2010-07-31 kl. 17:57:01

Angry girl

Jag är så jävla trött på det här nu, vafan gör jag för fel? Fortsätter det såhär vill jag aldrig mer se dig igen. Aldrig. Synd att du aldrig kommer fatta det bara. Jävla idiot.


Ska alldeles strax hem till Erik tror jag, sedan blir det hem till Wictor och kolla på när dom kopplar in ljudet i Wictors bil.. Jaaaaa jätteroligt! Funderar allvarligt på att ta med Angelicha in till stan istället, synd att jag är så jävla feg bara. Nån som vill köra? Näe, that's what i thought. Längtar så jävla mycket tills jag blir arton och får mitt eeeeeeeeeefterlängtade körkort! Bara typ sju månader kvar nu? Tror det iaf. Orkar inte bry mig om att räkna, whatever, vem fan bryr sig ändå? Skitsamma, drar nu, hej.

2010-07-31 kl. 16:30:10

Jet set Addiction




Vill haaaaaaaaa! Den turkosa, den vita och den svarta, så snygga <3


2010-07-31 kl. 16:10:11

iPhone 4

Har hittat iPhone 4 plus abonnemang för 467 kr i månaden i 18 månader?! Hur sjukt billigt är inte det? Fri surf och sms och allt. Om jag får pengar tillbaka för min mobil som är på lagning blir det beställa iPhone 4 dirr! Antagligen annars också, men då blir det lite mer problematiskt..

Btw what's up med mitt internet?! Det går segt som jag vet inte vaaaaaad!




En vit såklart, freeeeeeeesh!


2010-07-31 kl. 01:29:01

I just don't get it

Nu känner jag mig sådär äckligt ensam igen.. Inte för att jag just nu faktiskt är helt ensam på väldigt länge, utan mer mentalt.. Eller vad man ska säga? Fattar inte. Vad är det för fel på mig?


Min kväll slutade iallafall hemma hos Isabell och Sophie med lite people, kollade på film, snackade och kollade på ännu en film. Great början på helgen som förhoppningsvis keeps getting better. Imorgon blir det antingen killhäng hos Wictor (som tur är har jag min finaste med mig), eller så träffar jag kanske några tjejooor och myser eller något. Only time will tell. Nu ska jag iallafall läsa bloggar, Ljudet av ditt hjärta (älskar den ♥) och sedan sova. Nattipuss!

2010-07-30 kl. 09:18:25

Godmorgon

Vaknade för en liten stund sedan och har egentligen inte tid att blogga men whatever. Ska strax fräscha till mig lite och sedan blir det Marieberg, shoppaaaa!!!

2010-07-30 kl. 00:28:35

Brainwashed

FYFAN! Såg nyss Shutter Island och det är nog den sjukaste äckligaste filmen jag har sett, jag blev ju helt hjärntvättad bara av att kolla på den! Satt och skakade som ett psykfall till slut. Haha ja jag är största pussyn men vafan, det här var en av dom värsta filmerna jag har sett. Slutet sen då? Fick han komma hem eller inte? Fattar ingenting, är helt hjärntvättad. Men! Måste tillägga att trots detta var den faktiskt bra.


2010-07-29 kl. 20:20:21

Movienight

Med tanke på vädret har jag och min ääääälskling en passande mys/film/goskväll. Vi har nu kollat på Couple's Retreat, och Shutter Island står på schemat nu. Vi hyrde den aldrig sist när vi tänkte det.. Couple's Retreat var asbra iallafall, och hoppas på att Shutter Island håller måttet den med!



2010-07-29 kl. 00:04:18

Intense

Lite halvdålig update här kanske men det kan bero på att det senaste dygnet har varit minst sagt intense.

Jag hann bara vakna imorse innan det var dags att bege sig till Hallsberg för att äta trerättersmiddag, vidare in till stan för att skälla lite till på Net on net och jag har nu köpt ännu en ny mobil, tillfällig. Jävla värdelösa skitställe det där. Fick iallafall pengarna tillbaka för den mobilen jag köpte innan jag åkte till Norrland, och förhoppningsvis kommer jag få pengar tillbaka för Samsungen också. Hej iphooooneeee, säger jag bara!!! Ingen mer skit Sony Ericsson eller äckel Samsung, än mindre Nokia!

Iallafall, back to the subject, efter det blev det hem och äta våfflor, sedan glasscafé och till sist en till sväng till Hallsberg för att kolla på Höga nattljus, blommor som slår ut på kvällen bara, asfina! Och för att toppa denna dagen kom Erik med toast förut, så nu är jag minst sagt mätt! Haha, ska glo på Scrubs nu och kolla hur mycket en iPhone skulle kosta. PUSSSS!




2010-07-28 kl. 00:24:38

Girls night out

Är egentligen astrött och ska typ sova men måste bara göra en kvick uppdatering.

Har haft världens bästa dygn med Sarah och Julia. Vi lagade som sagt tacos, spelade spel, kollade på film, partade, dansade, fiskade och som pricken över i fick jag mig en ny frisyr och hårfärg också. Komplett sommarlovskväll med andra ord!

Det toppades med häng ute i Odensbacken hela kvällen med massa tjejer, asmysigt!

Dagar som dessa måste helt klart göras om! Slänger upp lite bilder när jag är hos Erik eftersom jag bara har min gamla skruttdator här som kommer bli överhettad och dö snart..

Nu ska jag sova för imorgon ska jag till Hallsberg, PUSS!

2010-07-26 kl. 19:27:23

Parteeeey

Michaela: Då får vi ses nu när du är i Odensbacken :D<3

Åkte och handlade lite smått och gott som är nödvändigt för kvällen ;) Sedan har vi ätit tacos och lite allt möjligt, nu är vi redo för PAAARTYYYYY!

2010-07-26 kl. 09:48:33

Stress

Hahaha, Sarah och Julia; era kommentarer gör mig INTE mer taggad, haha!

Ska kladda på lite make up, testa min nya plattång om jag hinner och sedan ner till Odensbacken för att ta bussen till stan med min äääääälskling och Julia. Blir nog en sväng på stan först och sedan vidare till Sarah. Kommer bli en gryyyyyyyyyyyym kväll!

Alla som är i stan kan ju höra av sig, jag vet ju en viss Michaela Ledin som brukar vara där rätt ofta ;)

2010-07-25 kl. 23:57:57

Min morgondag










Jag är taggad redan nu, kommer bli grymt!


2010-07-25 kl. 23:37:15

Ny väska

Kolla vilken fin present jag fick av min älskling när vi var i Varberg :) Hundra gånger snyggare i verkligheten dock, men anyway tänkte bara visa. Taaaaack mitt hjärta ♥ Perfekt till skolstarten! Och det är inte ofta jag hittar en väska jag tycker om, med tanke på att min andra väska har hängt med i typ två(?) år nu.



2010-07-25 kl. 22:27:26

I-landsproblem

Jaaaaaaa, jag vet att jag går händelserna i förväg pretttttty much now, med tanke på att jag inte vet när eller ens om jag får någon lägenhet. Men om/när jag får det kan jag fan inte bo ensam! Måste ha något slags sällskapsdjur, haha. Problemet är att jag inte hittar något jag vill ha, förutom ett som jag inte kan för jag har inte den tiden :( Hjäääääälp mig! Skulle vara roligt med ett lite annorlunda djur, som inte alla har.


Hund vill jag ha SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket, men det har jag som sagt inte tid för.

Katter
tycker jag inte så mycket om, men i värsta fall antar jag att det får bli en sådan. En nakenkatt kanske? Dom verkar ascoola, lite läskiga kanske till och med.

En iller har jag alltid viljat ha, men läste på internet och det verkade lite halv jobbigt, dels för att dom nästan aldrig blev 100% rumsrena utan snarare endast 70% och det sker olyckor med jämna mellanrum, men känns liiiite lockande ändå. Några olyckor kan man väl stå ut med? På gott och ont finns det inte många som har illrar. Ganska speciellt och intressant djur, men det gör det svårare att hitta en uppfödare. Finns inte en jävel på blocket. Sadface..

Kanin
, hur tråkigt? Har haft över trettio kaniner under min uppväxt och är ganska trött på det nu.

Hamster
? Hej ihjältrampad inom en vecka. Dock var Nogger bäst <3

Marsvin
har jag aldrig haft och aldrig varit intresserad av. Guess the story ends there?

Har små funderingar på en chinchilla också, men dom behöver en baotabur..


2010-07-25 kl. 22:17:01

Julia

Only u and me blev det, och Sarah och hennes Therese. Och jaaa, för guds skull! Bring alcohol!


2010-07-25 kl. 11:33:48

(not so)sun(ny)day

Vaknade för någon timme sedan, snart är det mat och efter det ska vi en sväng ner till Odensbacken och hämta och lämna lite saker, och sedan ska vi hyra film, köpa färska räkor och massa frukt (Och chips till Erik?) och så ska vi ha myyyyyyyskväll ikväll. Ska se på Wallander - Vittnet och Shutter Island. Perfekt söndag! :)


Btw JULIA:  Vi åker in till stan imorgon förmiddag och följer med Erik och gör lite saker, sedan åker vi till Sarah! And by us i mean you and me! Övernattar där by the waaay. RING MIG SEN

2010-07-24 kl. 20:35:43

Home

HEEEEEEJ!!! Är hemma igen, har saknat bloggen haha <3

Orkar inte skriva något aslångt ointressant inlägg om vad vi har gjort varje dag men det har blivit allt ifrån Gekås, shopping, Halmstad, Tylösand, bio (såg Eclipse igen♥), Varbergs fästning, och mer shopping på Gekås. Helt underbara dagar och jag önskar vi kunde ha stannat ännu längre, men samtidigt skönt att vara hemma!

Btw, jag och Lovisa blev attackerade av en fiskmåsmamma för att vi råkade gå precis vid hennes ungar, hahah typ det läskigaste jag varit med om.

2010-07-20 kl. 17:35:24

Reashopping

Kom precis hem från en perfekt shoppingdag med Victoria!

Fick äntligen med mig mina älskade klackar från Monki som jag har dregglat över sedan dag ett. På 50% rea dessutom, 250 kr, som hittat! Sedan blev det ett vanligt svart basic Gina Tricot linne, 99 kr. En stor oversize tshirt, också från Gina Tricot, 149 kr. En klänning från...... Gina Tricot! 199 kr. En liten axelbandsväska från Accent, 50% rea, 149 kr. Och slutligen två vanliga svarta basic leggings från Bikbok, 149 kr för båda, ett riktigt kaaaap alltså. Jag är sååå nöjd!

Så nu har jag försökt spara det sista och ha med mig till Varberg, där det kommer bli äta ute i stort sett varje dag och så ska vi som sagt till Ullared också, och då ska jag go craaaazy!


... rubriken då? Insåg just att bara två av sakerna var på rea, men what the hell. Min blogg, mina rubriker!

2010-07-20 kl. 09:47:09

Morning

Har precis ätit frukost, duschat och allt annat. Ska kladda på lite smink och sen beger jag mig mot bussen som tar oss in till stan. Btw så insåg jag inte igår när lönen kom in att det betyder ju faktiskt att jag kan shoppa upp pengarna jag hade kvar från innan, wohooo :D Skor <3

2010-07-20 kl. 01:35:57

Godnatt

Dags att go to bed kanske, ska upp runt nio, halv tio någon gång imorgon.. Sedan blir det halv elva bussen in till staden, vi hörs imorgon. Nattttipuss!

2010-07-20 kl. 00:57:17

Caaaash

Wohooo, kom hem från en great kväll och loggade in och skulle se om lönen hade kommit och det hade den, yaaay behöver inte ta sparpengar till resan :D Happyface!

Btw, visste ni att det kommer en lastbil med varor till Ullared var 10:e minut? Om inte så tömmer kunderna varuhuset på två dygn. Heheh ja vi ska dit när vi åker till Varberg.

2010-07-19 kl. 20:43:23

Random

Sitter och undrar hur fan jag ska kunna sova inatt. Råkade ta en powernap som varade i ungefär tre timmar.. Btw får man säga powernap om man sov i tre timmar?

Var på Net on net idag och lämnade in min mobil på lagning igen efter att inte ha använt den at all! Och cp-personalen där kan inte ens få låta mig lämna tillbaka den, åh blir tokig.


Imorgon blir det iallafall staden med Victoria, längesen så det är uppskattat :) Ska försöka hålla mig från att köpa någonting, försöker spara pengarna tills vi åker till Varberg då jag inte tror att jag kommer hinna få in lönen innan dess. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte komma hem tomhänt.. Och nu när jag tänker på det så är jag faktiskt i akut behov av skor! På riktigt nu alltså, har bara mina Converse och massa klackskor, men inga platta sandaler!

2010-07-19 kl. 19:31:21

Going crazy

Var och såg Eclipse igår, typ den underbaraste bästa filmen någonsin <3

Iallafall, jag hade fått för mig att Breaking Dawn skulle komma nu i höst, men NEEEJ den kommer November 2011 :'( What the fuck?! I två delar dessutom, så det blir två filmer till.. Det är väl bra men orkar inte vänta så länge!!! Twilight serien är typ den bästa någonsin, håller på att läsa första boken och nu när jag skippade extragrejen innan själva boken börjar så är den typ den bästa boken också. Ååååh jag orkar inte vänta... Så fort jag får hem min nya dator från Erik så ska jag ladda ner allihopa på nytt och se dom typ varje dag i ett och ett halvt års tid.





Böckerna.
Måste köpa Breaking Dawn!!! På engelska kanske?

2010-07-18 kl. 14:45:27

Bio

Nu har jag fixat i ordning mig lite och ska snart bege mig mot Odensbacken för att eventuellt träffa Jessica, och Julia fast hon vet inte om det än.

Halv fem går min buss till stan och då blir det bio med Martinis, Eclipse såklart!!! Can't wait!

Later!

2010-07-18 kl. 12:48:31

Street Meet

.. blev det igår som sagt!

Det var faktiskt asroligt, träffade massa folk man inte träffar så ofta och massssvis med bilar såklart. Vi kom väl in till stan runt strax efter åtta och kom nog inte därifrån förrän ett någon gång.
Det var både drifting och streetrace och hela fadderullan. Hade inte så höga förväntningar på kvällen men det blev faktiskt asroligt!


2010-07-17 kl. 18:41:30

Grillllaaaaa

Det blev en powernap och lite tv-tittande så nu är vi utvilade, om ca tjugo minuter ska vi äta och efter det bär det av mot staden. Med andra ord är det hög tid för mig att börja fixa till mig lite, har ingen lust att glida runt som en liten skabbråtta ikväll -.- Känns inte helt rätt faktiskt.

Bye for now!

2010-07-17 kl. 18:20:02

Drama

HAHA, jag älskar Hallsbergs-drama <3


2010-07-17 kl. 12:22:52

Thunderstorm

Åååhhh hoppas inte cpvädret förstör kvällens planer :(

2010-07-17 kl. 11:24:58

Lördag

Ehhh kul att vakna helt ensam, inte en enda hemma hehehe.

Men om ett tag kommer nog Erik hem, då ska vi laga maaat och sedan åker vi nog till Odensbacken kanske? Jag vet inte. Men ikväll blir det iallafall att grilla med Eriks familj och farmor och farfar. Sedan glider vi in mot stan på Street Meet med Jessica och Johan, blir nog roooooligt :D

Nu - äta frukost.

2010-07-17 kl. 01:03:30

Min lilla älskling

Han gick och lade sig för ett tag sedan och har redan somnat, medan jag sitter uppe och läser bloggar, kollar Facebook och annat sånt där helt onödigt. Helt plötsligt hör jag hur han börjar prata i sovrummet, gnälla och mumla. Så går jag in dit och kollar vad det är, då gnäller han, bara för att han saknar mig och vill att jag ska komma och lägga mig, i sömnen! Hur söt? Älsklingen <3 Kärleken till dig är obeskrivlig!

Ska gosa ner mig hos min skatt nu, natti!

2010-07-16 kl. 17:08:48

Duktiga Josefine

I brist på annat har jag nu städat hela huset, diskat all disk och pratat skit med Sarah i ca en timme. Det sistnämnda var hittills dagens höjdpunkt, saknar dig Saraaaaaaah! Har inte setts på aslänge, innan jag åkte till Örnsköldsvik typ. Men ska antagligen ses nu i veckan som kommer, och veckan efter det blir det party all night week long :D Kommer bli great!

Men vet ni, nu har jag inte tid mer för nu kommer världens bästa älskling hem!!!

2010-07-16 kl. 16:15:54

Bloggtorka

Ååååh, Erik jobbar (kom heeeeeeeeeeeeeeeeem!) och jag sitter här, astråkigt. Inte ens Lovisa är hemma, hon är typ i Hampetorp eller i stallet :( Vad ska jag göra? Måste aktivera mig!

Sitter och drömmer mig bort bland hundannonser (hehehe JA jag vill ha en hund, hur underbart vore inte det? En lite Chihuahua är jag inne på igen, och jaaaa jag hoppar mellan tio olika raser på en vecka..) samtidigt som jag läser bloggar och försöker komma på något vettigt att skriva här istället för att gnälla över hur tråkigt jag har. Det går inget vidare så nu ska jag kolla igenom alla bloggar på blogg.se's topplista..

2010-07-16 kl. 15:01:04

Eclipse

!!!!!!!!!!!!!!!! :D


2010-07-16 kl. 10:35:42

Net on net

Jag är så jävla aaaaaaaaaaaaaaaarg!

Lämnade in min mobiltelefon som har krånglat aslänge, för ca 3 veckor sedan. För det första fick jag inte ens någon lånemobil så jag blev tvungen att KÖPA en till mobiltelefon av dom! För det andra, igår när jag skulle starta den så var det första som hände att touchen krånglade, just därför jag hade lämnat in den. Så då fick jag stoppa tillbaka kortet i mobilen jag fick köpa, som krånglar minst lika mycket den! Sedan nu idag när jag testar min gamla mobil så kommer jag iallafall in i den, men touchen är hur seg som helst. När jag testar att skicka sms fungerar inte det heller, inget jävla nät har jag! Och sedan ser jag att det ligger ett sms i utkorgen, då har dom skickat sms till någon jävla Jalal blablabla i Kristinehamn?! WHAT THE FUCK?!

Som pricken över i:et kom jag hem med en trasig tv-mottagare till Eriks mamma därifrån igår..

2010-07-16 kl. 10:10:39

Varberg

Har ju glömt berätta vad som händer på Onsdag! Då åker jag och Erik till Varberg med hans föräldrar och lillasyster, ska bli såååååååååå kul! Dom har bokat eget hotellrum åt oss och allt hihi.



Kallbadhuset i Varberg. Fint va?
(Bild från google.se)


2010-07-16 kl. 09:22:44

Onödigt

Gissa vem som är uppe med tuppen? Dock ligger Lovisa och sover men hon vaknar väl någon gång.

Ne, jag har inget att skriva. Hörs.

2010-07-16 kl. 00:27:13

-

Ett sommarregn som faller döljer tårar på min kind,
den saknad som jag bär på är en obeskrivlig tyngd..

2010-07-15 kl. 23:56:44

Photoshoot

Eftersom jag köpte ett stativ till Lovisa idag på NetonNet så blev det en liten kvällsfotografering. Lekte lite med macrolinserna och slutartid bla. Lång slutartid kan bli riktigt coolt om det används på rätt sätt.. Vi har planerat photoshoot imorgon bitti kl 9 så jag har i stort sett hela dagen på mig att få någon bra bild att visa här.

Btw så köpte jag och Erik asmycket roliga köksgrejer förut :D Vuxenpoäng!

2010-07-15 kl. 21:36:47

15/11 2008

Idag firar vi tjugo månader tillsammans ♥
and I love you even more every day..



2010-07-15 kl. 21:31:49

Shoppingrunda

Sorry för dålig uppdatering, men annars har jag varit riktigt duktig den här veckan :D

Det råkade visst bli en heldag på stan med Jessica, var inte hemma förrän runt fem. Var på Netonnet och gjorde bort mig rejält iallafall, stog och tjafsade med någon i Kundtjänst om att jag ville hämta min mobil (SOM BTW INTE FUNKAR!!!) från lagningen och han sa att det inte fanns registrerat.. Efter att jag har stått där i en kvart så går jag och får sedan reda på att den redan var uthämtad.. Oppss..

Efter det hann vi med en lunch på Rosali's och sedan blev det en sväng till Rusta sådär för skojs skull.

Nu sitter jag och finaste älsklingen och kollar på World Trade Center så vi hörs, puss!

2010-07-15 kl. 10:29:51

Impuls

Bullen: We'll see, we'll see ;)


Tänkte göra en update men det hinns inte för nu ska jag till stan med Jessica, puss!


2010-07-14 kl. 22:55:37

Ooops..

Erik blev just en mobil fattigare efter en iputtning i poolen.

2010-07-14 kl. 21:16:59

Glasscafé

Ikväll blev det glasscafé för hela slanten, och nu är min älskling iväg och köper grillköket-mat. Nyttig dag, i knoooooooow men så gott.. Har inte ätit kebabrulle på aslänge heheh.


Jag tog Bananasplitt! Mums :)


2010-07-14 kl. 16:01:23

Yesterday..

.. i bilder!


Nu skiter jag i det här, blogg.se suger!


2010-07-14 kl. 15:42:35

Redhead

Gammal asäcklig bild, därav censueringen.. Men kolla håret!!!! Vill ha så igen, helst nu!




2010-07-14 kl. 14:48:48

Godmorgon

Hej, klockan är snart tre och jag har ganska nyss vaknat.. Bra Josefine, tur att det är sommarlov iaf..

Har dragit på min Winnerbäck/Melissa Horn/Miss Li-playlist på högsta volym och sitter och äter frukost samtidigt som jag försöker läsa lite bloggar, qualitytime.

Dilemma: Se Winnerbäck 15/8 i Örebro, eller 20/8 i Karlstad? Hmmm...

2010-07-14 kl. 01:24:35

I-landsproblem

Har blixten slagit ut internet måntro? Det har aldirg gått såhär sakta..

Får lägga mig medan jag fortfarande är lugn, natti!

2010-07-14 kl. 01:13:03

The Proposal

Mmmmmm, min och Erik's present (SodaStreamer) till Odd var nog den bästa på länge.. Den kom riktigt lägligt också, mitt i torkan. Har precis gjort lemon/lime dricka och det behövdes nog.. Så sjukt varmt! (Ja, jag har behov av att skriva det i varje inlägg) Skönt att det kom en åskskur förut iaf, nu kan man andas igen!

This night har spenderats hemma hos Jessica, på Statoil och slutligen hos Johan. Åh kom på att jag köpte en pingvinstång som jag har kvar.. Inte för att jag behöver den, efter kaffe, korv, godis, räkbaguette, wienerbröd och ännu mer kaffe.

Menmen, kollade iallafall på filmen The Proposal, sjuuuuukt bra! Älskar Sandra Bullock och Malin Åkerman, kan inte bli annat än succé (trots att Malin Åkerman bara hade en biroll..). Utan tvekan fem av fem toasters, skulle inte tveka att se den igen. Jag till och med grät en skvätt.. Men det är väl för att jag är en pussy antagligen.



2010-07-13 kl. 13:16:49

Hot hot hot

Jag tynar snart bort i den här värmen.. Har busat med småbarnen i poolen hela förmiddagen och ändå är jag lika blöt nu efter maten, som precis när jag steg upp ur poolen. Men hellre det här än istiden i vintras i guess?

Nu ska jag iväg till Odensbacken och förhoppningsvis hämta ut mina och Lovisas paket och efter det träffa Julia och senare Jessica tror jag. Hörs när vi hörs, PUSS!

2010-07-13 kl. 10:16:05

På schemat:

Frukost, sedan ut till poolen.


2010-07-13 kl. 10:15:09

JärvZoo





Björnungar på JärvZoo


2010-07-13 kl. 09:56:36

Godmorgon

Hur varmt är det inte när man går ut två på natten för att svalka sig? Det här är ju helt sjukt! Hallå, det är Sverige vi lever i?! Känns mer som Thailand. Skönt att det verkar bli lite svalare idag iallafall.. Men då sumpas ju mina och Jessicas pool-planer för kvällen, får hoppas att vädret kommer tillbaka runt eftermiddag/kväll.

Som sagt, min dag ser ut så som att träffa Julia på dagen och Jessica senare, sounds great!
Nu hörde jag ett enormt plask i poolen, undra om Lovisa redan är i? Galenpanna!

2010-07-13 kl. 01:01:56

Nighty night

Varför är det så äckligt varmt kl ett på natten?
Man kan ju inte göra någonting, inte ens sova! Det är inte rättvist.. Men ska ändå göra ett försök om inte my loverboy har tagit upp hela sängen.. Nej, det blir ingen dubbelsäng förrän vattenskadorna är lagade. Niiighty!

2010-07-13 kl. 00:03:47

Undefined

Hur värt vore det inte att ta med en filt, honungsmelon, blåbärscider och gå ut och lägga sig vid poolen?

Kanske ta ett dopp till och med, har hört att det ska bli en sån där tropisk natt igen. Synd att min andra hälft sover bara.. Känns kanske lite ensamt att gå ut all by myself? Lovisa sover också.. Fattar inte hur ungen kan lägga sig såhär tidigt och ändå sova halva dagen! Hon som skulle bada med mig..

Oklart inlägg men jag tror det hela slutar med en kort nattpromenad. Med mig själv. Och möjligtvis cidern också, jag är sjukt sugen right now..

2010-07-12 kl. 21:11:25

Outhärdlig värme

Ska ut och joina mitt hjärta i poolen nu, puss!

2010-07-12 kl. 20:54:40

Check



Trådlös fjärrutlösare, 190:-


2010-07-12 kl. 11:19:10

Check



Närbildslinser 4st, 349:-


2010-07-12 kl. 11:15:22

Omvårdnad

Längtar helt sjukt mycket tills skolan börjaaaar!!! Ska bli så jävla kul att gå OP!
Sophie, om du läser det här, hur ska du göra? Omvårdnad eller WUC? :)

Satt och läste igenom listorna och kollade upp alla på Facebook (haha) och det kan nog bli en helt okej klass, hoppas jag. Dock verkar det bara som det blir EN klass Julia! :o Det är asnågra på OP..


2010-07-10 kl. 22:26:22

Älskling.. ?

På tal om fotografering..
Önskelista:






2010-07-10 kl. 22:03:47

Just for fun

Bara för skojs skull blev det en ny kategori - Örnsköldsvik 2010
Och ett namnbyte - från Josefine Kjellberg till Vardag
Och ett till - från Bilder till Fotografering

2010-07-10 kl. 15:47:46

Strawberries

Ååååååååh har hittat en jääättesöt liten lägenhet, synd att den är så dyr bara :( och en bostadsrätt..

Kom precis ut ur duschen, Erik skulle bada förut och det slutade med att jag också låg och plaskade - med kläder! Tack älskling. Men det var rätt skönt ändå, fast det bara var +30 grader nu. Nu glor vi på Postkodkampen och Erik sover, nu ska jag väcka honom och vi ska åka till Hampetorp och plocka jordgubbar, myyyyyyys!

2010-07-10 kl. 11:37:21

Fint va?


2010-07-10 kl. 11:13:21

Saturday

Är hos min älskling nu, som jag har saknat honom!
Jag kom egentligen hit igår, men har bara inte orkat och/eller brytt mig om att uppdatera. Jag fick även med mig hela tjocka släkten hit och Ella och Lovisa blev buddies efter x antal timmar i poolen. Är antagligen minus en moped och plus lite pengar snart också, wohooo! På kvällen blev det grillat kött, champinjoner och grönsaker och jag och Lovisa hann med en liten photoshoot på henne och hennes häst när dom körde och posade och lite sånt. Idag blir det förhoppningsvis ommöblering i våran lilla stuga också, välkommen efterlängtade dubbelsängen! Hoppas den får plats..



PS 1 - Jag kom in på Omvårdnadsprogrammet på Risbergska, Sarah ocksåå!
PS 2 - Vi ska snart åka till Hampetorp och plocka jordgubbarna som egentligen inte skulle komma! Och Lovisa har redan plockat ca 100 liter!
PS 3 - Vill köpa ett Macroobjektiv till älsklingskameran, men ska vara förnuftig och börja med närbildslinser för 350:- instead of objektiv för 5000:-

2010-07-08 kl. 23:08:20

Lycka

Ååååh jag är så glad nu! Fick bara något cpryck och allt känns faktiskt väldigt bra :D

1. Kommer hem imorgon!!!
2. Har haft underbara veckor med släkten.
3. Har världens bästa älskling.
4. Har världens bästa vänner.
5. Kommer troligen att flytta hemifrån snarast.
6. Jag & Sarah börjar snart på ny skola!
7. Ska bli gudmor åt världens finaste Nadja ♥

Vad har jag INTE att vara happy åt?!

2010-07-08 kl. 20:16:57

Update från vildmarken

Sitter nu fast på nån sunkig gammal camping mitt ute i ingenstans. Fast egentligen är den inte så sunkig, men jag vill hem!!!

Var på Zoo idag, askul faktiskt för jag fick massa jättefina bilder hehehe. Och så var det asfina björnungar där, jag är minst sagt in love. Kanske kommer någon bild, om jag orkar. Nu äre mat, puss!

2010-07-07 kl. 23:39:56

FINALLY

ÅKER IMOOOOOORN! Stannar till i Järvsö och går på JärvZoo och sedan sover i Ljusne sedan kommer jag hem på fredag äntligeeeen :D

Slut på jobb nu, asskönt! Lön <3 Nu lägger jag mig i sängen och myser med Ella. PUSSSS

2010-07-05 kl. 21:00:55

Dagens

Grymt duktigt Prügel!

Dagens tankenöt: Varför finns det typ en enda intressant icke-kompis-blogg i hela världen? Är så trött på Kissie, Paow, Dessie osv. GE MIG INSPIRATIOOON!

2010-07-05 kl. 19:27:37

My sister's keeper

FINALLY SOME ALONE TIME!
Alla kusiner och diverse släktingar har åkt eller gått upp till Fäbodarna för ett kvällsdopp och jag blev kvar här. Har kollat igenom alla möjliga bloggar och hemsidor och nu har jag skärt upp min gula vattenmelon och till det ska jag äta mitt naturgodis. Mums! Till det blir det film - My sister's keeper.

PUSS!

2010-07-05 kl. 14:22:14

Second hand

Bullen: GOSH, vad du kommenterar! Två stycken på nästan samma dag :o Keep it up!

Trodde aldrig att det skulle hända mig men jag har nyligen varit på Gottne's Second hand-affär och shoppat lägenhetssaker. ÅH vad jag längtar! Fick med mig en svindyr kopp med en typ bricka/fat till för 50:- som kostar gaaanska mycket mer i affär. Och i nyskick, perfekt! Sedan blev det två enorma soppkoppar och fyra vanliga koppar (två gula & två korall färgade). Finfint! Längtar efter dom svarta vinglasen på Entré <3


Nuu - sminktajm och sedan ännu ett kalas, pusss!

2010-07-05 kl. 07:52:43

Onödigt

Om 8 minuter ska mitt jobb börja, men thanks to my uncle blir det lite senare så jag har faktiskt tid med det här. Inte för jag har något intressant att säga men..... nu vet ni!

Snaaaart kommer jag hem, wohoo!

2010-07-04 kl. 23:24:10

BTW

Längtar sate tills skolan börjar!!!!! Ja, alla tycker väl att jag är störd nu men fyyyyy så underbart med ny skola, nytt folk och framför allt NY LINJE!!! Allt kanske inte känns så meningslöst snart :D

2010-07-04 kl. 23:22:01

Quick

Ännu en dag är över, ännu en dag närmre hemresan. Good news though - iställer för fredag kväll kommer jag nog hem fredag DAG! Hur great är inte det? Saknar alla juuuu <3

Förövrigt fortsätter lägenhetsletandet.. Inte lätt det här, kommer väl sluta i Hallsberg. Hehe, not. Men där verkar det finnas lägenheter till befintliga priser iallafall.

Nu måste jag sova, imorn äre jobb och ännu ett kalas. PPUSSSS!

2010-07-04 kl. 00:48:31

Nighty

Jag borde kanske inte sitta uppe vid datorn nu, meeeeen jag är trots allt helt ledig imorgon så det kan jag väl unna mig kanske. Eller? Måste läsa ikapp alla bloggar.

Kvällen har spenderats inne i stan på Rix FM Festival, helt okej faktiskt. Även om jag kanske inte tyckte det under tiden.. Men såhär i efterhand kändes det ganska skönt att sitta på en bänk vid havet i slutet av kvällen.

Innan det gick vi på stan och jag fick med mig både det ena och det andra hem, bland annat en himla massa kläder. Var på Josefine-shopping-humör, som aldrig är bra. Bränner alltid upp liiiiite för mycket pengar. Idag blev det en tubklänning, ett par jeansleggings, en tubtop, ett par leggings, en namnpenna (för ynka 1 kr!) och ett vykort. Tror jag. En ny rakhyvel också, och en kofta! Men that's it sen tror jag.

Aja, bäst jag sover nu. Imorgon vankas kalas för Ellabella. Sweet dreams!

2010-07-02 kl. 07:39:04

Hard work work

Har precis gått upp och ska snart iväg och jobba, yessss jag längtar jättemycket! Nja, men lite cash sitter aldrig fel. Hoppas på några lediga dagar så jag kan njuta lite av semestern bara..

Förövrigt längtar jag hem jääääääättemycket, saknar min älskling och alla vänner som fan.. Ska aldrig åka bort såhär länge igen! Och då har det ändå bara gått hälften av tiden.. VILL HEM!

Aja, ska ta mig en tallrik flingor och sen iväg. Puss!

2010-07-01 kl. 11:20:24

Ångest

Jag orkar inte, jag vill bara hem!!! Är så trött på allt, vill bara hem och att allt ska vara som vanligt.. Usdhsdgfsdcs, humöret bara sjunker mer för varje dag. Inte bara när jag är här.. ÅH jag orkar verkligen inte mer. Har eventuellt hittat en lägenhet, men eftersom jag är här och den är där så är den antagligen tagen innan jag ens får chansen att kolla på den.. Vore så sjukt skönt att komma bort.

RSS 2.0