idag. Kyckling med ris och vitlökssås till frukost (i know, men umgås man med E så får man skylla sig själv..) och kycklinggryta med potatis till kvällsmat. Den var godare än den ser ut btw!


2010-12-12 kl. 20:00:17

Dagens shopping




Två par örhängen blev det visst också. Men sådärja, nu ser ni. I samma veva blev också tvätten hängd. Skönt! Nu ska jag bara relaxa resten av kvällen, puss!


2010-12-12 kl. 19:34:41

Trött tjej

Jag är så sjukt trött. Det var nog säkert ett år sedan jag drog en två dagars med alkoholen och det känns, mina vänner, det känns. Jag skulle kunna lägga mig ner och somna nu, men måste iallafall sitta uppe och vänta på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp skiten. Hoppas den är klaaaaaaaar snart! Visar bilder på dagens inköp nu istället. PUSS!

2010-12-12 kl. 19:22:36

I got that poison

Började dagen med Marieberg och IKEA. Har nu inhandlat en soffa, men tyvärr är det lite väntetid så den kommer inte än på ett tag. En dammsugare har jag också köpt, äntligen. En lila. Den är fin. Två mattor blev det också, en plommonfärgad till vardagsrummet och en beige till köket. Och slutligen lite tejp och en brödkavel så jag kan kavla ut mina pepparkakor när nu dom blir av. Jag tror det var allt, om man bortser från en spetströja från Gina Tricot. Kanske slänger upp lite bilder på kalaset senare.


Nu i eftermiddag har jag haft Emelie och Victoria här, vi har gjort allt ifrån piercingar till kycklinggryta. Nu har dom åkt hem och jag funderar på att ta mig en dusch snart och sedan lägga mig i sängen och se på Filip och Fredrik. Förresten så har jag premiärtvättat med min tvättmaskin och den låter verkligen högre än något annat. Jag börjar bli rädd att grannarna ska komma in och klaga snart.. Men får väl hoppas att dom har lite överseende med det. Dock vet jag inte riktigt hur jag ska våga tvätta i framtiden..

2010-12-12 kl. 11:08:24

Dinner

Tog några bilder igår BARA för bloggens skull :D Vi åt toast med kräftsallad på till förrätt, ugnsstektkyckling med potatisklyftor, wok och bearnaisesås till varmrätt, och chokladmousse garnerat med en klyfta clementin och lite mörk choklad. Och till alltihopa drack vi julmust och vitt vin (fast ja, det är öl i mitt glas men det var faktiskt innan J & J kom). Mums! Det gick hem kan jag lova. Mosters marinad är den bästa ♥









2010-12-12 kl. 10:43:52

Shoppppppa

Victoria: Älskar våran lilla blogg konversation. Men ja, det är klart du ska!!!


Godmorgon världen. Jag har precis vaknat. Under täcket. Klockan fyra inatt vaknade jag till och upptäckte att jag låg på överkastet med en filt bara.. Utan att frysa! Fattar ni att värmen har blivit högre, jag frös inte ens när jag klev ur sängen nu. Idag väntar Marieberg med sötisemlis och enligt henne så verkar jag bli en soffa rikare idag? Jag vet inte. Vi får se, det känns ju lite lockande måste jag erkänna. Ska skynda mig att fräscha till mig sen drar vi. PUSS!

2010-12-12 kl. 00:01:32

Natti

Jag blev så jävla trött och otaggad så jag avstyrde alltihopa och nu går jag och lägger mig istället. Puss!


2010-12-11 kl. 23:51:13

Öl

Jag vet inte om det var dumt gjort att bjuda hit fyra killar på fest. Antagligen så var det det, men nu är det redan gjort och dom är på väg och dom har med sig öl. Så jag är fanemig nöjd!

2010-12-11 kl. 22:40:18

Öppen för förslag

Viccccc: Ja det är klart diu gör! Vet inte, jobbar 7-16 måndag tisdag onsdag, ledig torsdag, upptagen fredag, jobbar helgen. That's pretty much mitt schema for the week :D Men på kvällarna är jag free!


Nu har vi ätit brakdundermiddag som blev sjukt god och sjukt komplimangfylld (finns det någonting som heter så?) och kanske druckit ett par glas vin för mycket. Jag höll mig till julmust under hela middagen men till slut kunde jag inte motstå frestelsen. Men det går bra ändåååå! Just nu har dom åkt hem, jävla Jocke skulle hem och sova så nu sitter jag och väntar på ett litet sms eller telefonsamtal som kanske kan förgylla denna lördagskvällen. Vi håller tummarna. Annars då, är det ingen annan som känner för ett late night bootycall? Jag är öppen för all kinds of förslag.

2010-12-11 kl. 14:00:49

Tänkte att ni ville veta

Har jag berättat om hur lyhört det är i min lägenhet? Nej, tänkte väl det. Då gör jag det nu. Imorse hörde jag när grannen rakade sig. SÅ lyhört är det. Fast sen om det var en rakapparat det vet jag ju inte, men något var det som vibrerade iallafall.. Nu vet ni :)

2010-12-11 kl. 13:54:22

Tabletter

Ursäkta att det har blivit så mycket inredningssnack på senaste tiden. Men ni får helt enkelt stå ut tills jag slutar köpa saker till lägenheten. Dom här är på väg hem till mig nu, sex stycken. Jag tror dom anländer om ett par tre timmar så då får vi en fin dukning till brakmiddagen ikväll också.



Det kanske inte var dom snyggaste dock, men svårt att försöka köpa över telefon.


2010-12-11 kl. 13:16:16

Victoria

Haha, det blev ju faktiskt mer som en facebook status än ett blogg inlägg.. Men det är ju helt sjukt att man har blivit så jävla facebook-skadad!

2010-12-11 kl. 12:39:35

Förresten

Titta så fin min säng har blivit! Ni kan ju typ blunda för omgivningen dock.





Mindre fint.. Jävla skit Jysk!


2010-12-11 kl. 12:30:03

Gyllene Knorren

Nu ska jag ta mig en kopp te, en clementin och titta på dagens avsnitt av julkalendern. Mys!

2010-12-11 kl. 12:07:23

Karlstad

Här är soffan som antagligen kommer att landa hemma hos mig nästa vecka. Det ska bli grymt skönt att få in en soffa här så man kanske kan ta hit lite vänner. Men har ett problem bara, vet inte vilken färg jag ska välja.. Det lutar åt den här:





Imagine tons of färgglada prydnadskuddar så är soffan komplett! Bäddsoffa också, kan inte bli bättre! Börjar så här och senare blir det matchande fåtölj också.


2010-12-11 kl. 12:01:22

Förmiddagskaffe

Haha skönt att vakna upp till det föregående inlägget.. Men nu är jag pigg iallafall, nästan. Har knappt sovit någonting inatt men det gör jag aldrig när jag har festat så det hör väl till. Har haft lite förmiddagsgäster här, mina lussekatter blev godkända! Dessutom hade dom med sig en dammsugare, kaffeperkulatorgrej, en inflyttningsblomma, bullar och en förlängningssladd. Har säkert glömt något, dom hade hela famnarna fulla. Så det tackar vi för!

Idag blir det nog mer bak, pepparkakor och knäck som jag inte hann igår eftersom att NÅGON ringde varannan minut och tjatade att jag skulle komma haha. Men det blev en jävligt rolig kväll, jag är glad att jag drog dit trots allt. Så tack för det E och S! Men som sagt, bak. Sarah kommer snart så hon ska hjälpa mig och senare ska vi också laga mat till J och J. Vi hade en meny men vi får se lite vad som sker, orkar inte baka och laga mat hela tiden haha.

Jag har förresten hittat min soffa. Visar den snart, stay tuned!

2010-12-11 kl. 02:17:02

Party

Börjar bli läskigt att blogga, får kommentarer från överallt i världen. Typ Indien.

Kom just hem ffrån en fest, får inbjudan att komma tillbaka wså jag funderar liute på det.. Men orkar jag gp till Baronbackarna? Tror festen var där men minns inte riktigt. Om inte annat går jag väl och lägger mig. Vi får se. Pussssssssssssssssss!

2010-12-10 kl. 17:07:16

Kom och mys

Haha, bussen kom en sekund senare.. Skönt, slipper frysa mer och komma hem ännu senare. Jag slutade jobba klockan fyra och sedan tog jag en sväng förbi Ica och handlade saker till tacos och julbak. Det är vad som står på kvällens schema. Blev bjuden på fest också men får se om jag orkar gå, har massa saker att göra nu när jag ska baka ensam istället. Men om någon känner för att droppa in på en fika eller så, så är ni mer än välkomna. Jag har ju som sagt nybakade lussekatter och pepparkakor och knäck om några timmar ;) Någon som känner sig frestad? Hör av er!

2010-12-10 kl. 16:58:16

Cp

Väntar på bussen hem, fan vad den är sen :( fryser arslet av mig.

2010-12-10 kl. 05:27:10

Godmorgon

Förstår inte riktigt varför jag går upp så här tidigt. Jag har gjort allt jag ska, till och med duschat, så nu sitter jag bara här och väntar. Blev våldgästad igår vilket resulterade i en lite mera färdig tv-bänk. Jag lovar, det är bänken från helvetet.. Men fin blir den! Förresten så har jag ett problem :( Det är jättekallt i lägenheten när man vaknar på morgonen! Någon som vet vad det beror på eller? Jobbigt ju. Aja jag ska värma mig nu, puss.

2010-12-09 kl. 13:51:32

På jobbet

Sitter på jobbet nu, har lunchrast. Slutar vid fyra och då blir det till att ta bussen hem direkt och fortsätta packa upp och diska och så. Har haft fullt upp dom senaste dagarna så äntligen kan jag åka hem och få lite ordning. Nu ska jag fortsätta lösa korsord och sedan back to work!

2010-12-09 kl. 06:10:00

Försov mig

Vaknade 05.57, hann med min buss som går 06.03. Det är fan bara jag som klarar av sånt! Frukosten fick dock utebli.

2010-12-08 kl. 23:01:20

Dagens goda gärning



Två kronor till cancerforskningen tycker jag dock var snålt.


2010-12-08 kl. 21:49:04

On my way home

Sitter på bussen hem nu, har jobbat kväll. Det gick bra som vanligt, fast hade några tjurskallar ikväll faktiskt. Fick mig en och annan smäll men det är väl sånt man får räkna med. Hemskt roligt är det iallafall! Nu ska jag hem och duscha, äta och packa upp lite (mycket) saker som jag har inhandlat idag. Hann med både IKEA och Ica Maxi så nu är jag fit for fight med ett rejält matutbud. Anyway, vi hörs när jag är hemma igen. Puss!

2010-12-07 kl. 22:45:22

U made my day



Jag kan inte säga annat än att det är hundraprocentigt ömsesidigt.


Nu ska jag sova, godnatt!


2010-12-07 kl. 22:34:10

Julklappstips

Om någon har svårt att klura ut en julklapp till mig i år så kan jag mer än gärna rekommendera den här soffan med matchande fåtölj :) Summan landar på dryg 15000, det är väl rimligt? Mormor? Sarah?



2010-12-07 kl. 21:55:22

Resultat

Börjar få i ordning lite här hemma nu. Sängen står inte längre mitt på golvet omgiven utav kartonger, nu står den istället i hörnet där den antagligen kommer fortsätta stå. Soffbordet är inoljat och tv-bänken är dock fortfarande halvfärdig. Fick besök av the handyman förut, men då blev det inget bygga. Får fixa det i helgen om inte förr. Det enda som saknas i möbelväg nu är soffan och fåtöljen, och en feeeet ryamatta om det räknas till den kategorin. Sedan är det bara småfix som gardiner, lampor, tavlor och sådant. Jag längtar sjukt mycket tills allt är klart! Det kommer bli feting snyggt! Har också hunnit få hit lite mer kläder och sånt.

Right now sitter jag och kollar på Desperate Housewives, när det är slut ska jag skriva en inköpslista för imorgon måste jag gå och handla innan jag åker till jobbet, och slutligen ska jag ta en dusch sedan slänga mig i sängen. Vi hörs kanske senare eller imorgon. Puss!



Btw, här är mitt köksbord:



Snyggt som fan om ni frågar mig!


2010-12-07 kl. 21:44:57

Svar på tal

Martina: Den dagen du kommer hem står dörren vidöppen. Jag saknar dig något helt sjukt mycket ♥

Viccis: Du ska inte säga nåt haha :D

2010-12-07 kl. 05:15:29

Trött tjej

Det har nog aldrig varit så jobbigt att gå upp ur sängen. Sarah sover fortfarande och jag sitter och funderar över hur jag ska fördriva tiden på bästa möjliga ljudlösa sätt. Funderar på att ta en dusch, vi får se. Ska göra lite te nu iallafall. Puss!

2010-12-06 kl. 23:30:48

Det tar sig

Tack vare Jimmie och Jocke (läs: endast JIMMIE) har jag nu ett färdigt soffbord och en halvfärdig tv-bänk. Jag och Sarah har kirrat sängben och servat med kaffe under tiden så nu börjar det likna något här hemma. Eller snart iallafall, när vi har rensat kartongerna. Nu ska vi krypa ner i sängen och snacka massa tjejsnack, måste ju ta igen dom här låååååååånga tre veckors uppehållet vi har haft. Bussen går kl 06.03 imorgon bitti och det suger. Speciellt när Sarah är här för vi har en förmåga att inte sova alls på nätterna.. Jaja det löser sig. Och nu har jag fått internet i lägenheten också, perfekt! Och tvn är på plats. Nu väntar sängen. PUSS!

2010-12-06 kl. 15:56:20

Monday

Fick sluta lite tidigare så var hemma redan strax innan halv fyra. Skönt! Idag har vi varit ute och gått och så gjorde vi min halvtidsbedömning, full pott på allt! Så jävla roligt, fick höra att dom ser mig redan som en ordinarie också. Hihiiiiiiiiii. Har också säkrat sommarjobbet, så jävla roligt! Jag vill inte sluta där :(

Men men, idag ska vi köra sängen till my apartment och senare blir det att skruva skruva skruva. Måste få ihop tv-bänken och soffbordet ju. På tal om det kanske vi ska skicka med min tv idag också? Jaja, den som lever får se. Nu ska jag iallafall försöka få ihop ett par lådor till. Puss!

2010-12-06 kl. 12:18:00

Bathroom









Observera att det är grymt stökigt på alla bilder, men det är för att hon som bor där nu höll på att flytta samma dag som bilderna är tagna :)


2010-12-05 kl. 23:11:38

Update

Nu är jag hemma efter en dag full av aktivitet. Shoppat massor med saker, bland annat köksbord och stolar, soffbord och tv-bänk. Det blir så jävla snyggt! Efter det blev det att flytta in sakerna i lägenheten och börja bygga. Tack så hemskt mycket för hjälpen Emelie och Simon! Hann även med att fota matchen, jag har tagit över 1700 bilder, haha! Visar bilder både från den och på lägenheten imorgon. Nu ska jag sova, praktik kl sju haha.. Puss!

2010-12-05 kl. 11:08:00

Livingroom








Observera att det är grymt stökigt på alla bilder, men det är för att hon som bor där nu höll på att flytta samma dag som bilderna är tagna :)


2010-12-05 kl. 01:56:47

Finally

Nu, äntligen får jag lägga mig och sova. Har fått ihop ett par lådor till nu och hoppas på att jag är all set för morgondagen. På schemat står shopping på IKEA, Jysk, Chilli, Entré och Clas Ohlson, hämta nyckeln till lägenheten, köra saker, packa upp och dona och slutligen på kvällen ska jag på en innebandymatch som jag har lovat att fotografera. Det blir skoj!

Nu MÅSTE jag sova. Natti!

2010-12-05 kl. 00:16:57

PackarN

Imorgon klockan halv tio åker vi och tills dess måste jag fixa fyra flyttlådor som ska med för att allt ska gå så fort som möjligt, jag kan inte flytta alla mina kläder så bara en klädlåda får följa med, och en med blandat ytterkläder och skor. En låda med kökssaker, stekpanna och sånt. Men den fjärde då?! Elektroniklådan är inte färdigpackad och datorn och kameran och det vill jag ju ha kvar ändå....... Freakar, måste ner och fixa det nu. Men har fått nya kartonger iallafall haha!

Jaja, back to packandet.

2010-12-04 kl. 22:11:00

Belysning

Den här över köksbordet:





Och någon av dessa i vardagsrummet:


 

 

 


2010-12-04 kl. 20:32:01

Canvas

Beställde canvastavlor som jag fotat själv åt mormor och morfar i julklapp, fick hem dom här om dagen. Jag kan bara säga att jag är grymt nöjd och det här kommer jag definitivt inreda min lägenhet med. Fina va?!


2010-12-04 kl. 19:08:31

Kloka ord


2010-12-04 kl. 16:51:00

Vardagsrum

Tv-bänk och soffbord. How about this?






Allting i ek såklart!


2010-12-04 kl. 15:34:25

Köksbord

Det här bordet och stolar kommer inom kort stå i mitt kök :)




Fint va?!


2010-12-04 kl. 13:49:38

Packa packa packa

Slem: Den är från Chilli. Haha älskar att du har accepterat ditt nya nickname ♥


Kycklingen var muuuuuums och nu är jag hemma igen och vill egentligen åka till IKEA och shoppa men istället får jag vara hemma och packa :( Börjar som sagt run out of boxes men jag får nya antingen imorgon eller ikväll. Har bara en låda kvar nu så ska fylla upp den med kläder sedan ska jag börja fylla elektroniklådan lite mer. Och eventuellt sno en låda nerifrån källaren om jag orkar tömma den.

Anywaaaaaaaaaaaay, ganska onödigt inlägg. Hejdå!

2010-12-04 kl. 13:23:00

Kitchen





Observera att det är grymt stökigt på alla bilder, men det är för att hon som bor där nu höll på att flytta samma dag som bilderna är tagna :)


2010-12-04 kl. 12:08:02

Mat

Nu är det middag i Lännäs som gäller. Hade inte tänkt följa med men sen fick jag höra "det är kyckling" haha, hur kan man motstå?

2010-12-04 kl. 12:05:00

Bäst

Hahaha, alltså så jävla ful bild men fy vad jag saknar dig min älsklings Sarah ♥



2010-12-04 kl. 00:54:53

Good luck

Innan jag säger godnatt så vill jag bara önska min kära kusin i morgondagens VM-final i Thaiboxning. Så jäkla grym är hon! Vinner hon imorgon så blir det VM-guld nummer två. Lycka till Lina ♥






Lina som kickar aaaaass i rosa!


Och med det är det dags för mig att säga godnatt. Hörs imorgon!


2010-12-03 kl. 23:42:24

Soffa

I might have found my dreamcouch! Äntligen!!! Jag har inte sett den i verkligheten än men as far as i know right now är den perfekt. Brun, lagom stor, inte såna dära skokartongkuddar utan mer som "sov"kuddar om någon fattar? Haha! Har en bild på den iallafall. Here it comes!


Fast den bruna då, men den fanns ingen bild på.

 


2010-12-03 kl. 20:59:00

Hall

Välkommen in!



Observera att det är grymt stökigt på alla bilder, men det är för att hon som bor där nu höll på att flytta samma dag som bilderna är tagna :)


2010-12-03 kl. 19:24:48

Relax

Nu har jag packat och hållits hela dagen så nu ska jag försöka slappna av lite och lägga jag mig i ett varmt bad, som jag btw inte vet hur jag ska klara mig utan i framtiden?! Har bara dusch i lägenheten :( Jaja, ska njuta av badkaret dom sista dagarna iallafall. Det skulle inte sitta fel med en nådig spamassage heller, med tanke på hur mycket min rygg får slita på jobbet.

Men som sagt, nu blir det ett hett bad och senare ska jag nog slå på OC och se på det resten av kvällen. Jäkla tur att jag inte packade ner DVD-spelaren förut fast jag hade tänkt göra det. PUSS!


2010-12-03 kl. 18:52:25

Sneak peek

 


2010-12-03 kl. 17:52:12

Dags att rensa?

Fan vad roligt det är när man går igenom sina kläder och flera gånger tänker "Vad fan är det här? Har jag köpt det?" haha! Har haft flera sådana upplevelser under tiden jag har packat ihop mina kläder. På tal om kläder så börjar jag run out of flyttlådor.. Och då har jag endast packat en låda med elektronik saker och resten kläder :( Frågan är ju hur jag ska få med mig alla kläder, haha! Jag har minst lika mycket till som är på tvätt eller ligger kvar i garderoberna.. Inte konstigt att jag har haft kläder i hela mitt rum, jag har ju ingen plats för dom!

2010-12-03 kl. 16:13:25

I'm worth it

Tar en paus i packandet och går och köper godis med Julia. ♥

2010-12-03 kl. 15:25:00

Crap

Det är julafton om tre veckor idag. Skit också. Jag har bara hunnit med två julklappar och har tusen more to go.. Har praktik ända fram tills jullovet, hur fan ska jag hinna?! Jag har ju inte ens kommit på vad jag ska köpa till flera stycken.. Och det är december! Vad har hänt med mig? För tre, fyra år sedan skulle jag redan ha varit klar med julklapparna vid det här laget! Fuckkkkkkkkkk.

2010-12-03 kl. 12:47:57

Glatt besked

Fick precis brev om att jag fortsätter få efterlevnadsstöd så länge som jag går i skolan. Så jävla skönt! Nu slipper jag ju arbeta ihjäl mig för att klara hyran, för jag vill inte ta massa pengar från arv och så.. Men ja, nu kommer det fortsätta komma pengar varje månad ända fram till Juni 2013. Perfekt! I'm so happyyyy :D Och så hitta jag skolkatalogen i brevlådan, ska kolla igenom den lite nu. Puss!

2010-12-03 kl. 12:18:54

Mornin

Snuttis: Jag skickar bilder på msn as soon as you answer me där!!!


Godmorgon btw! Har precis ätit en feeeeeeeeet frukost och ska se på dagens avsnitt av julkalendern, Gyllene Knorren som är asbra, haha! Känns som lite Mysteriet på Greveholm stuk på det hela.. Men anyway, sedan blir det att börja packa och tvätta kläder. PUSS!


2010-12-02 kl. 22:29:21

Nighty

Jag är helt slut nu efter en fullspäckad arbetsvecka. Nu ska jag krypa ner i sängen och imorgon blir det till att stiga upp tidigt och börja tvätta och packa. Sov så gott!♥

2010-12-02 kl. 22:01:01

Home again

Stället var aningen mindre än jag hade förutsett, men lika fint för det. Hon som bor där nu var i full flärd med att packa och flytta så snart är lägenheten min min min :D Ska åka till IKEA på söndag förmiddag och shoppa massvis av saker som behövs, och klockan halv tre har vi stämt träff så får jag nyckeln! Wihoooo jag längtar så sjukt mycket!

Har även insett att jag måste ha some kind of sällskap och eftersom jag tyvärr inte har tid för en hund får det blir en katt som är lite mer självgående. Någon som har en katt till salu? Funderar på en saftig nakenkatt... Men dom är så dyra och så mycket pengar lägger jag bara ut på en hund. Så det får la bli en hederlig gammal bonnkatt, haha!

Man anyway, jag har tagit lite bilder men det är jättestökigt.. Men kanske lägger ut några ändå, we'll se :)

2010-12-02 kl. 18:48:16

Vill nu

Ska skynda mig att kolla på julkalendern nu, sedan blir det att åka mot kära Örebro. Can't wait!!!!!!! Vill se den nu nu nu nu nu juuuuuuuu!

2010-12-02 kl. 17:24:02

Bubblebath

Det är så himla svinkallt nu så jag slänger mig i badet innan vi åker, puss!

2010-12-02 kl. 16:59:02

Vacation

Hi theeeere!

Har jobbat min sista arbetsdag för den här veckan nu, så jäkla sköööönt! Har långledigt ända fram tills på måndag, och den ledigheten kommer antagligen bestå utav att packa packa packa. Det ska bli så förbannat kul! Allt går så braaaaa nu, skitbra praktik, jobb as soon as possible, flyttar snart till egen lägenhet, körkortet går lysande och sådära. Per ringde förut och sa att han hade bokat in mig och Sarah på Riskettan och teorikursen på sportlovet. Här har man mycket att säga till om, haha! Nej, men det blir roligt.

Om ca två timmar ska jag åka in till Örebro och titta på min kära lägenhet, och mäta litegranna så jag kan börja planera och handla lite. Är så sjukt taggad!!!

2010-12-01 kl. 21:15:42

Sleep tight

Dags att sova nu, börjar jobba klockan sju imorgon bitti. Efter det är det långhelg för mig, då är det shopping som gäller! Sov så gott! :)

2010-12-01 kl. 19:36:21

Lackar

Här ligger jag i badkaret och försöker slappna av så spelas det någon jävla julmusik på högsta volym utanför?! Vad är det för stil egentligen?

2010-12-01 kl. 18:13:15

Måste värma mig

Jag är så jäkla frusen så nu blir det ett lååångt bad med tända ljus innan läggdags, MYS!

2010-12-01 kl. 18:02:42

Inköpslista

Badrum:
Toalettpapper, schampoo, toalettborste, dusch & handtvål, badrumsmatta, handdukar, tandkräm, tandborste, duschdraperi, tvättmedel, rengöringsmedel, tvålpump, tandborstmugg, trådkorgar till duschen,


Hall:
Dörrmatta, ev garderob, galgar


Kök:
Matta, köksbord + stolar, skärbrädor, knivar, bestick, glas, tallrikar, salt och pepparkar, grytunderlägg, gardiner, kastruller, paj/gratängform, skålar, tillagningsredskap, tabletter, diskställ, stekpanna, diskhanddukar, grytlappar, diskmedel, diskborste, taklampa


Vardags/sovrum:
Soffa, sängben, taklampa, fönsterlampor, soffbord, tvbänk, matta,


Det får duga såhär till att börja med, fyller i och bockar av efter hand ;) Säg till om någon kommer på saker jag har missat, för jag är stensäker på att det är minst ett dussin!

2010-12-01 kl. 17:03:48

Klockrent


2010-12-01 kl. 16:42:59

Flytt snart

Nu är jag hemkommen från min kära praktikplats. Jag trivs så himla bra! Och idag fick jag bekräftat att dom gillar mig också så det känns skönt, har hunnit bli erbjuden både extrajobb och sommarjobb så himla kuuuul!

Som det ser ut på flyttfronten nu får jag nyckeln redan på söndag (i know, det ändras all the time!) och sover eventuellt i lägenheten redan då, men vi får se eftersom jag fortfarande har praktiken här ute i Odensbacken. En till positivt grej är ju att hon som bor i lägenheten nu har en tvättmaskin där som jag får köpa billigt, så nu slipper jag bry mig om tvätttider och sådant också :D Det är jättestort badrum så det blir greeeaaat!

Nu ska jag sätta mig och skriva en lista på sådant som man måste ha redan från första sekund. Det blir storhandling i helgen! Ska dit imorgon kväll och mäta lite och så också, så blir det förhoppningsvis att köpa ett matbord och stolar samtidigt. Soffan får vänta lite.

RSS 2.0