2010-09-30 kl. 21:53:41

Natti!

Orkar inte lägga upp massa bilder trots att jag lovade, får göra det imorgon istället. Johanna och Julia har precis gått hem och jag är trött som en apa. Det blev en mysig kväll med Idol, hjärtan och popcorn. Helt klart värd torsdag! Nu ska jag slänga mig bums i sängen och sova. Upp till skolan imorgon igen! Sen älskade helg ♥

2010-09-30 kl. 18:49:11

Goin nutttttts

Nu är jag hemma igen och jag kaaaaaaaan bara inte släppa det där gnagande lyckoruset!!!!!!!!!!! Ska fira (eller va? haha inte än kanske) med myskväll med Julia och Johanna. Idol och Kenza & Tyra show står på schemat! Nu - ica!

2010-09-30 kl. 15:48:15

Måste bara

Skriiiiiiiiiiiiiva av mig!!!!!!!!! Mina fingrar kliar konstant och jag kan inte sitta still! Vill typ skriva rakt ut, SÅ glad är jag! Skulle kunna skriva en hel bok om varför men åååhhh vill hålla det hemligt tills allt har fallit på plats! Men allt känns så bra och för en gångs skull känns det som att allting inte motarbetar mig.

Skolan går fint, läraren ringde mig och berömde mig för mitt "fantastiska arbete" hur glad blir man inte då? Provet tror jag gick bra också, har inte haft sämre betyg än ett VG sedan jag började skolan osv.. Allt går skitbra i skolan! Är så sjukt nöjd med att jag bytte.

PLUS att jag har vääärldens bästa vänner :D Kommer aldrig behöva vara ensam i framtiden, eller hur? (Ni som redan vet my SECRET........... Julia? Sarah? He-he) Och allting kommer bara gå så himla bra när jag har alla mina fina friends next to me jääämt!

Utöver det då? Jaaaaa, allt flyter på rätt så bra! Hoppas på att kunna berätta inom ett par veckor iallafall. ÅÅHHH jag kommer bli så glaaaaaaaaaaad om allt går som planerat!!!!! DET ÄR SÅ PERFEKT! Det kan fan inte bli bättre :D

Jaja förlåt för alla orelevanta konstiga cp inlägg på senaste tiden, men get used to it. Det känns som att det kommer fortsätta ett tag.. Aja PUSSSS sötisar ♥

2010-09-30 kl. 15:43:45

Yesterday

Förlåt för dålig uppdatering men hade ingen tid igår..
Hade fullspäckat schema hela dagen! Först upp till biblioteket och ta en kaffe och sätta oss och plugga en stund, med Sarah och Mirjam. Duktiga va vi :) Efter det blev det hem och hämta Zorro, vidare till Väster och lämna en sak sedan träffa på Oscar och bli bjudna på mat, thaaaank u! Mellan det typ tusen gånger lek och foto med Zorro. Jag fick till riktigt fina bilder och Oscar fick sig en ny lekkamrat, haha. Riktigt rolig dag faktiskt.

Idag dååå.... Prov så fort vi kom till skolan (efter fyra timmars sömn), det gick bra iallafall. Avdelningsråd i skolan, en halv lektion till sen palla varken jag eller min mage med skolan längre. Var pungtrött och mådde illa som en åsna, åt typ två potatisar i skolan. Tog bussen hem, slängde i mig ett paket nudlar och nu är jag på topp igen! Fast astrött men det får inte hindra mig..

Ska nämligen övningsköra (antagligen?) ut till Kvismaren och fota lite fina tranor och landskapsbilder om man får till något. Hoppas på fina bilder! Har inte tid att lägga ut bilder nu för jag ska installera photoshop och sedan ska vi nog åka. Hörs later!

2010-09-29 kl. 10:36:14

Ändrade planer!

Det blir inget Uppsala, istället åker vi snart in till Örebro, Marieberg och Net on net och byter någon grej och sedan köpa objektivet <3 Den här gången ska jag ta med plånboken tänkte jag. Efter det blir jag dumpad i stan och får antagligen vänta i hundra år på Sarah men efter det ska jag iallafall hem till henne och där blir jag kvar tills imorgon. Förresten så ska vi testa mitt nya objektiv sedan också!!! Roligt. Och så blir det att ta lite fina bilder på Zorro också, så räkna med en bildbomb :)


Note to self:

GLÖM EJ!!!!!!!
Vård och omsorgsboken
Dator
Plånbok!
Älsklingskameran ♥



Hur söta är inte vi då?


2010-09-28 kl. 22:14:53

My back is killing me

Jag måste köpa en ryggsäck..... Kan inte gå med en tiokilosväska på en axel varje dag. Har haft ont i ryggen i typ två veckor nu ju synd om mig :( Vad ska jag göra? Ryggsäck känns kanske inte så moderiktigt.........

2010-09-28 kl. 19:50:50

Btw

Berättade jag förresten om den gången jag var aaassmart och glömde plånboken hemma efter att jag och Sarah genomlidit blodd, svett och tårar för att ta oss till Net on net för att köpa det där jävla objektivet?



Det var roligt det :D (Heehe snacka om att INGET kan förstöra mitt humör todayyy! Okej, at the moment var jag ganska pissed..)

2010-09-28 kl. 19:37:01

Inget viktigt egentligen

Hej! Har samlat mig lite nu.. Haha. Det blev lite intensivt där ett tag, tappade talförmågan bland annat hahah. Åh nu bara för att jag började skriva sådär så ÅÅÅHHHHÅHÅHÅHHHHH jag blir gaaaaalen. I am soooo hopeful right now. Hoppas hoppas HOPPAS!!!!

Aja sorry..... Kom hem för ett tag sedan, tog mig en skål med flingor och nu ska jag alldeles strax ta ett bad. Senare blir det pluggis igen.

Och i morgon - Uppsalaaaa! Haha, ska vara Emmas sidekick under dagen när hon ska göra något uppdrag åt sin fader.

Sitter förresten och pratar med Linnsiii på msn :D Ska nog träffa henne nästa vecka, feeeeettt kul! Haha älska ordet. Aja, det var hundra år sedan så det blir roooligt. Men nu blire badet. PUSSS!




Snygga tjejer typ 2001-2008 eller nåt haha!♥


2010-09-28 kl. 16:33:42

Ojoj

Kan inte sitta still................ Jag är helt lyyyrisk, exstaaas! Är hos vääärldens bästa Sarah nu, ska strax gå en långpromenad med Zorro och sedan blir det upp på stan och möta Julia sedan hem. Vet inte vart jag ska ta vägen måste gå ut nu PUSSS mina älsklingar <3

2010-09-28 kl. 16:31:51

Happyyyyy

GAAAAAAAHHHHHHDFLBKNDÖLDIPB'SDBGHHHHH ÅÅÅÅÅÅÅH WAAAAAAAAAAAHHH!!!!!!!!!!

Är så GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-09-28 kl. 08:19:16

Tuesdaymorning

Har precis läst igenom kapitlet till provet, kollat igenom frågorna och snart kan jag nog det mesta. Skönt! Nu blir det ner och slänga i mig någon slags frukost, sedan bussen mot skolan. Lucky me så har Julia försovit sig och blir tvungen att ta den också, wohoooo :D Haha, ha en bra dag pussssssss!

2010-09-27 kl. 21:07:13

Måndag

Det blir ett annat objektiv, det här var för det första slut på Mediamarkt och sen så tyckte han försäljaren att det inte var värt att köpa ett 1500 kronors objektiv till en femsiffrig kronors kamera. Men på onsdag blir det till Net on net och inhandla en annan liten pärla istället ♥

Nu sitter jag och slösnackar lite med Sarah på msn, skickar över bilder från en fest för nån vecka sedan. Hahaha fy vad ful(l)a vi var! Men iallafall, jag borde plugga. Första provet på torsdag.. Jag är nervös! Ska nog bläddra igenom alla mina 194 bloggar nu och sedan lägga mig i sängen och läsa igenom kapitlet ett par gånger. Sedan blir det sooova! Börjar inte förrän halv elva imorgon men tänkte ändå lägga mig i tid så jag är utvilad. Man har ju en tendens till att inte vara så utvilad efter en natt hos Sarah ;) Haha, fast vi sov ganska bra inatt faktiskt. Jämfört med alla andra gånger iallafall..




Haha, världens bästa partybild!
Love u ♥


2010-09-27 kl. 17:17:37

Älskling



Blir nog att köpa tomorroooow!!!!! Åh vad jag längtar.. Ångrar mig nu att jag inte följde med nu direkt istället. Dumma Josefine! Aja, ska nog köpa det här och nästa tjugofemte blir det nog ett batterigrepp, om jag kan hålla mig tills dess.. Haha!


2010-09-23 kl. 19:52:24

I swear to god..

.. if this sweater didn't cost 699 kr i'd buy it instantly!



Det lutar ganska mycket åt en liten beställning.. GOD det här är inte bra!


2010-09-23 kl. 19:43:22

My day

Vara hemma imorgon eller inte? Idrottsläraren har varit sjuk hela veckan och det är min ooonly lektion imorgon.. Kommer kännas sjukt ovärt om jag kommer dit och inte har någon lektion.

Anyway, dagen har bestått av Vård och omsorg, Vård och omsorg och Vård och omsorg.. Lite Människan socialt och kulturellt också. Helt okej dag faktiskt, lite lång men det är det värt. Tycker det mesta är intressant och faktiskt roligt att lära sig för en gångs skull! Idag var det snack om elimination, kanske inte det fräschaste men just nu är jag inne i någon slags jag älskar skolan-trans vilket gör det mesta intressant. Skönt iallafall.

Nu ska jag glo på tv en stund och sedan blir det nog att sova ganska tidigt.. We'll see. Förhoppningsvis kommer mitt skal imorgon... Längtar!!!


2010-09-22 kl. 22:57:02

Kunde inte låta bli..



Beställt! 299:- mirabling.se


2010-09-22 kl. 22:17:44

Godnatt

Kungarna av Tylösand suger. Förstår inte varför jag väljer att se det egentligen.. Nu ska jag iallafall bojkotta programmet och sedan sova. Upp tidigt imorgon, bussen går 7.10, inte okej! Nattiii ♥

2010-09-22 kl. 21:48:44

Television

För ett par timmar sedan kollade jag klart på sista avsnittet i sista OC-säsongen.. Vad ska jag göra nu? Kan inte börja titta igen på en gång ju.. Åh vad jag önskar att OC vore ett sånt där neverending-evighets-program som Våra bästa år.. Allt vore så braaaa då! Haha, jag älskar OC. Funderar på att beställa hem någon ny rolig box nu.. Vill ha alla One tree hill men det har jag på datorn så det får vänta tills jag har bättre ekonomi. Men Desperate Housewifes kanske? Lockande..

Aja nu ska jag plocka fram mina riskakor och sedan kolla på Kungarna av Tylösand, som förövrigt verkar vara det sjukaste programmet någonsin i svensk TV-historia. Värre än båda Big brother och Paradise hotel. Jaja, en riktig crowdpleaser iallafall.


2010-09-22 kl. 17:19:55

Största failinlägget

Åh vad stort allting blir när man har suttit vid den lilla datorn i flera timmar och sedan byter till min vanliga! Vilken skillnad, haha.

Har precis skrivit en hel uppsats och förstår inte riktigt hur jag hann klart med den på inte alls lång tid..? Jag trodde att jag skulle få skriva på den hela eftermiddagen och imorgon eftermiddag också, men icke. Nu är den klar och inskickad till Stig! Skönt. Kan säga att det var lite halvjobbigt att skriva två a4 om varför man ville gifta sig och skaffa barn.. Det går ju typ att skriva en gång sedan får man ju bara upprepa, upprepa och upprepa.. Aja hoppas Stig blir nöjd. Han har faktiskt gett mig VG på alla uppgifter hittills :D

Anyway, blir inget Stockholm imorgon.. Vet inte om jag har sagt det men det blev inte så iallafall, jävla Palm och Gyll ställde in resan. Och på tal om ingenting har jag piercat näsan också.. För drygt en vecka sen haha men tror inte jag har sagt det heller. Sarah gjorde också det men hon åkte till doktorn och plockade ut den efter tre dagar. Pussy! (Jag kommer också få göra det om några veckor när vi har praktik... Vilken tajming!)


En timme senare......
Kom precis på att jag aldrig publicerade inlägget. Here u go!

2010-09-21 kl. 20:31:53

Sjuk?

Hej hej och förlåt förlåt förlåt för min usla uppdatering på senaste tiden. Har zeeero tid för bloggen, och när jag väl har det så har jag ingen ork istället. Kul liv va? Näe inte så. Och det är inte bättre nu, jag fryser och skakar och svettas och är spyfärdig 24/7. Är det såhär det är att ha influensa? Hoppas inte. Nu ska jag värma mig i ett bad, puss!

2010-09-18 kl. 13:48:33

Drip drop

Vaknar upp till regn.. Som sedan slutar.. Börjar dugga igen.... Och nu spöregnar det som aldrig förr, tur att jag har en tv, alla OC säsonger och noll plugg kvar att göra. Ska bara mejla in en uppgift sen är jag dooone med allt. Smart som jag är lyckades jag skriva klart den igår eftermiddag och sedan gå ifrån lilldatorn som inte har använts så mycket och behöver uppdateringar och skit så den startar om sig själv ibland.. Utan att uppgiften var sparad såklart! Yeeeees. Så det hela slutade med att jag fick krafsa ihop något tio min innan mina gäster kom.

Hade myskväll med älsklingggen, Jullan och Pontan igår. Kollade på Idol och Felon, som jag dock sov mig igenom halva filmen.. Ops. Men den tiden jag var vaken var veryyy nice.

Idag tänker jag ligga kvar i sängen hela dagen. Troligtvis. Om inte ett under sker, det slutar regna och någon styr upp något roligt. Men hur stor är chansen? Typ noll.

Nu - the OC säsong 3!♥

2010-09-16 kl. 16:39:04

Omg

Övningskörde och körde v50in för första gången igår. Jag tänkte vi börjar väl på nån liten gata så jag kan lära känna bilen lite.. Ack så fel jag hade! Direkt till Sköllersta och köpa skylt, vidare till Hallsberg och sedan hem igen. Och inte nog med det ska jag köra till Net on Net om typ femton minuter. Hur läskigt?! Aja, andra gången sådär. Det går nog bra hehe.

På tal om körkort så gjorde jag ett terioprov förut och fick 55 poäng!!! ÅÅÅH om jag ändå vore arton! Längtar något så sjukt himla mycket!

Måste åka nu hihi pussssss!

2010-09-15 kl. 12:04:45

Funderingar

Ska jag...?



... färga om håret?

... sätta mig vid datorn för första gången på flera dagar och göra ett ordentligt blogginlägg?

... packa det som ska med ikväll?

... dammsuga mitt rum?

... kolla på ännu en episod av OC?



I-landsproblem så det skriker om det..

2010-09-13 kl. 23:07:36

Tired

Har legat utslagen på sängen hela eftermiddagen och kvällen, kollat på OC och bara gått ner för lite kaffe och en macka. What's up with me? Sov gjorde jag också förut, i ett par timmar så nu är jag inte trött.. Cp-Josefine! Aja ska ge det ett försök iallafall. Natti!

2010-09-13 kl. 10:36:58

Mat

Nu öpppnar matsalen, så vi kan iallafall fördriva lite tid där. Heheheeee roligt.

2010-09-13 kl. 10:04:09

Nödvändig dag

Sitter i skolan med Sarah, har bara tre timmars hål nu.. Eller fyra om man räknar med att Per-Thomas inte kom till första lektionen.. Vilket betyder att jag och Sarah kunde ligga hemma och sova nu. Fyfan.... Och vi som knappt har sovit någonting heller. Jätteroliiiigt!

12.20 har vi typ Informations- och kommunikationsteknologi med Stig. Kan bli intressant.. Eller nej skoja, vi skulle ha haft det på morgonen men vi har Människan socialt och kulturellt sedan. Bra minne. Näe men nu ska jag sitta på Facebook. Pusshej!

2010-09-13 kl. 07:43:24

Godmorgon

Av någon random anledning hamnade jag hos Sarah igår kväll. Har sovit här och nu har vi gjort oss i ordning och druckit morgonkaffe (helt sjukt jag vet) och snart ska vi till skolan. Bara vårdkkurser idag, KUL!

2010-09-12 kl. 11:43:43

Söndag

Jag har världens bästa vänner! Bara så alla vet, haha ♥

The OC har stått på ända sedan igår eftermiddag. Så himla bra är det, har ett litet marathon. Snart kommer Erik tillbaka också, då blir det myyys! Haha båda trotsa igår och vägrade sova hos varann så fick sova ensam inatt. Men jag lever. Han kommer ju snart tillbaka och senare ikväll ska vi åka till mormor och morfar och äta räksoppa. Mums! Men nu ska jag fortsätta kolla på OC och kanske ta någonting att äta, är lite hungrig.. Puss!

2010-09-11 kl. 17:36:34

Bildbomb












Tack för igår allihopa! :D


2010-09-11 kl. 16:20:51

Lördag

Har haft det bästa dygnet på länge!
Sarah kom runt tre igår, vi åt, fixade iordning oss, förade lite och så. Vi fick dock stressa ihjäl oss på slutet eftersom Tim kom tidigare än beräknat.. Festen var asrolig och det var så kul att få spendera hela kvällen med alla bästa tjejkompisar på samma gång! Det blev riktigt lyckat. Haha lite trassel, men orkar inte ens kommentera det. Det var ett missförstånd! Punkt slut. Hem lyckades vi ta oss också, med en fyllesjuk Fimpen brevid och Hannah i knät, Sarah i framsätet i knät på Linus. Haha det var en upplevelse. Tror vi väckte hela Odensbacken när vi kom hem, haha men sånt är livet. Har lite krigsskador här och där också, men det var det värt! Kommer nog bilder snart..

Idag har vi legat i sängen nonstop, gick precis iväg till pizzerian och käkade. Godast ever! Mat är aldrig lika gott som när man är bakis eller full.. Haha helt sjukt! Lämnade Sarah och Hannah vid bussen så nu har dom åkt hem, ikväll kanske Erik kommer och jag ska bara ta det luuuuugnt! Tror inte jag orkar något annat, haha.


2010-09-10 kl. 13:43:41

Valborg 2010

Hahahha, sist vi var hos Johan. Så himla snyggaaa!



Michaela, Kajsa & jag. Love u girls ♥


2010-09-10 kl. 11:16:55

Friday

Idag känns det lite bättre. Still not perfect, men bättre. Det är bra för snart kommer Sarah, och sedan är det bara att tagga kvällen!!!!!! Längesen jag festade med Sarah nu så det ska bli intressant hahaha. Speciellt den här gången, efter vad vi har pratat om x)

Världens bästa Tim kommer och hämtar oss ikväll någon gång, så nu tar vi oss dit iallafall. Tack Tim, räddaren i nöden! Värre blir det på hemvägen.. Men det fixar vi. Vi brukar kunna lösa det mesta! I värsta fall får vi väl ta en promenad.. Heh, kan bli roligt det också.

Jaja, nu ska jag städa klart så mitt rum hinner bli kliiiiiniskt rent tills Sarah kommer. Puss!

2010-09-09 kl. 23:31:41

Jobbigt

Jag stannar hemma imorgon. Tänker, funderar, städar klart, och har lite egen tid. Jag behöver tänka.. Tur att jag bara missar en lektion iallafall. Jag behöver verkligen det här. Har tons of things jag verkligen måste fundera över hur jag vill ha det. Åhhh, varför? Varför varför varför?!

2010-09-09 kl. 23:18:52

Kaos

Oj, oj, oj.. Uppdaterade nyss min iPhone för första gången.. Tror jag har lyckats formaterat hela skiten. Hehe inte så duktig kanske.. Dör om det är så. Jävla August om det är så. Hans fel att jag tog risken.

Update: Allt fanns kvar!!! Fyfan vad bra jag är!

2010-09-09 kl. 23:07:56

Ångest

Måste sovaaa. Men har några jävla tvångstankar att jag MÅSTE läsa ALLA bloggar i mina favoriter.. Dom har dessutom ökat sedan igår. Inte bra, inte bra. Jag behöver min skönhetssömn. Även fast jag har sovit mig igenom hela den här veckan typ.. Fattar inte hur jag JÄMT kan vara trött? Somnade förut idag också i ett par timmar, och nu är jag lika trött igen.. Vad är det för fel på mig?

2010-09-09 kl. 22:53:20

Wadköping

Idag blev det som sagt "studiebesok" på WUC. Asroligt att träffa gamla klassen! :D Och alla andra som går där förstås. Vi gick ner till Naturens hus och gjorde en tipspromenad eller något som skulle likna en tipspromenad iallafall.. Inga 1 X 2 och typ sju av arton frågor. Great! Sedan pausade vi där, fikade lite och pratade och så och till slut tillbaka till WUC och äta och umgås lite med massa vänner man inte sett på länge där. Jätteroligt! Träffade världens bästa Helen också! Fy vad jag saknar henne.. Hon verkade sakna oss också, haha hon hade satt upp en lapp från mig vid hennes skrivbord som hon sa att hon "tittar på när hon är lite nere, så blir hon glad igen" haha älskar henne <3



(Jaa bilden blev cp men orkar inte ändra)
Bästa Sarah!


2010-09-09 kl. 07:06:38

Godmorgon

Ska krypa ner i badkaret nu, äta en ordentlig frukost för en gångs skull och sedan blir det bussen till WUC på studiebesök.. För där har jag aldrig varit tidigare, eller? Blir nog roligt iallafall. Nu - badet!

2010-09-08 kl. 23:00:00

Mishka says hello

Jag hittade inte exakt den jag kollade på, men några korta klipp från den. I den videon jag såg sa hon också "I love you", "bye bye" och "Obama" hahaha!




2010-09-08 kl. 22:57:22

Rooligt

Hahahah hittade världens sjukaste video på en Siberian Husky som kan prata! Eller ja den ylar, men det är nästan som riktiga ord. Ashäftigt! Ska kolla om jag hittar videon på Youtube eller nåt, tror inte jag kan bädda in den andra jag kollade på..

2010-09-08 kl. 15:35:20

How hard can it be?

Är det helt jävla omöjligt att få en lägenhet i den här staden eller?! Och när det väl finns en ledig då får man fan inget svar på mejlet heller, och fan inget telefonnummer står. Blir tokig snart. Vill bara börja om på nytt och starta om mitt eget liv. Allt vore så mycket bättre då.. Aja ska sluta va emo men jag blir bara så aaaaaaaaarg.

2010-09-08 kl. 14:24:06

What is wrong with me?!

I måndags sov jag från ca 15.00 på eftermiddagen och vaknade runt 07.00 på tisdagmorgonen. Igår somnade jag väl runt tolv eller något, satte väckning på halv tio så jag inte skulle sova bort hela dagen och vända på dygnet. Ändå vaknar jag NU av någon anledning?! Blir tooooookig. Hade tänkt hinna med massa saker idag, men ne så blev det ju inte. Fattar inte hur jag kan sova så sjukt mycket?! Järnbrist eller vafan äre med mig? Skärpning nu Josefine!!!

2010-09-08 kl. 00:15:20

Baaaby

Aaaaaah börjar snart böla igen! Fick sms av min älskade snuttis, hon är framme nu! New York!!!!!!!!!! Alltså det här är den värsta dagen på länge, JAG KOMMER SAKNA DIG SÅÅÅÅÅ MYCKET MARTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haha har nog inte riktigt fattat att du verkligen försvinner från mig, förrän nu.. :(



You're the best! I'm so proud of you honey!


2010-09-07 kl. 18:20:33

Hejdå

Ut och möta upp Pontus nu, vänta in Julia och sedan är det piiiizza-time! Haha, gott.

2010-09-07 kl. 16:31:14

I love u

Såg precis ett sms från Martina.. Ett hejdå-sms :( Blir så ledsen när jag tänker på att vi kanske inte kommer ses på ett år.. Antagligen åker jag dit innan, men man vet ju aldrig. Jag saknar dig redan nu snuttis :( Jag hoppas att du får ett underbart år over there, och jag är säker på att det blir så också. I will miss you sooooo much! Du som alltid har funnits på andra sidan häcken (iallafall fram till för ett par år sedan) och alltid varit tillgänglig. Även om vi inte har träffats 24/7 på senaste tiden så har jag ändå vetat vart jag har haft dig.. Vad gör jag nu när jag behöver dig?! Nu när du är 680 mil bort.. ÅHHH jag bölar som en liten pussy men du är min bästa vän och som en syster för mig, det vet du!!!!!! Egentligen skulle jag vilja skriva att jag inte vill att du ska åka, men det vore för egoistiskt, jag vet hur gärna du vill det här och jag är så glad för din skull!

Lycka till baby, jag älskar dig!♥



♥ ♥ ♥


2010-09-06 kl. 21:12:58

I'm alive

Har sovit hela eftermiddagen.. Hade orientering idag och det påminde mig om att jag fortfarande är lite krasslig. Tror jag har smått feber fortfarande. Är fortfarande pungtrött, ska eventuellt ner och ta en macka, annars är det sova som gäller direkt. Vi hörs imorgon, och då är det värdesgrunder (ellert nåt.. minns inte) i skolan som gäller! Jippi.

2010-09-05 kl. 18:57:34

Leap Year

Alltså i'm in chock. Leap Year var så himla bra! Böla som en liten unge gjorde jag, och jag rekommenderar ALLA att se den, omedelbart! Så hemskt bra film alltså ♥

 



Nu ska jag slå på dagens fjärde film, eller vad blir det? Tror det blir den fjärde iallafall. Det blir nooog.... Death at a funeral eller Date night. Men först ska jag göra mig sovklar, är helt slut. Puss!

 


2010-09-05 kl. 16:55:05

Film film film

Nu har jag sett Vampires Suck och Cop Out. Måste säga att den förstnämnde SÖG! nu har jag precis slagit på Leap Year, den verkar bra hittills. Synd bara att jag knappt kan hålla ögonen öppna..

2010-09-05 kl. 12:24:02

Movietime

Släktträffen igår gick asbra. Träffade massvis av människor jag aldrig sett förr, och delvis såna jag träffat men inte kom ihåg. Hehe pinsamt.

Efter det träffade jag Isabell, var ute med henne en stund sedan gick vi hem och tittade på film. När jag väl skulle dra mig hemåt kom jag på att min husnyckel var hos Erik.. Men som tur är var hon en ängel och jag fick sova kvar där. Kom hem därifrån för bara en liten stund sedan

Kom på att jag laddade hem Vampires Suck häromdagen, ska se den nu! Hoppas den är bättre än alla säger, puss!

2010-09-04 kl. 11:52:05

Släktträff

Har precis kollat klart på The Parent Trap nu, så hiiiiiimla bra film! Nu ska jag strax ta en dusch och sedan taggar vi släktträff i sportstugan för Eriks släkt. Hoppas på en trevlig dag :) Kvällen har vi inga planer för än men det verkar bli Asker för våran del. Nu måste jag skynda mig, puss!

2010-09-03 kl. 21:54:50

The Parent Trap

Det blev Tortellini. Gott vare! Köpte en grillad kyckling och lite Coca-Cola till också.

Nu sitter jag och Erik framför tvn och kollar på Kristallen, Victoria Silvstedt står och spexar. Askul, ellert? Nä men försöker slå ihjäl lite tid tills ett par filmer blir klara. The Parent Trap gick på tv förut men jag såg det efter typ hela filmen hade gått så jag ville se på den ikväll, men den tar huuundra år att ladda hem så den som leder just nu av dom andra filmerna är The 41 year old virgin who knocked up Sarah Marshall and felt superbad about it. Typ världens längsta filmtitel haha, men ja den iallafall. På tal om Superbad så såg jag en snutt av den igår också, den är också rätt rolig.

Men back to The Parent Trap, fick stöööörsta nostaglitrippen när jag såg den! Åh den var typ min favorit av favoritfilmer för några år sedan. Haha fast tycker den är asbra fortfarande, inte för att jag har sett den på x antal år. Men ändå! Älskar den, älskar Lindsay Lohan överhuvudtaget ♥



2010-09-03 kl. 18:27:38

Hungrig

Skiter i att vänta på Erik nu, han får äta hemma. Ska cykla till Ica och köpa Tortellini, tror jag får sällskap av Jessica.. Hellre det än att äta ensam iaf! Pusss!

Men har ett litet dilemma.. Tortellini eller Ravioli?


2010-09-03 kl. 17:38:04

Tonight

Min lilla powernap blev inte så mycket power, men däremot väääldigt mycket nap. Hade väckning på så jag inte skulle sova så länge. Vaknar, stänger av den, somnar om. Hehe bra tjej. Därför vågar jag knappt lita på att jag tar mig upp till skolan på morgonen, själv.

Slog på tvn förut när jag vaknade. Fundering: sen när är Dan Scott (One tree hill) med i Beverly Hills?!

Ikväll då? Känner mig helt sliten efter host/feber-attackerna jag fick på idrotten så orkar nog inte vara ute och flänga hela kvällen.. Funderar på lite filmmys hos mig ikväll. Erik kommer iallafall hit, och så kommer nog Jessica, eventuellt Julia? Jag vet inte för hon sover.............

2010-09-03 kl. 12:46:46

Fredag

Kom precis hem ifrån skolan och ligger helt utslagen i sängen, jag är jääättetrött. Men tror det beror på att jag typ fick feber igen efter idrotten, haha duktig tjej. Kanske ska ta det lite lugnare när jag är sjuk..

Blev en kort kort dag idag, bara idrott sedan lite mat och sedan hem. Fast den kunde ha blivit kortare om inte Jessica räddade mig imorse när jag hade försovit mig. Vaknade upp en kvart innan bussen gick, skulle precis få panik men så kollade jag på mobilen och där fanns Jessicas sms som ett litet underverk. Haha, åkte hem med henne också, tack Jessica! Du räddade min dag ;)

Nu ska jag ta en powernap! Natti..

Btw; redan fredag?! Skööönt! Ensam hemma hela natten också. Fick tyvärr inte med mig någon Sarah eller Hannah hem, men istället får jag nog träffa min finaste älskling!

2010-09-02 kl. 23:01:57

Busy girl

Jag har inte tid för det här. Det händer för mycket på dagarna, sorry.. Skola, stan, träffa kompisar, whatever allt möjligt. Och nu ska jag sova.

Här är iallafall en bild på mig och Sarah från Vård och omsorgs-lektionen förut idag. Det var roligt, jag ångrar inte för en sekund att jag bytte linje, trots att jag fick gå om ett år. Jag trivs så sjukt bra med skolan, lärarna, klassen, kurserna och alltihopa!




Hällde förresten en halv energidryck över mig när Sophie frågade om klockan förut.. Nej, jag är inte klantig at all.

 


2010-09-01 kl. 16:23:10

Bli frisk!

Kuuuul. Erik har 39 graders feber, vi har inte setts sedan i helgen och vi kommer antagligen inte ses innan den här helgen heller eftersom vi skulle ses idag egentligen. Imorgon har jag planer och på fredag har jag planer.. Roligt! Saknar min älskling ju :(♥



2010-09-01 kl. 16:00:39

In love

Jag har nog aldrig tagit i en telefon som har bättre touch än min nya fina iPhone 4. Trodde den skulle vara i samma klass som på min iPod touch ungefär, men icke. Den slår fan allt! Är helt fascinerad av den, haha. Så snabb rekationsförmåga och allt. Det är som att den vet vart man ska trycka.. HAHA, ne skoja men typ! Världens bästa touchtelefon iallafall, utan tvekan! I'm so in love!

2010-09-01 kl. 12:48:25

It's official

Sommaren är över. Det är september. Känns lite halvdeppigt, don't ya think? Fast ändå skönt, jag tycker om hösten. Den är mysig. Fast när man får ta på sig fem lager kläder när man går till bussen på morgonen så svider det ju lite.. Och med tanke på att i stort sett hela Sverige har drabbats av en förkylning så känns det väl inte heller jätte okej. Men man vänjer sig väl snart. Jag tycker iallafall att det ska bli mysigt, ska köpa massa snygga höstskor. Älskar dom!



Fina färger!


2010-09-01 kl. 12:08:53

Finally

MIN IPHONE 4 HAR KOMMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN :D:D:D:D:D:D


2010-09-01 kl. 00:10:55

Sovdags

Ska springa in till badrummet och tvätta av mig lite snabbt, borsta mina tänder och sånt och sedan lägga mig i sängen! Är ledig imorgon (Och varje onsdag hela terminen.. Yeeees!) men ska ändå sova tidigt så jag hinner få lite saker gjorda imorgon. Till exempel städa på mitt rum.. Jippi, jätteskojsigt! Men det är ju faktiskt ett ganska hyfsat stort måste, speciellt om jag får fin-besök till helgen.

Det ska iallafall bli riktigt skönt att sova ut! Men ja, badrummet var det ja. Pusss!

RSS 2.0