2010-10-31 kl. 13:20:11

På språng

Nu kommer taxin (hehehehe) så nu måste jag springa ut. Vi hörs i Karlstad. PUSS!


2010-10-31 kl. 11:53:44

To do...

. . .   i n n a n   h a l v   t v å   h e l s t ! 


[x] Ladda iPoden
[x] Packa (kläder, laddare, dator. VIKTIGAST)
[x] Hitta en väska att packa i
[x] Laga leggings
[x] Tvätta håret


Jag tror that's it.. Hur fan ska jag hinna? Har ju inte ens en väska att packa i!


UPDATE 13.08: Done!!!

2010-10-31 kl. 02:09:19

Gooooonattttt

Nu är uppsatsen + en annan uppgift mejlad och klar så nu äre sängdags för mig! Måste ha väckning på ganska tidigt imorgon så jag hinner packa och sånt. Vi höööörs imorgon bitti. PUSSS!

2010-10-31 kl. 02:07:00

Omvårdnadsprogrammet

Jag är så jävla glad att jag har valt att läsa just Omvårdnadsprogrammet.
Även om jag kanske inte vill jobba med det här när jag blir äldre så har jag på bara den här lilla stunden när jag har suttit och skrivit om det biologiska, sociala och psykologiska åldrandet lärt mig sjukt mycket. Vem visste varför läppar och naglar blir blåaktiga när man blir äldre liksom? Eller okej det är ganska självklart när man tänker efter egentligen, men jag visste inte! Eller hur många vet att en äldres tankearbete fungerar lika bra som en yngres, bara han/hon får lite extra betänketid? Jaja, you get it. Jag är glad att jag valde omvårdnad till slut iallafall!

2010-10-31 kl. 00:52:39

Fina kusin ♥


2010-10-31 kl. 00:37:38

Det tar sig...

... sa pyromanen! Haha ne skoja bara. Lame, jag vet.

Men jag tänkte bara berätta att jag för en gångs jävla skull kommer någonstans med den hära så kallade uppsatsen om åldrandet. Jag har försökt i.. what?.. två veckor nu tror jag? Men har inte kommit någonstans någon av gångerna. Men nu är jag igång och det feels greeeeeeeeeaat! Hoppas att jag kan få relaxa och bara slappna av nu när jag är i Karlstad. Ska försöka hinna med Rosengårds-artikel-analys-saken imorgon förmiddag också. Då kan jag ägna heeeeeela mina dagar åt att mysa med världens bästa Ella-Bella-kusin ♥

2010-10-30 kl. 23:21:16

Update

Heeejjj! Kass update jag vet, men har inte mått så himla bra idag haha. Kom iallafall precis hem och nu blir det direkt att slänga ihop en uppsats om det normala åldrandet. Härlig lördagsunderhållning! Men jag åker till Karlstad imorgon och vet inte riktigt hur länge jag blir kvar så det kan kännas skönt att ha något gjort iallafall.. Nu, plugg som sagt. Puss!

2010-10-29 kl. 17:29:27

Hejdå!

Börjar känna mig redo för att göra Örebro osäkert.. Det enda som saknas är lite make up men det tror jag ska ordnas hemma hos Victoria senare så det får vänta. Snäll som hon är kommer hon snart och hämtar mig och jag får även mat där. Hihi så himla söta ♥

Men nu kommer hoooooooon så ha det så bra! Pussss allihopa :D

2010-10-29 kl. 13:48:42

Sjukt...

... att jag satt på bussen och tänkte "måste ringa praktiken, men tänk om min handledare är ledig fram tills praktiken börjar?" Nu var hon ju inte det, men hon har ledigt ända fram till torsdag nästa vecka.. Så får ringa då igen, men nu har jag gjort det iallafall. Duktiga, telefonfobiska jag :D Nu måste jag skölja ur håret, pusssshej!

2010-10-29 kl. 13:34:31

Fetdiss

Jag kan ju inte påstå att jag tycker så jättemycket om nelly.com nu. Jag beställde i måndags, och allt var som det skulle. Så får jag mejl idag om att över halva beställningen är slut i sortimentet? Så då ska dom skicka bara dom rosa skorna och en ögonskugga, nej då kan jag fan skita i det och det har dom fått veta också. Skickar dom någonting ändå så kan dom fetglömma att dom får betalt. ÅHHH! Jag som längtade som fan efter dom lila skorna..


UPDATE: Fick svar att jag kunde skicka tillbaka paketet när den kom, men jag svarade argt att jag inte ens tänkte hämta ut det.. Tio minuter senare trillade detta ner i mailboxen:
 
Hej Ida Josefine Kjellberg, tack för ditt mail!
Vi gör ett undantag till dig och vi tar ej betalt för paketet som kommer tillbaka till oss. Det returneras automatiskt till oss.
Ha en fin dag!

That's what i'm talking about, bitch!

2010-10-29 kl. 12:43:27

Hejheeeej

Godmorgon, eller? Ne, jag har faktiskt hunnit träffa Isabell, vara i skolan och ätit på MAX med Isabell, August, Emma och Jessica. Trevlig start på dagen! Har musiken på högsta volym nu och taggar inför kvällen, om några timmar ska jag hem till Victoria och vi ska göra oss iordning tillsammans. Men innan det är det dags för hårfärgning. Puss!

2010-10-28 kl. 22:47:08

Naaatttiiiii

Den överskottsenergin (om det ens var det?) försvann lika fort som den kom. Är helt slut nu, tog precis en kvällsmacka och nu ska jag däcka i sängen tänkte jag. Imorgon har jag som sagt bara en lektion och det är idrott, bugg! Haha, kan bli kul.. Sist jag buggade gick det åt skogen men då var jag inte speciellt nykter så får hoppas det går bättre imorn ;) Iallafall, nu ska jag sova. Nattipuss!♥

2010-10-28 kl. 22:21:44

I'm not ready to quit

Chalalallaalaa, jag sov ju som sagt ett par timmar när jag kom hem förut. Vilket jag ångrar nu, det skulle jag inte ha gjort för det har resulterat i jääääääääättemycket överskottsenergi som jag inte har en aning om vart jag ska göra av. Borde använda en del av den att gå och kissa för just nu kommer det i brallan när som helst heheheee.

Imorgon dååå? Fredag, helg, lov och allt. Min fredag kommer se ut som så att jag ska börja dagen med lite bugg i skolan och sedan parta vidare med Victoria och André och... waaaaaaaaaaaaaait for it.................. Erik! Det trodde ni inte va? Så äre iallafall. Så får vi väl se vad som händer, ska hem till Erik först och förfesta lite (iallafall Erik och André) verkar det som. Sedan bär det nog av mot staaaden. Kan bli en kanonkväll, det ska bli så ROLIGT att umgås med Victoria :D Är verkligen astaggad nu hahaa. I just hope that nothing bad happens. Hehh.


2010-10-28 kl. 21:29:28

Thursday

Gaaaahh, får lite panik över vad jag ska göra med den här bloggen när jag vet vilka som läser den... Det står mellan att börja vårda språket eller lösenordsskydd. Haaha pinsamt ju. Vad tycker ni?!

Kom iallafall precis hem från Öppet hus på Odenskolan. Jag och Julia har representerat Omvårdnadsprogrammet, jättekul att så många kom :D Eller...? Ne men det var iallafall trevligt att träffa lite folk. Synd bara att jag somnade innan jag skulle dit och kom dit med knallröda ögon.. Haha! Förövrigt har min dag bestått av lite skola (typ en halvtimmes lektion...), lite shopping (en fin ring och en vit mössa) och så har jag även hunnit med att träffa Moa och Christine, roligt!

Men nu - läsa bloggar, puss!

2010-10-27 kl. 23:20:46

Onsdag

Har precis stressätit en macka, tvättat håret och facet och ska nu slänga mig i sängen. För sent egentligen, men varför sova mer än nödvändigt? När man kan vara uppe hela natten och död i skolan...... Hm ja, jag måste vända tillbaka dygnet. Men det börjar ju bra med höstlov på fredag.. Jag kommer INTE vända på dygnet dåååå.

Idag har varit en dag som började med massa tjafs, blev bättre, sämre igen och till slut faktiskt rätt okej. Fick även en inbjudan till en dag på Ge-Kå's efter jul. Riktigt kul! Men men, nu ska jag röra mig mot sängen. Vi hörs, puss!

Btw, Snuttan: Jag är besviken på dig :( var tog vårat Skype-samtal vägen?

2010-10-27 kl. 20:12:33

Överredigerat är roligt


2010-10-27 kl. 01:25:16

That's it for tonight

Nu får det vara nog, det är trots allt en dag imorgon också, och en väldigt tidig morgon dagen därpå.. Nu nska jag lägga mig i sängen, och sedan får vi hoppas på det bästa inför morgondagen. Natti!

2010-10-27 kl. 01:21:23

Don't be scared to be free, to let go



När jag ändå är i farten med gamla bilder så kan jag lika gärna fortsätta när jag har lusten...






Den här bilden alltså.. Älskarn!













Saknar luggen och ringen i läppen asmycket, så jävla snyggt vare :(
Härligt att jag har olika hårfärg, frisyr och mobiltelefon på typ varenda bild....


2010-10-27 kl. 01:03:58

Tonight we're going hard



Det här kan ju vara den sjukaste bilden någonsin.. Printad från bdb, JA, en kompis la upp den på min födelsedag. Jag fyller femton där men OBSERVERA att jag endast är fjorton när bilden är tagen, hahaha. Det var på Fia's 18 års fest 7e december 2007. Haha, vill ju bara dö på den här bilden. Men tycker att mina fiiiiiiina läsare som inte kände mig då är värda att se vem jag var för tre år sedan ;) Ta det där, gånger varje helg fredag-lördag. Helt störd unge var jag, super mina ungar som jag gjorde när jag var fjorton så adopterar jag fan bort dom. Usch, inte det bästa föredömet kanske.. Helt sjukt att jag inte ens får gå på krogen än, men har ändå "tröttnat" på det där intensiva festandet. Sa jag att jag var tidig med det mesta?

Btw, riktigt fin pyramid jag har fått till där tycker jag :D


2010-10-26 kl. 22:33:41

Tisdag

Det här kanske är rätt ändå, iallafall att döma av hur du beter dig.

Kom precis hem från Victoria. Denna dag har bestått av en teorilektion, hem till Odensbacken för att genast slänga mig in i en bil och åka till Marieberg med Jessica. Vi båda kom hem med ett varsitt par skor. Inte bra, tredje paret den här veckan.. Ooooops. Sedan blev det iallafall filmmys med Victoria, saknad tjej! Vi tittade på Juno och Desperate Housewives. Älskart ♥

Nu är jag som sagt hemma, och ska försöka få lite plugg gjort. Men men, vi får se. Motivationen är inte direkt på topp just nu.. Vi hörs senare kanske, puss!

2010-10-26 kl. 10:23:00

Godmorgon

Har precis vaknat, sitter och sminkar mig och ska snart glida över till Sophie. Sedan blir det skolan, det känns jättevärt att åka in för en enda lektion idag och det är teori på idrotten -.- Yaaaay, can't wait. Eller?

Senare blir det kanske att träffa Moa och Christine, det blir roligt. Har inte träffats "ordentligt" sedan klassfesten för snart ett år sen, och då var det dessutom bara Moa. Jaja, nu ska jag gå till Susse. Puss!

2010-10-25 kl. 22:52:09

Nighty

Johanna och Julia har precis åkt hem. Vi kan sammanfatta våran pluggkväll med Top model, ostkrokar, Maria Montazami, rövarspråket, inte så mycket plugg, pepparkaksdeg och massor med skratt. Jag har skrattat så mycket så jag nu håller på att kissa ner mig. Tack flickor ♥


Imorgon börjar jag skolan klockan halv ett, asskönt med feting sovmorgon. Inte för att jag har vaknat tidigt den senaste veckan, men iallafall. Men ska nog ändå gå upp tidigare och gå hem till Sophie tidigare, efter som vi inte hann ses idag, och inte har umgåtts på länge utöver skolan. Så det blir myyyyyysigt.

Men men, ska försöka komma i säng en decent tid ikväll istället för efter ett som det har blivit dom senaste dagarna, då jag ändå inte somnat förrän framåt morgonen. Skärpning nu! Så jag ska springa in i badrummet och borsta tänderna och allt sådant och sedan lägga mig. Vi hörs imorgon, pusss!

2010-10-25 kl. 15:10:34

Bullen, this is for u

www.misscm.blogg.se


2010-10-25 kl. 14:53:38

Oooops...

Hahaha fråga inte om dom rosa skorna, det var mest bara för att dom kosta 129 kronor och det kan va kul med en färgklick någon gång.. Men rosa på mig? Hm, ja vi får väl se om dom kommer till användning.



2010-10-25 kl. 14:06:43

Matsumoto

Oj då. Noll plugg gjort. Istället har jag gjort en beställning på skolkatalogen och gruppbilden på klassen, och varit ruskigt nära att beställa från Nelly också men blev sur när jag såg att mina skor var slut och struntade i det. Men det finns en del annat jag vill ha så funderar på att beställa ändå.. Får väl klicka hem ett par andra killerheels.




Hur sjukt snygga är dom inte?! Måååååååååååste ha dom!!!


2010-10-25 kl. 12:06:17

Stress stress stress

Måste göra ditt, måste göra datt. Måste läsa en bok och skriva bokrecsension. Måste övningsköra. Måste reflektera och analysera en artikel. Måste äta. Måste hitta på en "sjukjournal" om en gamling. Måste hitta en längehet. Måste sälja traktorn. Måste köpa en bil. Måste städa rummet. Måste gå i skolan. Måste hinna sova. Måste träffa kompisar. Måste fylla arton. Måste fotografera snön. Måste plugga till prov. Måste ta körkort. Måste köpa presenter och snart även julklappar. Måste ta stora beslut. Måste ringa praktiken. Måste fixa lokal till Halloween. Måste fixa utklädnad till Halloween. Måste köpa mindre plåster. Måste fixa gräns på mobilabbonnemanget. Måste sälja mina möbler. Måste avgöra vad som är rätt och fel..

Är det konstigt att jag blir stressad?! Nu ska jag börja beta av plugget. Wish me luck..

2010-10-24 kl. 23:52:29

Diss

Blir tokig på blogg.se! Aldrig ska det fungera som vanligt?! Funderar starkt på att byta bloggnätverk..

2010-10-24 kl. 23:41:00

Kvällsfunderingar

Klockan är snart tolv och jag har precis kladdat på en ansiktsmask och lagt mig i ett bad. Nej, jag är inte som alla andra.. Men vad gör man inte om man har svårt att sova (inte för att jag har försökt..) och ändå behöver tvätta håret? Svaret är ganska enkelt va?



Jag ska tatuera mig.. Vet tre saker jag vill göra so far; text på handleden, nacken och en liten bakom örat. Antagligen mitt stjärntecken, och det blir också den att börja med. Vill inte ge mig in på nånting och sedan upptäcka att tatueringar är inget för mig och då stå där med en fet tribal eller nåt på armen som inte går att dölja. Men iallafall, detta kommer antagligen ske på höstlovet och det blir inte så dyrt heller. Can't wait!



Tänker du någonsin på mig? Do you ever miss me?



När fan ska det dyka upp en lägenhet åt mig egentligen? :( Jag vill börja om på nytt med ett eget liv där bara jag är in charge. Det kräver ju att jag blir arton också men nu är det bara fyra månader och några dagar kvar så jag är snart där!



Kanske borde sluta blogga i badkaret nu?

2010-10-24 kl. 18:45:45

Wishlist



And by sun i mean Tunisien..


2010-10-24 kl. 02:05:19

What am i supposed to do?

Det här håller inte längre, nu får det fan vara nog! Jag måste göra någonting drastiskt, vad fan ska jag behöva göra för att må bra?! Har inte gjort ett skit på hela dagen för att jag orkar inte! Jag har inte varit ute ur rummet ens, har inte ätit sen i fredags (inte ens då åt jag mer än frukost..) och det känns inte ens?! Vad är det för fel på mig?! Jag vill inte ha det så här, skulle göra vad som helst för att få må bra igen..


2010-10-23 kl. 20:31:37

Åååååh

Får sån jävla ångest.. Jag orkar fan inte med det här längre :'(

2010-10-23 kl. 16:10:24

And again

1. VAD HETER DU?
- Josefine

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
- Svarta och vita

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
- Tvprogram

4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
- Var med Isabell och Emma

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
- Choklad

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
- Grått och kallt

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
- Jonas

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
- Typ håret och ansiktet

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
- Ingen skickade, men snodde av Christine så ja det gör jag väl ;)

10. HUR MÅR DU IDAG?
- Som alla andra dagar den senaste tiden

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
- Sodastreamad hallonsoda

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
- Antagligen Aquatini melon eller Bacardi breezer mango

13. FAVORITSPORT?
- Dans om det räknas? Och boxning!

14. HÅRFÄRG?
- Redhead

15. ÖGONFÄRG?
- Gröna? Vet inte alla möjliga

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
- Solnedgång, soluppgång har jag nog aldrig upplevt

17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
- Martina, 20, blodsyster ♥

18. FAVORITMÅNAD?
- Ingen

19. SENASTE FILMEN DU SÅG?
- Säg det.. Det var väl Resident Evil 3d, eller i Rymden finns inga känslor

20.TUR NUMMER?
- 15 (Nej, inte för att det var min och Erik's dag, utan för att Martina hade det när hon var liten och jag ville vara precis som henne så jag tog det också)

21. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
- Lördag

22. FAVORITHOBBY
- Eeehhh, shoppa?

23. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
- Nej, det tror jag inte

24. FAVORITLÅT(ar)?
- Men maaassvis

25. SOMMAR ELLER VINTER?
- Sommar

26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
- Both

29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA?
- Haha nej

30. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
- Ingen

31. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
- Men åh

32. HUR BOR DU?
- Inte som jag önskar

33: VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
- Ingen

34. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
- Har ingen

35. FAVORITSPEL?
- Jag har aldrig.... hähäää

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
- Nej

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
- Aaah

38. ÄR DU ROMANTISK?
- Ja om jag vill

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
- Nej

40. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
- Sova

41. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
- 16.10


2010-10-23 kl. 15:32:39

Boooored

- Fyra frågor om förhållanden

Är du singel? Ja, konstigt nog
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte kärlek, men attraktion
Hur många har du varit kär i? En
Är du kär just nu? Jag vet inte..

- Tio frågor om dig själv

Fullständigt namn?
Ida Josefine Kjellberg
När fyller du år? 3 mars
Några piercingar? Tungan, näsan, naveln och öronen
Vad har du på dig just nu ? Mjukis"dress"
Vilken årstid är bäst? Höst, om det inte regnar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Det vet jag nog inte riktigt längre 
Vad tycker du mest om hos dig själv? No idea
Vad är du bra på? Vet inte
Vem älskar du mest på denna jorden? Mina vänner, i guess 
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Med någon


- 10 frågor om idag

Vad har du gjort? Sovit typ
Vad ska du göra nu? Ingenting
Har du gjort något dåligt idag? Ätit choklad
Har du varit i skolan idag? Nej


- ANNAT

Hur mår du just nu? Det är väl som det är..
Har du piercat dig? Ja, x antal gånger
Är du hungrig nu? Nej
vad är klockan nu just nu? 15.27
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook, blogg.se

- TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? Jonas
Vem ringde du senast? Isabell
Vem sms:a till dig senast? Isabell eller Julia
Vem sms:a du till senast? Isabell

- ÖVRIGT

Gillar du punk? Ibland
Har du sminkat dig idag? Nejj

- MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? Den som spelas på reklamen på tvn
Vilket är ditt favoritband/artist? Väääldigt olika
Vad gillar du för musik? Väääldigt olika

- KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? Haha men ja
Har du fler än 3 jeans? Ja fast alla är typ trasiga eller fula
Har du fler än 5 tröjor? Nee, håller mig till en.. Ellerth?

- SMINK OCH HÅR 

Använder du mascara?
Ja
Använder du wax? Nej
Använder du ögonskugga? Jag älskar ögonskugga <3
Använder du kajal? Igår gjorde jag, oftast inte
Använder du hårspray? Det händer
Använder du volymspray? Nej
Använder du mousse? Nej
Använder du deodorant? Ja
Använder du parfym? Ja
Använder du läppglans/läppstift? Nej
Använder du foundation? Ja
Använder du rouge? Sometimes
Uppsatt hår eller hängande? Utsläppt, uppsatt lugg ibland
Plattar/lockar du håret varje dag? Nej verkligen inte

- KÄRLEK


Är du kär just nu? Jag tror inte det..
Har du kysst någon idag? Nej
När kysste du någon senast? Det var ett tag sen..
Är du romantisk? Om jag vill så
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Just nu är det ganska skönt att vara singel efter två år, men förhållanden är väl ändå det bästa.. Så länge man är kär. 
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Haha det har jag säkert
Vem sov du senast bredvid? Sarah
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Erik
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Aldrig
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Kanske om jag låg på dödsbädden
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Så länge man kan bära upp det och ser bekväm ut i kläderna så funkar det mesta


2010-10-23 kl. 14:04:03

Fallen princess by Dina Goldstein

Jag kan inte riktigt sätta ord på det, men dom här bilderna är starka, hemska.



Skönheten


Rapunzel


Den lilla sjöjungfrun


Snövit


Jasmine


Prinsessan på ärten


2010-10-23 kl. 01:48:27

I'm lost

Allting suger nu.. Jag tvivlar på om jag ens gjorde rätt. Fyfan, när är det min tur att må genuint bra? Jag är så jäkla tröt på det här nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, valde jag rätt? Jag har förlorat så många betydelsefulla människor ur mitt liv på senaste tiden så jag vet inte längre vad som är rätt eller fel..

2010-10-22 kl. 17:00:40

Bara för att testa

Okej, det här inlägget SKULLE ha kommit upp ca fem i åtta.. Sug blogg!


Just nu sitter jag antagligen hemma hos Isabell och äter massa onyttigt och väntar på att Idol 2010 ska börja, med henne och Emma. Har inte följt programmet särskilt mycket, men det finns ändå dom jag gillar. Tror han heter Daniel.. Och Alice? Vet inte ens om dom är kvar i tävlingen, men bra är dom iallafall!




Btw så hatar jag han Anders eller Andreas eller vad han heter, inte Bagge alltså.


2010-10-22 kl. 16:47:52

Tidsinställda inlägg

Fan va häftigt, äntligen! Jag har väntat på det här ju, haha. Det här kommer göra bloggandet mycket roligare tror jag. Och bättre uppdatering också för den delen. Mitt humör går ju som ett ekg så då kan jag skriva massa glada inlägg när jag har lust och så behöver jag inte tänka på det mer.. Perfekt ju! Äntligen kommer blogg.se någonstans i utvecklingen, nu väntar jag bara på en iPhone-app!

2010-10-21 kl. 19:57:53

I miss u so fucking much!!!



Behöver dig ju nu, i Sverige! :(


2010-10-20 kl. 12:01:30

Update

Nu åker jag till Sarah. Har inget mer att säga faktiskt. Puss.

2010-10-19 kl. 23:58:24

Sick of it all

Illamåendet vägrar visst att gå över.. Har varit spyfärdig nu sedan lunchtid någon gång och det enda jag har ätit idag är ett par mackor. Jag har noll matlust. Men jag antar att det beror på att jag är så jävla besviken.. Varför måste alla bad things hända exakt samtidigt?! Jag önskar att jag bara kunde dra här i från.. Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det dom senaste veckorna, men det här är verkligen ett helvete. Ett rent jävla helvete. What did i do to deserve this? Jag har nog aldrig mått så dåligt som jag har gjort den senaste tiden. Det var en annan sak med mamma.. Jag hade bearbetat det länge innan. Men just nu är det bara grej på grej på grej. Helt oförberett. När fan ska det sluta?!

"Josefine, jag är den enda familj du har kvar"
Jotack, och du har visat ganska klart vad du vill göra med det, och den obefintliga betydelsen som ordet familj innebär för dig. Jag trodde aldrig det här om dig, inte igen. Inte på det här sättet iallafall.. Du har verkligen sjunkit i mina ögon. Du är inte den personen du brukade vara.. Du är inte den personen som ville beskydda mig när jag var ledsen längre. I stället har du förvandlats till den människa du ville skydda mig ifrån förut. Men nu har jag iallafall insett att man måste klara sig själv i den här världen. Alla sviker en ändå i slutänden, på ett eller annat sätt, familj eller inte.. Blod kanske inte är tjockare än vatten ändå. Jag skiter fan i vilket. Jag skäms fan för dig. Du är så jävla pinsam. Du äcklar mig..

2010-10-19 kl. 22:36:51

Martina

Jag orkar inte prata med någon alls just nu. I'm sorry. Men du är inte den enda. Miss u though..


2010-10-19 kl. 15:00:50

Bara så ni vet

Nu lägger jag mig i sängen framför Top Model på tv och en feeeet vattenflaska i handen. Allt för att motverka huvudvärken och illamåendet..

2010-10-19 kl. 14:07:02

Jävla äckel

Ni gör mig så jävla äcklad båda två. Hur fan kunde ni göra så?!!?! Så jävla vidriga personer är ni!!!!! Jävla horäckel, jag vill aldrig mer se någon av er. Fan fan fan, jag känner mig så jävla sviken. Den ena kunde jag väl ha förväntat mig det av, din jävla slampa. Men jag trodde aldrig du skulle sjunka så äckligt lågt, min egen bror. Inte fan är det första gången heller, jag hatar dig så jävla mycket! Du kan dra åt helvete och sedan vill jag aldrig mer se eller höra av dig!!! SVIN!

2010-10-18 kl. 23:30:07

Note to self

Fråga Per-Thomas om IKT uppgift imorgon!!!!!!



Nu ska jag sova, natti!

2010-10-18 kl. 22:13:31

Plugg

Jag lyckades få ihop den där jävla uppgiften, men jag är besviken på mig själv för jag vet att jag kan bättre och det jag krafsade ihop nu var inte på MVG-nivå iallafall.. Får väl hoppas att Stig har överseende med ett sämre betyg någon gång. Han har faktiskt gett mig MVG på typ alla utom en eller två tror jag..

Så nu har jag bara en teckning kvar att rita till Stig också, och sedan är det plugga sate till provet som gäller. Hoppas verkligen att jag klarar det.. Kommer bli sjukt besviken på mig själv annars. Jag får fan inte låta mig själv sjunka i betygen bara för att jag mår dåligt! Det får inte hända!


2010-10-18 kl. 21:21:20

Who says i can't get stoned?

So sick of everything. Jag tror dessutom att jag har fått feber. Fuck this................

Jag har hundra skolsaker att göra, men jag kan inte koncentrera mig på någon av dom.. Fyfan, jag känner verkligen hur jag mer och mer kommer efter i skolan. Och i stället för att plugga gör jag allting annat.. Läser bloggar, shoppar, googlar hundar och inredning, bloggar.. Osv osv osv. Jag tror jag sjukskriver mig för resten av veckan. Men varför ska jag plugga när det finns så mycket annat jag hellre gör? Skolan känns som prio noll just nu. Too bad, med tanke på att jag måste uppnå höga betyg om jag ska kunna bli någonting, och med tanke på att jag om tio dagar ska stå på Öppet hus och föreläsa om hur bra det är att gå på Vord & Omsorgscollege eller vad fan det nu heter. Det känns jättevärt! Det känns verkligen som om jag skulle kunna övertala några blivande gymnasieelever.. Eller? Näe fyfan, nu ska jag leta reda på den där förbannade febertermometern och lägga mig i ett varmt bad för tredje gången på två dagar.

Vi hörs, sometime..

2010-10-18 kl. 20:24:29

Tröstshopping

Jag har precis beställt en vinterjacka. Kanske aningen för dyr.. Men skitsamma, den duger iallafall i två vintrar så det kan det väl vara värt. Det blev en Rip Curl, precis som tidigare år. Älskar dom, så varma och sköna så det var nog ändå värt att köpa en sådan, trots priset.

Så nu slipper jag oroa mig för det iallafall, skönt att ha det gjort! Nu återstår bara ett par sjukt varma vinterskor. Ska iallafall köpa UGG's. Inte äkta då, men iallafall ett par dyrare än förra året så de håller lite längre.. Har spanat in ett par svarta på Nilson men jag kanske borde satsa på beiga i år? Lite omväxling sådär? Hm, ja vi får se. Måste ha några mer "finskor" också, alltså bara några lite finare än UGG's, inte lackskor -.-' Funderar på några kängor, men likaså där kommer jag lägga ut mer än 200 kr så man kan ha dom lite längre.. Och då är dom ju oftast varmare också. Måste bara lära mig tycka om dom mer så jag faktiskt vill spendera lite pengar på ett par kängor..




Det skulle ju inte sitta fel med ett par såna här.. Synd att dom kostar 2100 bara!


2010-10-18 kl. 16:49:40

Skjut mig, anyone?

Jag tar tillbaka det där, det är inte säkert att jag lever längre. Kanske fysiskt, men fan inte psykist!!!!! Är så förbannat jävla trött på allt! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!


Jag och Sarah drar nog till Köping på lovet, bara BORT från allt och alla jävla idioter i min omgivning! Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. När allting börjat gå uppåt igen så äre klart som fan att det händer någonting så allt ska gå åt helvete igen, VARFÖR ÄR DET SÅHÄR?!?!?!?

2010-10-18 kl. 15:38:36

Jag leveeer

Sorry för kass uppdatering. Men igår mådde jag sämre än någonsin och sedan så fungerade inte internet heller, och inte imorse heller. Men nu äntligen!

Kom hem från skolan för en stund sedan. Åkte in för en lektion, kändes jäääättevärt men ESV är ju en ganska rolig lektion iallafall. Nu ska jag snart plugga och så, har massa uppgifter som ska vara inne imorgon tror jag.. Och ett prov på torsdag. Yes! Kan inte bli bättre! Eller? Senare ikväll ska jag träffa Julia har jag bestämt. Hoppas hon kan det bara.. Jaja, nu plugg. Puss!

2010-10-16 kl. 16:12:47

Halloween

Jag och Sarah har äntligen kommit på våran Halloween-utstyrsel!!! Kommer bli GULD!



2010-10-16 kl. 14:20:44

Pppaaarty!

Här i Örnsro har vi precis vaknat och har redan börjat tagga för kvällen! Det kommer bli så jävla KUUUL! Sarah står i duschen nu och snart ska jag också duscha, efter det blir det iväg och införskaffa oss lite alkohol och sedan är det party all night looooooong! Jag är så sjukt jävla taggad för jag vet hur jävla roligt vi har när vi festar tillsammans, ska dränka varenda litet bekymmer jag har och bara tänka på mig själv hela jävla kvällen! Ska bli så skööööönt!

Hihiiiiiii, ring om ni vill komma ;) puss!






All in tonight!!!


2010-10-15 kl. 13:06:41

Hos Sarah

Chacha bloggeeeen! Ne skoja bara. Men är hemma hos Sarah nu, och vet ni? Jag ÖVNINGSKÖRDE helt ensam ända in till stan idag :D Duktig jag är haha. Ne men det var iallafall första gången och det gick jättebra med stoppljus och allt som hör staden till.

Har precis tagit på mig världens finaste skor och är redo att slå klackarna i taket! Fast jag får vänta tills imorgon men idag ska vi ändå testa lite kläder och annat tills imorgon ;) Det ska bli så kuuuuuuuuuuuul!

Nu ska vi prova kläder hihiiii. PUSSHEJ!


2010-10-15 kl. 11:18:45

Mot Sarah

Nu ska jag stresspacka mina saker och sedan åker jag till Sarah! Måste ha med mig kläder för hela helgen och så vill hon att jag ska ha med en locktång, kommer få ta med en hockeytrunk -.- Aja, ska skynda mig nu tänkte bara uppdatera lite fort. Hörs sen, puss!


2010-10-14 kl. 22:15:03

Sleep tight

Blir fan tokig på alla jävla random bloggare som håller på och kommenterar!!!! Nej jag känner inte er och jag tänker inte hålla på att kommentera tillbaka bara för att ni ska få en besökare extra om dagen. SÅ nu vet ni!


Kom precis hem från en liten sväng till kiosken och skolan med Isabell och Sophie. Mysigt att sitta och prata lite, även om det var svinkallt och även om mina fingrar har frusit till is. Näääe blä på allt just nu känner jag. Älskar mina humörsvängningar också, så om någon undrar varför mitt humör går upp och ner som en bergochdalbana så vet ni nu! Jag lider av kraftiga humörsvängningar för tillfället. Hoppas att det blir bättre snart -.-'

Nu ska jag kolla på Kenza & Tyra show sedan sova, puss!

2010-10-14 kl. 20:03:18

Hejdååå

Nu ska jag ut och träffa Isabell och försöka få någon slags jävla ordning på mina tankar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLIR GALEN. Så nu ska jag gå hejdå!

2010-10-14 kl. 19:39:37

Smarttjej.nu

Jag och Sarah var ju smarta igår också, eller jag. Vi låg och flamsade runt för båda hade tusen fjärilar i magen som va på tivoli och ingen av oss kunde därav sova, så istället spelade vi in filmer. Dialog:

Sarah:
Vilka bra barnvakter vi är då, ligger och spelar in filmer mitt i nätterna!
Josefine: Va? Är vi barnvakt?

Guldstjärna till mig! EllerTH?

2010-10-14 kl. 18:26:47

Nolifer

Namn: Ida Josefine Kjellberg
Piercingar: Tungan, naveln, näsan och massa i öronen
Tatueringar: Not yet
Längd: Kort
Skostorlek: 37/38

Hårfärg: Redhead
Är du kär i någon:
Önskar du att du bodde någon annanstans: Totally
Tänker du på att ta självmord: När inte saker går som jag vill funderar jag på att skjuta mig själv
Dricker du alkohol: Will do this weekend
Röker du: Inte på 2,5 vecka..
Vilket shampoo använder du: TreSemme
Vilken parfym använder du: Adidas till vardags, Dolce&Gabbana till finare events
Vad är du rädd för: Ganska härdad. Flygfän kanske.
Gillar du att tvätta: Det är väl ok
Gillar du Berg-och-Dalbana
: Jaaa!

Senaste:

Film du hyrde: Laddade hem* Björnbröder tror jag
Film du köpte: White nånting på Blu-ray
Låten du lyssnade på: Think twice

Personen du ringde: Sarah antagligen
Tv program du tittade på: Idioterna av Tylösand
Personen du tänkte på: .....


ANTAL..

Gånger du varit kär: En eller två, det återstår att se..
Gånger ditt hjärta brustit: Pga kärlek? Typ aldrig eftersom jag va största playern
Hjärtan brustit på grund av dig: Eh hänvisar till förra frågan
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Många, mormor skicka alltid in på min födelsedag
Ärr du har på kroppen: Thousands of thousand


SENASTE..

Personen du fick mail av: Facebook säkert
Personen du fick brev av: Transportstyrelsen
Personen du fick sms av: Isabell
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Typ 12-13 år sedan?
Saken du köpte: Frukost i skolan


Vad har du gjort idag: Varit på världens sjukaste humör
Var det kul: Haha ja
Hur tidigt stiger du upp: Olika
Gillar du att slåss: Jag slåss bara på fyllan och det minns jag inte
Vad ska du göra idag: Träffa Isabell
Är du seriös: Rarely
Vad är du allergisk mot: Ostbollar verkar det som

Var har du ont: I min rygg
Använder du hårspray: Ibland, sällan


2010-10-14 kl. 17:49:16

Where i come from having a dream doesn't make you smart, knowing it wont come true, that does

Det finns så mycket saker jag önskar mig.. Orealistiska saker. Här är några av dom:


1. En tidsmaskin. Jag vill spola fram tiden fem månader så jag blir arton någon gång. Förhoppningsvis har alla problem också löst sig om fem månader.. Men hoppas inte på för mycket.

2. Att jag blir lika mycket pluggis som Julia. Jag vill också ha MVG i allt!

3. Att lögner inte fanns. Att falskhet inte existerade.

4. Ett körkort.

5. En tidsmaskin igen. Så jag kunde snabbspola fram till Juli nästa år. Jag vill till Tunisien NUUU! Inte sen..

6. Att det fanns en "escape"-knapp på problemen precis som det finns på tangentbordet.

7. Att jag kunde sluta upp med min jävla beslutsångest och bara bestämma mig för en enda sak och sedan bara STICK WITH THAT! (Aint gonna happen..)

8. Ännu en tidsmaskin. Det vore absolut inga fel att kunna spola tillbaka tiden några år.. ♥

8. Att det bara fanns en möjlighet istället för flera tusen..



Jaja, back to reality. Livet är fullt av komplikationer och jag får väl helt enkelt lära mig att leva med det. Precis som alla andra. Dock funderar jag starkt på att låta någon annan ta resten av alla beslut i mitt liv, efter som jag ändå alltid ändå bara väljer fel fel fel. Duuuummma Josefine!

2010-10-13 kl. 23:28:23

Daaarling



2010-10-13 kl. 23:24:32

U drive me crazy

Hejhej! Jag är hemma hos Sarah nu, och och och och vi kollar på simPPPsons. Nä skoja, men har varit det hela kvällen men vi har varit upptagna med att prata och allt möjligt hela kvällen fram tills nu. Hon sprang precis ut och skulle bjuda Rickard på en snus. Så jaa, nu sitter jag och Zorro här helt ensamma. Ska nog snart sova med tanke på att vi måste gå upp sju imorgon bitti.. Jaja, tänkte bara uppdatera en snabbis. Ha det så kulT på resturangen HEJDÅÅÅ! 

Var förresten även hos Isabell förut och pratade massa, skönt. Tack vännen!♥



2010-10-13 kl. 12:18:04

Tips

Nuuuuuu måste jag skynda mig! Isabell åker hem nu så jag ska hinna duscha, lägga i en röd färginpackning i håret och lite annat. Har nämligen köpt världens bästa inpackning för håret, istället för hårfärg. Hur bra som helst! :) Grazette Colour concept - colour mask heter den. KÖÖÖP!

2010-10-13 kl. 11:58:40

Wednesday

Okej ska sluta skriva hundra emoinlägg om dagen nu. Sorry about that.

Idag är jag ledig, precis som alla andra onsdagar. Asskönt som vanligt! Har precis ätit en banan till frukost och vet inte riiiktigt vad jag ska göra idag. Eller jag vet att jag ska träffa Isabell och senare ska jag kanske åka till Sarah. Men fram tills dess är jag planlös.. Borde kanske plugga på provet men jag kommer faila stenhårt ändå så what differens does it make?.. Nej precis, ingen.

Jaja, noll blogglust nu men vi hörs senare. Puss!

2010-10-12 kl. 21:37:27

-

Gamla vänner är det bästa som finns ♥

2010-10-12 kl. 20:15:00

-

Försöker intala mig själv att det här är det bästa sättet. Det ända sättet. Fan också!

2010-10-12 kl. 19:09:10

Bara bullshit, läs inte

Fyfaaaaaaaan, jävla IDIOT!!!! Varför kan jag aldrig bara bestämma mig för en sak och sen stick with that? Neeee självklart ska jag vela och hålla på. Förvånar mig fan inte ett dugg! Och om jag nu bestämmer mig för vad som är rätt, varför är jag då så jävla rädd vad andra ska säga och tycka? Jävla tönt jag är! FAN ALLTSÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Åh jag vill bara skrika och gråta och fan vet vad. Jag vill bort från allt.. Varför har jag inte körkort? Varför har jag ingen kompis långt bort jag kan åka till?

I helgen tänker jag iallafall vara hemma hos Sarah med henne och Mirjam och hoppas på att få dränka mina sorger. Åh orkar fan inte med det här längre!

2010-10-12 kl. 08:38:34

Btw

Tar bort lösenordet nu, orkar inte hålla på mer med den jävla designen. Får göra det senare för jag har fan inte tid eller ork till den skiten ändå! So here u go..

2010-10-12 kl. 08:37:22

Tuesday

Vaknade precis, ska bara fräscha upp mig lite och packa idrottskläderna sedan bär det av mot skolan. Can't wait! Ellerth...? Jaja, om typ 20 min går bussen så jag borde skynda mig nu. Vi hörs later antar jag. Puss! Btw, tisdag idag means två lektioner kvar till ledighet!


Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.

2010-10-11 kl. 21:03:38

Sleeeeepy

Jag kom precis hem efter en fotodag med Jessica som avslutades med en trevlig sväng in till stan med henne och Johan. Tack för ikväll you guys!

Efter en gaaalen dag, med besök i alla Närke's hörn så ska jag nu lägga mig och sova och försöka ta igen den sömn jag missade inatt. Imorgon taggar vi idrott och Stig-lektion. PUSS!

2010-10-11 kl. 09:41:44

Flyt

Julles lektion är inställd -YEEEEEEEES! Slipper vara själv i flera timmar :D Har nämligen ett äckligt tre timmars hål varje måndag när alla mina kära klasskamrater har lektion. Dock hade jag inte viljat vara med på den ändå, med tanke på läraren...

2010-10-11 kl. 07:21:08

Angry

Sitter på bussen inför another värdelös skoldag. Alltid lika roligt när det sitter nåt klappmongo brevid som inte vet hur man sätter på ljudlös, OCH som har en låt som smssignal. Idiooooot! Jag hör den där skiten bättre än min egen musik!

2010-10-10 kl. 22:59:57

Jag e hungrig

Ica's egna riskakor med cheddarsmak.. I could kill for one. Så hungrig är jag.

2010-10-10 kl. 22:26:15

Life is disconnecting me




Don't wanna do this anymore.. Too bad u can't handle the truth. Too bad I can't handle it either..


2010-10-10 kl. 20:38:43

Kiss me 'til the mornin' light


2010-10-10 kl. 20:13:38

Ångest

Trodde bara Härmed förklarar jag er Chuck & Larry gick på tv, men Flightplan visas tydligen också.. Vad ska jag göra nu? :( Får ångest över vilken film jag ska se haha.




  


2010-10-10 kl. 19:51:09

Vännen

Jag vill så gärna finnas där för dig.. Men det är inte enkelt när man bara känner sig överflödig.

2010-10-10 kl. 19:09:45

Under uppbyggnad

Vet att bloggen ser FÖRjävlig ut just nu men håller på att fixa design och så.. Men orkar inte fortsätta nu för det går inge bra.. Och ja jag vet att jag har lösen på den så det är ändå ingen annan än jag som ser det, men ändå. Kände mig tvungen..


2010-10-10 kl. 17:37:44

Cpinternet

Alltid lika roligt när internet laggar som jag vet inte vad. Jättekul, VERKLIGEN.

2010-10-10 kl. 17:32:50

En fråga

Är det så jävla svårt att bara få vara glad en dag?! Självklart ska det JÄMT komma något i vägen för det.. Fan alltså!!!!! Jag blir så jävla ledsen. Jag blir så jävla besviken. På dig. Nej, på er. FAN!

Ska det vara så jävla omständigt att bara få känna sig lycklig någon gång?

2010-10-10 kl. 16:08:06

Fotaaa

Nu drar jag ut och fotar med Jessica. PUSS!

2010-10-10 kl. 15:54:05

Don't ever look back

Det blir nog inget åkande till Sarah. Istället har jag lagat mat, diskat och nu ligger jag och kollar på Robinson-reprisen. Haha älskar killen som säger "bruschan" och "mannen" till allt och alla. Riktigt kul att Robinson har dragit igång igen, det är faktiskt jävligt roligt! Hahahahaha dom skulle välja lag nu, kul för hon som står ensam kvar..

Senare ska jag nog ta en promenad, får se om kameran hänger med eller inte. Känns lite tråkigt att ta på samma motiv idag igen eftersom det antagligen blir den rundan jag går i så fall.. Men vi får seee!

2010-10-10 kl. 11:36:49

Goodmorning

Och vaknade upp nu.... Hoppas inte jag kommer in i ett sånt där sovschema som jag gjorde sist.. Sova jämt, vara vaken typ fem timmar om dygnet -.-

Idaaaaag då? Ska kanske till Sarah senare, vi pratade om det här om dagen men vet inte för hon är i Lanna och övningskör så vi får helt enkelt se hur det blir med det. Jag känner för en promenix. Tänk om jag hade en hund, vad enkelt det hade varit då? Hehe men det blir senare i livet. Inte allt för sent hoppas jag.



På tal om hundar.. Fin bild på Ikkan va?



2010-10-09 kl. 21:54:00

Sleep tight

Som den tanten jag har blivit tänker jag nu gå och lägga mig.. Innan tio på en lördagkväll.. What's up med mig kan man ju undra då? Jag har faktiskt ingen aning. Så här tidigt brukar jag inte ens lägga mig när det är skola.. Haha, godnatt!



Fin bild på bror min och galna rabieshunden!


2010-10-09 kl. 19:38:38

Sunset



Fint va? Är sjukt nöjd! Btw, någon mer än jag som tycker sista bilden ser ut att vara tagen med något slags fisheye-objektiv?


2010-10-09 kl. 19:28:37

SYND

Att blogg.se laggar pung som vanligt och att det inte går att ladda upp bilder då!!!


2010-10-09 kl. 18:59:51

Ikväll då?

Tanken var att jag skulle dra hit Julia och Johanna ikväll men nu verkar det som att dom har fått förhinder.. Men dom kanske kommer förbi senare, beroende på hur kvällstrött jag är ikväll haha!

Var ute på en liten promenix med Julia alldeles nyss, fotade lite fina solnedgångsbilder som jag tänkte redigera lite nu. Det kanske kommer upp något smakprov, håll utkik ;)

2010-10-09 kl. 12:07:57

Saturday

Så jävla skönt! Jag somnade strax efter elva igår och vaknade upp drygt tolv timmar senare.. Känner mig så jävla utvilad, äntligen!

Ska strax göra mig iordning lite, och sedan blir det iväg till Hallsberg på middag. Efter det ska jag nog övningsköra lite till, eventuellt in till stan.. Läskigt haha. Får hoppas att den här dagen blir bättre än alla andra iallafall.. Tyvärr är inte mitt humör på topp idag heller dock.

Nu ska jag bläddra igenom mina favoritbloggar och sedan fräscha till mig. Puss!

2010-10-08 kl. 22:07:42

Suffocate

Jävla idiot jag är! Varför varför varför var jag tvungen att göra så? Varför bryr jag mig fortfarande efter fyra jävla år?! Helt sjukt att det har gått så fort dock.. I miss those times.. Den tiden var nog den bästa i mitt liv. Numera är allt bara så jävla meningslöst, jag känner mig meningslös. Jag vill ha allting tillbaka. So sick of everything!!!!!!!!!! Jag kan inte vara tyst längre, jag vill bara skrika... Jag känner mig så jävla kvävd.

2010-10-08 kl. 21:19:22

-

Just wanna feel alive again...

2010-10-08 kl. 19:28:55

Björnbröder

Efter två asjobbiga dagar ska jag nu lägga mig i sängen och kolla på Björnbröder och äta marknadsnougat för mig själv. Ska också ta ett bad och göra en hårinpackning senare! Behöver lite mer färg nu...

Det blev iallafall en trevlig dag på stan med Linnéa idag, och efter det blev det Hallsberg! Var hemma hos henne och hälsade på Wilma bland annat, världens sötaste hund ♥

Som sagt - Björnbröder!


2010-10-07 kl. 22:03:21

Fresh start

Efter världens sämsta dag någonsin så har jag nu ryckt upp mig lite och kollat på Kenza & Tyra show. Rätt så roligt faktiskt!

Har också insett att jag helt enkelt får leva med att allting går emot mig, det är jätteroligt hehehe. Näe inte riktigt, men blir bara så jävla trött på allting! När ska någonting gå som jag vill egentligen? Det känns som att dom senaste två åren har gått rakt åt helvete.. Med vissa undantag då. Jag önskar bara att någonting riktigt bra hände, så jag får lite motivation igen! Nu är alla dagar likadana: går till skolan för att jag måste, kanske spenderar lite pengar på något värdelöst plagg jag aldrig använder, åker hem, pluggar för att jag måste, sover. Kul liv va? Ne inte direkt. Jag vill ha en nystart!!!! Det är vad jag drömmer om.


Jaja, ska sluta whina nu och gå och lägga mig. Imorgon ska jag träffa världens sötaste Linnéa som jag inte har träffat sedan vi slutade nian tror jag.. Förutom en snabbis på Marieberg för någon månad sedan. Det ska bli roligt, vi ska bänka oss på någon restaurang och antagligen bli kvar där hela eftermiddagen och kvällen. Mysigt!

Nu - sängen, godnatt!

2010-10-07 kl. 18:17:22

Ångestångestångest

Hej, jag heter Josefine och jag är dum i huvudet. Jag kan aldrig bestämma mig för någonting och får bestlutsångest av minsta lilla.....

VARFÖR?!?!?!?!? Jag orkar inte.......... Jag vet varken ut eller in, är jag rätt eller fel? Det värsta är att det här beslutet måste fattas NUU NU NU!!! What the hell am i supposed to do now?!??!?!

2010-10-07 kl. 16:59:32

Thank u

Jag har haft världens jävligaste dag idag................. Fyfan jag är så arg!!!!!!! Jag har nog den mest idiotiska läraren på hela jävla jorden, så jävla hjärndöd!!!!

Tur att jag har världens bästa vänner då som jämt bryr sig! Tack ♥

2010-10-06 kl. 22:10:12

Faaaan

Fan helvetes jävla hor skit. Nu skiter jag i allt för allt går ändå åt HELVETE!

2010-10-06 kl. 18:49:38

Update

Powerwalkade runt Mörby, gick dock fortare än vad jag trodde. Bara ca 30 minuter.. Nästa gång blir det Talby! Efteråt gled jag förbi hemma hos Julia, blev kvar där lite längre än väntat och kom hem för ca en och en halv timme sedan. Har skrivit klart manuset till Stig nu, och ska strax börja på en teckning. Haha, det kan bli intressant! Iallafall, nu fortsätter jag plugga. Sedan blir det Bonde söker fru och Grey's!

2010-10-06 kl. 13:32:42

Powerwalk

Måste bara säga grattis till min fina vän Emelie som fyller år idag, och till hennes dotter Nadja som fyllde 7 månader den 28e! Grattis sötnosar! Jag saknar er ♥

Nu har jag dragit igång nedladdning på dom resterande avsnitten av One tree hill säsong sju och början på säsong åtta. Medans det laddar tänker jag gå på en powerwalk i höstvädret. Mysigt! Vi hörs laaaaater, puss!

2010-10-06 kl. 12:56:04

Long time ago


2010-10-06 kl. 12:37:25

Hahaha

HAHAHA jag döööör! Har hittat en skiva med bilder från Gotland 2006! Vänta ni bara så ska ni få se SJUKT fula bilder!

2010-10-06 kl. 12:32:38

Frågan är ju...

... varför jag inte kan rita som jag gjorde för treochetthalvt år sedan?



2010-10-06 kl. 10:36:20

Hahah dör

- "Vad ska ni göra i sommar då?"
- "Ne vi tänkte ta bilen till Afrika"


2010-10-06 kl. 10:31:39

Africa

Mitt i allt depp så kommer Sarah som en liten räddande ängel och frågar om jag vill följa med till Tunisien i sommar. Klart jag vill det!!! Fyfan vad roligt :D Antingen flyger vi dit själva eller så BILAR vi dit med hennes pappa! Haha det lär ta typ en månad men ändå fan va roooooooligt! Hennes pappa har ett hus där också som vi ska bo i :D Alltså best vacation EVER! Hoppas verkligen att det blir av! Medelhavet



Kolla fiiiina Tunisien!


2010-10-05 kl. 18:54:39

Stupid

Bara en snabb grej innan badet...............

Hur fan kan varenda liten jävla tjej på Sixteen and pregnant vara så jävla feg?! Alla killar är svin, otrogna och skiter fullständigt i henne och barnet. Ändå är det ingen som vågar säga ifrån eller lämna killen!!! What's wrong with them!? Jag blir galen jööööö! Skärp er!!!! (Okej, inte för att någon där kommer läsa det här men ändå....)


OCH!!! Varför är alla killar idioter på det programmet?!

2010-10-05 kl. 18:51:13

Boxning

Idag var det skola som vanligt, först Stig-lektion och sedan idrott som kan ha varit den jobbigaste idrottslektionen någonsin. Vi körde boxning med intervaller, höga knän - olika boxar - spark - box igen osv. Faktiskt asroligt! Dock har jag världen sämsta kondition haha, men det var sjuuuukt skönt efteråt! Jag och flera tjejer i klassen funderar faktiskt på att börja på boxning. Det vore roligt! Och nu när jag har slutat röka så kanske jag får bättre kondition också, haha!

Hade egentligen tänkt ta en liten powerwalk ikväll men det känns faktiskt som dagens träningspass räcker för dagen. Jag kommer nog ha tillräckligt med träningsvärk ändå imorgon ;)

Efter skolan blev det lite rännande på staden med Johanna och efter det åkte jag hem och bakade kladdkaka. Men åt bara en minibit.. Konstiga jag, vill baka men inte äta haha!

Ikväll skulle jag egentligen ha åkt på Sannamarken, men orkade inte så det blir en lugn kväll. Ska ta ett bad och senare blir det Desperate Housewives och Cougar town. Bänkar mig framför tvn med andra ord!

Nu - badet!


2010-10-04 kl. 21:50:38

Creepy

Bara för att jag skrev det där inlägget igår om klockan, så har den hauntat mig. Jag ser den överallt nu! På bloggar, inredningshemsidor, på pizzerian nedanför Sarah! Haha vad är det här? Har jag varit blind innan eller vad är det för fel på mig? Sjukt snygga är dom iallafall. Såg exakt den jag hade tittat på tidigare idag, tyckte den var liiite liten. Synd, men det kan nog gå ändå :)

Nu är det dags för Filip & Fredrik - lite sällskap! Har laddat upp med nötter som jag inte ens vill ha längre och bonaqua silver. Mums! Efter det ska jag sova, nattiiii!

2010-10-04 kl. 21:20:39

Today

Badrummet är upptaget :( Blir att kolla på Svenska New York fruar istället och hoppas på att jag hinner doppa mig innan tio iallafall, haha. Håller på att frysa ihjäääääääl. What's up med kylan?! Plusgrader - ja tack!

Idag dåååå. Det blev skola, en lektion - estetisk verksamhet, sedan möta upp Sarah, ta en långpromenad med Zorro, leka lite på Rosta gärde osv. Har också bakat kladdkaka och lite annat. Mysig dag :) Är egentligen jättesugen på att ta en till promenad, synd bara att klockan snart är halv tio.. Får bli imorgon!

Nu hör jag att badrummet börjar bli ledig, ska försöka hinna med ett snabbisbad! Vi höööörs. Puss!

2010-10-04 kl. 20:30:29

Orkar inte vänta mer!!!

Idag skulle jag få veta ju, vart fan är mitt mejl?!:( Blir snart galen... Ska ta ett bad nu och försöka slappna av! Håll tummarna för att jag snart får svar, och det är ett bra ett!

2010-10-04 kl. 10:07:15

Skolan

Nuuu är jag klar och ska strax hoppa på cykeln till skolan och bussen! Blir härligt att va framme en timme innan jag börjar, men det är väl smällar man får ta ;) Efter skolan ska jag nog dra med Sarah upp på stan. Jaja, måste draaa. Puss!

2010-10-04 kl. 09:35:08

Godmorgon!

Med tanke på att jag somnade as sent igår så råkade jag försova mig idag så klart. Vaknade tio minuter innan bussen gick, fem minuter tidigare så hade jag hunnit :( Och eftersom jag har hål i ett par timmar efter den lektionen så är det lika bra att åka in till tolv då jag har nästa lektion. Hade chansen att åka bil in, ångrar mig att jag inte tog den.... Men nu får jag ju istället hinna göra mig i ordning och typ blogga haha.

Jaja, nu äre dags för att hitta några kläder att ha på mig. Puss!


2010-10-03 kl. 21:17:13

Movienight

Håller på att ladda hem två filmer nu, tänker inte berätta vilka för det är pinsamt. Känner att jag inte kommer somna tidigt ikväll eftersom jag sov ända till typ tolv eller något idag. Så istället kör jag på en filmkväll för mig själv! Enligt nedladdningsprogrammet är dom klara om ca två timmar.. Skoj! Men det brukar alltid sjunka efter en liten stund så hoppas på det bästa. Så länge ska jag ta ett bad. PUSS!

2010-10-03 kl. 21:02:02

Till salu

Tror jag ska slänga in en annons på blocket.se på min säng, nattduksbord, barbord + stol och min stora fina spegel. Vill inte ha allting svart och tråkigt längre! Vill köpa massa nytt!!! Ska dock inte göra det förrän jag flyttar (om jag flyttar :(), men känner att jag lika gärna kan sälja möblerna nu istället för att vänta ännu längre. Dom faller ju bara i värde då..

Så någon som är sugen på en säng, ett barbord, en spegel eller ett nattduksbord?

2010-10-03 kl. 20:33:21

Anyone?

Synd att jag hittade världens bästa inredningshemsida med massvis med jäääättefina saker och skulle bara klicka i lite saker i varukorgen som jag skulle kunna tänka mig vilja ha. Synd bara att summan landade på 3542 kr, och då var det typ bara dekorationssaker som klockor, fotoramar och lite förvaringssaker. Åååh, vill flytta nuuuu!

Någon som har en lägenhet med omedelbar inflyttning?
Skulle ju inte sitta fel.

2010-10-03 kl. 19:59:58

Och bara för det...

... så hittade jag en! Helt perfekt juuu, 169 kronor bara :D Marieberg någon?

2010-10-03 kl. 19:56:27

Railway clock

Om jag någonsin får en lägenhet så är det här klockan som ska sitta i den..



Om den ändå gick att få tag i någonstans!


2010-10-03 kl. 18:49:20

Söndag

Julia: Alltså äre ni som har stenåldersdatorer eller?! Nu får väl se till att era datorer klarar av alla textsnitt :o Den är jättefin på min dator :(

Sitter och gör ingenting just nu, asroligt. Haha nej, men väntar bara på att klockan ska bli sovdags så det kan bli ny dag någon gång!!! Kan knappt hålla mig längre, men imorgon får jag nog veta den där hemliga jättecpsuperäckligtroliga saken!!!!! ÅH HOPPAASSSS :D Allt vore bara så himla perfekt då haha.

Jajaaa, ska väl snart skriva ihop det där jävla manuset. Vad säger man till någon om man vill ha socialbidrag? Hur fan ska jag veta det?! Får väl dra på mig sadfacet och be på mina bara ben. I manuset alltså.

Nu - One tree hill!

2010-10-03 kl. 13:33:08

I rymden finns inga känslor

Såg ju som sagt den på bio igår. Jag måste bara säga att det var den bästa jävla filmen jag har sett på jääävligt länge! Så sjukt bra film så jag är helt tagen typ, vill bara se den igen och igen och igen. Jag kommer antagligen ladda hem den så fort det går. Älskar den alltså! Alla som läser det här - SE DEN!!! Om inte, så har ni definitivt missat någonting. Både jag och Julia hann med både tårar och skratt, glädje och sorg. Den är så jääävla fiiiin! Älskar Simon ♥




2010-10-02 kl. 16:32:49

It's amazing what u can hide, just by putting on a smile


2010-10-02 kl. 15:49:00

Bio igen

Vi slår på stort den här helgen och går på bio för andra gången, ikväll blir det I rymden finns inga känslor! Den verkar riktigt bra så det hoppas vi stämmer också. Det blir samma sällskap som igår plus Erik. Jag blir bjuden på allt så jag klagar inte.

Vi får skjuts av Julles bror så dom kommer om ungefär en timme så egentligen borde jag platta håret istället för att sitta här, men nä. Orka det. Haha, ne men nu ska jag nog börja sminka mig och platta håret. Är kanske inte den snyggaste när man precis har kommit ut ur duschen. Jaja, vi hörs later. Puss!

2010-10-02 kl. 14:24:05

Whine

Alltså blir galeeen :( Varför är min blogg så fin på min dator men inte på tex Sarah's? Jävla skitstor och asful text! Måste väl antagligen sätta mig och göra en helt ny design snart. Börjar tröttna lite på den här nu.. Vill ha något höstigt nu! Ska nog ut och fota lite fina bilder i höstlöven snart, då jävlar blir det höstdesign!

2010-10-02 kl. 12:03:22

Cravings

Är ensam hemma idag, ligger och kollat på Idol-repriser och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att man ska kunna börja laga mat, haha! Köpte lövbiff, kroketter och bearnaise-sås igår och ända sedan dess har jag varit sugen på det.... Störd tjej.

Mejl väntar jag också på. Jag håller på att gå i taket här hemma.. Blir nog snart galen. Jag måste ha ett besked!!!! Har humörsvängningar som ingen annan bara för jag är så nervös ahaha.

Ganska onödigt inlägg det här, men var bara tvungen att skriva någonting. Nu ska jag fortsätta ägna mig åt Idol. PUSS!

2010-10-02 kl. 11:40:14

Oktober

Wooooow, vad hände? Det är ju fan oktober nu! Vart tar tiden vägen kan man ju fråga sig.. Men jag älskar hösten, jag trivs nog bäst när det är höst. Iallafall när det inte är minusgrader ute :) Fina löv och höstsol och halsdukar äre bästa som finns! Allt är så mysigt ute nu.

Aja nog av det. Det är oktober iallafall, helt sjukt vad tiden går fort. Om ca en månad ska jag börja ta lektioner på körskolan, om fem månader blir jag arton, om bara två månader kanske världens bästa grej händer! Hoppas! Om drygt en månad äre praktik, om typ två och en halv månad är det jullov. Helt sjukt! Julafton och nyår snart.. And so on. Måste säga att jag längtar ganska mycket tills om två månader ifall det blir som jag hoppas att det blir! Håll tummarna för mig!

Btw grattis Michaela på födelsedagen :D<3

2010-10-02 kl. 10:48:30

What the fuuuck

Vad äre för fel på blogg.se?! Varför kan jag bara se vissa bloggar? Kan inte ens se min egen för det står typ "404 Not Found" what's up with that?! :( Måste ju läsa alla bloggar juuuuuu!

2010-10-02 kl. 02:38:53

Update

Precis hemkommen från en liten impuls tur till staden. Det blev bio, McDonalds och en liten promenad runt stan. Mysigt värre! Tittade på Resident evil 3D After life. Asläskigt med alla 3D effekter ju! Haha helt klart den läskigaste filmen hittills, dock inte lika läskig utan 3D.. Fick också veta att Saw kommer på 3D, perfekt juuu! Typ dom bästa skräckfilmerna någonsin! Jag och Pontus skakade hand på att se den, men nu funderar jag faktiskt på att ta med Linnéa.. Haha vi såg alltid Saw filmerna när vi var små! Aja får se.

Ska sova nu, pusss!


2010-10-01 kl. 18:00:08

Kenza & Tyra show

Eftersom det laggade pung igår när jag och dom andra två flickorna skulle kolla på det så gör jag det nu istället. Puss!

2010-10-01 kl. 17:20:35

Bad day

Är så trött på folk idag! Förstår inte hur vissa orkar med sig själva..

Aja, utöver det har det väl varit en normal dag.. Hade en idrottslektion, satt med på en mattelektion utan anledning, eller jag väntade på Sarah men efter en timme sa hon att hon inte skulle med.. Så då drog jag vidare till Virginska och där vände allt! Mötte upp Matilda och sedan blev det raka vägen in i salongen (observera att klockan var tolv här) och klippa, schamponera, färga och styla! Har toppat håret nu och fyllt i färgen nu så jag är nööööjd! Fick lite lockar på slutet också, tänk om jag kunde göra såna själv? Köpte med mig en röd inpackning hem och hela kalaset gick på 349 kr! Helt sjukt bra, 100 kr för klippning, 100 kr för färgning och inpackningen kostade 149 kr. Som hittat! Hit kommer jag definitivt gå och klippa mig igen.

Ikväll dååå?
Det verkar som vanligt som att ingenting händer. Har några alternativ men eftersom en viss idiot till pojkvän inte kan svara i telefonen så kommer väl dom gå åt skogen också. ROLIGT VÄRRE! Sug dag.


RSS 2.0