2011-01-21 kl. 13:24:00

New

Har gjort en ny blogg, kanske berättar vad den heter, eller så gör jag inte det. Fast som det ser ut nu får bara mina närmsta veta då ändå.. Only time will tell. Men nu vet ni iallafall, om någon undrar varför jag slutar uppdatera nu ;) Men den här bloggen kommer finnas kvar iallafall.

2011-01-20 kl. 21:32:00

Ännu en bild från dagen


2011-01-20 kl. 20:56:59

Skit också!

Jag somnade ca 15.00 och vaknade NU! Åhhhhhh, orkar inte med en sömnlös natt till!


Förövrigt har vi haft matlagning på WUC idag, sjukt bra var vi. Jag, Sarah och Sophie lagade typ fisk med räkstuvning och potatismos. Helt okej. Efterrätten däremot sög. Hallonkräm. Som ni ser på bilden lite längre ner hade den samma konsistens som Flubber, den lossnade inte ens från tallriken när man vände den upp och ner! Lite för mycket mjöl? Ja, kanske. Efter det blev det WUC-häng. Jag och Sarah bänkade oss som vanligt inne hos Helen och Tobbe och satt och snacka skit, saknar dooom! Haha, vi var också med på YF09A's idrottslektion. Våran gamla klass alltså. Haha, sjukt kul var det. Knuffen hann vi också med, en sväng upp på stan och till sist hem hit. Kollade på tv typ tio min, sedan drog Sarah och jag somnade. Dumma mig!




I love u girls ♥

2011-01-19 kl. 23:59:23

Nattinatt

Har hållit på med en bloggdesign hela kvällen så min egen blogg har blivit lidande. Men jag har ändå inte så mycket att säga. Imorgon bitti kommer Renate, Hannah och Sarah hit och sedan bär det av mot WUC. Jag längtar!!! Ska träffa Helen (♥♥♥) och alla andra tusen saknade människor, ska bli så kul! Btw så har jag färgat håret rött på Sophie, antar att jag får avslöja det nu. Grymt snyggt blev det! Perfekt färg och hon passade så himla bra i det. Men nu ska vi sova. Puss!

2011-01-19 kl. 18:41:09

Sug

Som vanligt laggar blogg.se hängdase så bilder blir det någon annan gång.

2011-01-19 kl. 18:30:04

Ajajaj

Har precis varit iväg och tagit andra sprutan mot Hepatit B. Helt sjukt vad ont den gjorde jämfört med första sprutan! Eller så är det jag som är klen... Men Sophie sa faktiskt också det.

Nu håller vi på och tinar lax som vi snart ska äta och senare tror jag att August och Marcus kommer och hälsar på. Eventuellt Isabell också? Om vi lyckas övertala henne, haha. Men men, vi får se. Nu ska vi iallafall strax börja med maten. Så länge slänger jag in ett par bilder, stay tuned ;)

2011-01-19 kl. 12:46:24

Shoppingberoende

Sedan AUGUSTI 2010 har jag spenderat över 27000 kr. Då har jag räknat allt från mat till kläder, utom sådant jag beställt från hemsidor. Och UTÖVER det har jag handlat möbler för ungefär lika mycket till.. Helt jävla sjukt. Och nu har jag två par skor på väg också. Gosh, jag måste verkligen sluta! Jag blir rädd för mig själv.

2011-01-19 kl. 11:55:32

Är i skolan...

... trots att jag slutade för över in timme sedan.



Sitter på mina kära classmates mattelektion som jag inte ens läser. Snacka om pluggis.. Fast jag sitter ju i och för sig och bloggar så kanske inte. Senare är det svenska, och det ser ut som att jag kommer närvara på den lektionen också. Egentligen borde jag åka hem och städa men i stället är jag kvar här och väntar in Sophie. Hon gav mig en jättegullig lapp nyss men jag kan inte lägga in bilder, annars hade jag gjort det. Men det står såhär "Hej Josse! Vill bara säga att du är en sjukt bra vän och jag älskar dig / Sophie" Sööööt hon är!!! I love u too Susse <3

2011-01-19 kl. 00:30:04

Sleepless in Örebro

Med tanke på att jag vaknade för ca en timme sedan så var det nog ett ganska dumt beslut av mig att lägga mig klockan sex. Dock är jag fortfarande trött och det kanske finns en liten chans för mig att somna om. Men tills dess ligger jag och tänker på min kommande kissemiss. Jag har alltid haft svårt för katter, men ändå viljat ha sällskap. Och nu out of nowhere har jag börjat längta som en galning efter den! Tyvärr är den inte född än så det dröjer än ett tag, typ till våren/försommaren. Allt jag vet for now är att det är en liten korsning och att om jag har tur ser den ut som en birmakatt. Hoppas hoppas! Jag skulle få första tjing på den som blir det iallafall, om det blir någon, hihi happyface! Men känner att jag borde försöka somna om nu. Puss på er!

2011-01-18 kl. 18:11:32

Trött

Skola, idrott, människan socialt och kulturellt, springa till tre olika ställen för att växla en jävla femtio dollarsedel, kolla på skor (<3), besöka korthuset. Sedan gick jag och Hannah hem till mig och ever since har vi legat i soffan och ätit godis, snackat skit och tittat på tv.

Efter många nätter med halvdålig sömn är jag helt slut och nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova. Somnar jag inte så hörs vi säkert senare igen, otherwise så hörs vi imorgon. Puss!

2011-01-17 kl. 22:52:37

Flashback

Förut idag i skolan påbörjade vi en ny kurs. En kurs som handlar om bl.a avslappning, stresshantering och överhuvudtaget den mentala/psykiska hälsan. Dagens lektion gick ut på att ligga på en madrass, med kudde (egentligen täcken också men dom var på tvätt) och sova. Är inte det lyx om något? Vi fick lyssna på någon slags avslappnings-cd med någon musik tror jag, och avslappningsprat (typ "slappna av i benet blablabla"). Jag tror alla i hela klassen somnade till och det tog mig raka vägen tillbaka till dagisnivå. Det kändes precis som när man skulle sova middag på dagis, i tre till fem års åldern. Så himla mysigt!

Två sådana lektioner i veckan ska vi ha, ca en och en halv timme var. Hur värt är det inte att åka till skolan och sova en timme varje måndag och onsdag? Nu blir det väl inte bara sova, men en himla massa avslappning och massage blir det iallafall. Så värt! Det borde införas förmiddagslur på alla skolor tycker jag. Mycket lättare att klara av dagen!

2011-01-17 kl. 21:05:56

So...

... körningen gick som vanligt skitbra. Körkortet kanske inte är så långt borta trots allt. Vi kombinerade som vanligt körning med kvällsmat på borta plan. Förra gången plöjde vi igenom två ställen och idag blev Evy den lycklige. Trevligt trevligt! Sedan blev det lite statskörning, enkelriktat bland annat. Roooligt!


Kvällens störningsmoment:
En före detta vän som inte längre verkar ta något ansvar alls. Tänk på din familj!

2011-01-17 kl. 20:57:35

Sophie

Haha pluttan, jag trodde ju att du skulle åka hem :* Men helt klart ett plus att du var med. Puss på dig!♥

2011-01-17 kl. 15:06:57

Quickie

Är hemma från skolan nu, eller har varit det en halvtimme ungefär men nu blir det raka vägen upp på stan igen och möta upp Renate och Johanna och titta lite i affärer. Någon som har tips på vad man köper till en kille som blir nitton? Renate har lite trubbel med vad hon ska köpa till Fredrik. Men anyway vi hörs senare, ska övningsköra ikväll så antingen innan eller efter. Only time will tell, nu ska jag springa till Konserthuset och möta dom. Puss!

2011-01-17 kl. 00:53:20

Here we go again

Nu (x antal timmar senare än beräknat) kastar jag in handsken och går och lägger mig. Har suttit och pratat skor med Hannah hela kvällen typ. I love it. Men nu äre sovdags och imorgon skola. Puss!

2011-01-17 kl. 00:21:34

Shoeoholic

Det här är inte bra, det börjar bli något slags beroende tror jag. Jag har inte ens pengar till att hämta ut dom utan dom kommer få ligga till den 25e haha! Gaaaaalen tjej. Men snygga är dom, eller hur? Och i den där underbara modellen som är så himla skön att gå i. Hihi! Men till mitt försvar så hade jag faktiskt lovat mig själv ett par nya skor när jag får pengar. Och tekniskt sett får jag dom inte förrän jag har fått pengar. Längtar till den 25e <3 Grrrrrrrrr!



2011-01-16 kl. 20:50:18

Natti

Solsidan var lika bra som vanligt, nu ska jag bara ta ett snack med Sarah och sedan blir det att ta en dusch och plåstra om det fina lilla såret jag fick på ryggen igår som ingen vet vart det kom ifrån, haha! Sjukt ont har jag iallafall. Ja och efter det blir det att sova. Men as i said, duscha och det var det. Puss!

2011-01-16 kl. 19:10:13

Söndagsångest

Söndagsångesten haglar. Skola imorgon, ingen lust alls. Gå upp tidigt känns inte heller så lockande, speciellt inte med tanke på att jag är totalt slutkörd efter den här helgen. Helt galen har den varit, men så värd! Har en skoluppgift jag borde börja med också. Trött är jag redan nu, men jag tvingar mig själv att hålla mig vaken till klockan åtta så jag hinner se nya avsnittet av Solsidan. Det kan vara den bästa svenska serien någonsin. Faktiskt. Duscha måste jag också göra. Det orkar jag inte heller. Vilken kombination.

2011-01-16 kl. 15:01:29

Crazy

Galen kväll. Jag fick agera äktenskapsförmedlare 90% av kvällen för att VISSA skulle tjafsa hela tiden. Någon som känner sig träffad? ;) Haha anyway, så flöt vi fram och tillbaka mellan en annan "fest" som visade sig vara ett lan. Kom igen? 25 åringar som sitter och lanar, hur pinsamt? Jaja, jag kan bara sammanfatta kvällen med ett ord - GALET! Jag stapplade runt i klackarna som jag fick så sjukligt ont av sist, men ändå envisas jag med att ha dom. Och så målade vi på bilar också, jag och Renate. Hahahah jag ska inte glömma heller att vi drog med oss någon kille hem från stan hahahaaaaaaaaaa jag tror jag dör. Lila strumpor hade han. Och en björnfitta. Jaja, allt för mig. Hörs heeej!

2011-01-15 kl. 18:17:26

Hihihi

Heeeeeeej bitches! Hihihi.

Sitter hemma hos Renate nu, har precis ätit spaghetti och köttfärssås. Gott vare! Nu håller vi på och testar kläder och experimenterar inför kvällen. "Jag ska inte bli så full ikväll" - så var det jag som lät för någon timme sedan, men nu har Sarah ställt till det för mig. Haha! Vi får helt enkelt se hur kvällen slutar. Kan bli spännande. Har hunnit bli bjudna på en till fest också, så det blir väl att flänga runt lite ikväll kan jag tro.


Jaja, sitter vid Renates minidator så orkar inte skriva mer nu, men letar reda på någon rolig bild som finns att bjuda på, på datorn hihi busigt. Puss!



Hihi söt blondie!


2011-01-15 kl. 17:48:00

På't igen!

Jo som sagt, ikväll blir det party igen! Haha med tanke på hur mycket jag drack igår borde jag inte vara såhär taggad, men det är jag! Och det är väl bra? Anyway, party hemma hos Sarah. Alla är bjudna ;) Haha ne men någon som vill komma kan ju höra av sig! KBK!!!!!!!!


Slänger in en klassiker på det! Love u ♥


2011-01-15 kl. 15:45:39

Stress

Hinner bara vakna innan partyplanerna sätts i verket igen! Alldeles strax när som helst kommer Renate till mig, då blir det väl lite fix... FAST NE! Nu får jag sms om att jag ska med henne hem typ NU så jag får fixa mig fort som fan, och ni får veta mer om kvällen senare! PUSS!

2011-01-15 kl. 14:28:32

Lat tjej

Kollade på den här filmen igår eller i förrgår. Nu ser jag på den för tredje gången sedan dess, bara för att jag inte orkar sätta i en ny film i dvd'n. Höjden av lathet, eller?

Där har ni tv-bänken också, för er som ville se den.


2011-01-15 kl. 13:33:35

Memory loss

HAHA alltså nu börjar jag allvarligt talat fundera på det dära fyllefiltret som finns nu för tiden! Är det bara till facebook eller? Det vore bra att ha ett till bloggen också.

Helt sjuk kväll igår, började med lite häng här bara som senare resulterade i att vi åkte ut en sväng, och till sist hamnade vi på efterfest i Sköllersta. Galet, det kan jag lova. Jag drack vin och blev kalasfull, men kul det hade vi! Ååååååååååh jag träffade Martina och Mange, helt klart kvällens höjdpunkt! Kom väl he, runt sex imorse att dömma av förra inlägget, men jag minns verkligen inte hur.. Sjukt. Kommer ihåg att vi åkte därifrån och så tror jag vi stannade på McDonalds också, sedan är det svart hahaha! Helt störd kväll. Men nu vet ni iallafall haha.

2011-01-15 kl. 05:57:29

Friends

Hej hej bloggen, jag är jättefull och har haft jätttekul ikväöll. Puss på er mina älksade vänner, jag älskar er allihopa och ni är bäst och, ni betyöder mer än allt! Pusss :*



2011-01-14 kl. 19:04:51

I ♥ facebook

 

Står det inte på facebook, då stämmer det inte. That's it.


2011-01-14 kl. 17:30:54

Tonight

Ikväll ser det ut som att jag får finbesök. Emma, Isabell och eventuellt Kajsa? Michaela? Dom har inte riktigt klargjort det för mig än, haha! Men det blir treeeeeeevligt i vilket fall. Har ingen aning om vad vi ska hitta på, men något blir det väl. Ska göra ett ryck nu och träna lite innan dom kommer, har latat mig för länge nu. Hörs later, puss!

2011-01-14 kl. 13:18:25

Vanlig dag med OPA10


2011-01-14 kl. 11:43:03

Friday i'm in love

Ooooch anledningen till att jag sitter framför datorn istället för att vara i skolan är så enkel som att jag vaknade med värsta förkylningen, och was supposed to go to school today och bara ha en lektion - idrott. Valet var enkelt, jag blev hemma istället eftersom jag ändå inte kunde vara med på idrotten. I stället ägnar jag den här dagen åt plugg, fick en ny uppgift igår som jag ska ta tag i tänkte jag. Men först blir det en tidig lunch. Ugnsstekt regnbågslax blir det idag! Mmmmmmmmums!

2011-01-13 kl. 21:07:31

Update

Hej! Ursäkta bristen på inlägg idag, men har haft fullt upp.

Dagen började med Vård och omsorg klockan åtta, skulle ha gått till fyra idag men fick sluta redan elva. Skönt! Jag och Renate har nog varit överallt idag. Först åkte vi till Norr och hämtade lite saker, vidare till Underbar, en sväng förbi stan, en visit på Cahara och slutligen hem..... där vi stötte på min granne som inte kom ut med bilen så vi fick agera skottare och knuffare, haha! Men min dag slutade inte där, strax innan tre gick jag upp på stan och mötte upp min lilla Mikaela, jättemysigt! Vi lunchade på La Baguette, kollade lite inredning till mig och sedan gick vi hem till mig och satte oss i soffan och catchade upp genom att bland annat prata gamla Torp-minnen. Fy vad kul vi hade där! Kollade upp massa människor på facebook som vi träffat där, sjukt vad många man kan träffa. Vi stötte till och med på IKON-killen som stalkade oss vid frukosten, vid lunchen och varje övrig gång han såg oss. Galet.

Men men, skola imorgon så nu ska jag sova. Puss!

2011-01-12 kl. 23:40:50

Onödig fakta

Vilken svordom använder du mest?

Haha vet inte.


Äger du en iPod?

Ja, min bebis ♥


Hur många resväskor äger du?

En, i guess.


Använder du flip-flops?

Inte direkt..


Var köper du dina matvaror ifrån?

Ekershallen


Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?

Ta bilden!


Vilken var den senaste filmen du såg?

Kommissarie Späck


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

En Volvo V50, bästa bilen ever ♥


Har någon någonsin kallat dig lat?

Ja :(


Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?

Har gjort


Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Har ingen CD-spelare


Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?

Typ Oskar Linnros eller Daniel Adams-Ray kanske


Har du berättat en hemlighet för någon den här veckan och i så fall VAD?
Haha ja, men jag säger ALDRIG vad

 

När var senast någon stötte på dig?

Haha, här om dagen


Vad åt du till middag senast?
Potatismos och köttfärssås, sjukaste maträtten, men gott!


Använder du huvtröjor?

Inte så mycket längre, men det händer

 

Kan du vissla?

Ne...

 

Vem var den senaste som ringde dig?

Sarah


Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Berg och dalbanan såklart!

 

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?

Haha ja, no lifers


Vilket riktnummer befinner du dig i?

019


Tittade du på tecknat när du var liten?

Ja


Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Lagom

 

Hur många syskon har du?´

En bror


Är du blyg inför det motsatta könet?

Kan jag väl inte påstå.. Ibland kanske

 

Vilken/vilka film/filmer kan du (mer eller mindre) alla replikerna till?

Jag har faktiskt ingen aning.. Typ One tree hill eller OC om serier räknas?


Äger du några band t-shirts?

Haha ah typ en

 

När flög du senast?

September 2005 :(


Hur många stolar står kring ditt köksbord?

6 st

Läser du för skojs skull?

Ibland

Pratar du några andra språk?

Engelska, rövarspråket! Har läst tyska men fattar noll


Diskar du din egen disk?

Ja?


Har du gråtit offentligt?

Ja..


Har du en stationär dator eller en laptop?

Haha typ tre laptops


Försöker du alltid lära dig nya saker?

Ja, det är roligt :)

 

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?

Tatueringar! Har två planerade, troligen en tredje... for now ;)

 

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?

Det är väl inte riktigt det man är ute efter att ta reda på, så det spelar ingen roll.

 

Kan du kasta macka?

Nej....

 

Har du någonsin varit på Jamaica?

Nej


Vad har du med dig in på bion?

Dricka, ibland något slags snacks

 

Har du dejtat någon av en annan religion?

Nope, inte vad jag vet

 

Vad har du för väder?

Snö....


Har du en blogg?

Nej, det här är en dröm....

 

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?

Har ju inte haft så många kurser än, men jag har alltid tyckt engelska är roligt och samhällskunskap


Gillar du att flyga?

Love it

 

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

Humor skulle jag tro

 

När sov du senast på golvet?
Haha det var väl på fyllan någon gång


Vilken är din favoritdrink?

Vet ej

Gillar du din boende-situation?

Ja!!! Stortrivs.

Vilken är din mammas hemstad?
Hallsberg

 

Din pappas hemstad?
Minns inte..

 

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?

Inte så många, är seg på morgonen om jag inte sover minst 8 dock.

 

Är dina dagar fullbokade och stressiga?

Ofta

 

Hamnade du ofta i trubbel för att du prata under lektionerna?

Ojoj, hela tiden. Fortfarande. Jag & Sarah i ett nötskal.


Vilken är din favoritfrukt?

Melon!

 

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?

Har blivit skadad på senaste tiden, så ja.


Hur gammal blir du nästa födelsedag?

18!!! Wiiihoooo

 

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

Ja, pain in the ass

Tror du på liv på andra planeter?
Lätt!


Tror du att Gud är man eller kvinna?

Man


Vad var det senaste du åt?
En kopp kaffe, räknas det?


Hur vig är du?
Som en puma ;)

 

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Olika, ofta motsatt


Brukar du sjunga i duschen?
Nej, har aldrig fattat grejen med det?

 

Hur valde dina föräldrar ditt namn?

Ingen aning

 

Är du mörkrädd?

No one likes the dark!

Gillar du senap?
Nej.


Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?

Haha ingenting peppande iallafall


Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

Jaa :D

 

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?

Oj, vet inte. Hon tjejen i filmen Tretton kanske. Som går från duktig tjej till rebell. Fast det var ju när jag var i den åldern också.. Nu vet jag inte.

 

Hur länge varade ditt längsta förhållande?
About two years

 

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?

Nej


Tänker du ofta på sex?
All the time

 

Tycker du om att krama folk?

Jodå


Skulle du säga att du är trendig?

Nja, i wear what i feel comfortable in


Äger du en digitalkamera?

Ja, en system och hundra kompakt


Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Ingen tror jag

 

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ibland, beror på situationen

 

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?

Twilight lite granna, någon av dom


Tycker du att du är attraktiv?

Nej


Vad är du allergisk mot?

Tomater

 

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?

Nej!

 

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Bertil om bror min fick bestämma


2011-01-12 kl. 23:09:00

Hittade en till söt bild...

Haha, vad tycks? ;)



2011-01-12 kl. 22:33:15

Bildbomb

Kom precis hem efter en fyra timmars övningskörnings-tur. Fast jag kanske körde tre av dom fyra med tanke på att vi stannade på mat i Hallsberg och fika i Karlskoga. Men det går så himla braaaa. Trodde det skulle gå käpprätt åt skogen med tanke på att jag inte hade kört på länge, så jag är sååå nöjd! Längtar verkligen tills jag får körkortet, kommer åka Sverige runt samma dag hihihi.

Gled runt i Hallsberg typ en timme innan maten, sedan vidare till Karlskoga så det blev massa motorväg idag. Skönt faktiskt, jobbigt bara att man måste vara dödligt koncentrerad på vägen bara för att det är så mörkt.. Men men, det är smällar man får ta. Och det är det värt, haha. Älskar att köra bil!!! Med hög musik såklart. Idag bjöd radion på Abba och Beyoncé. Extra skönt är det när Odd sitter och pillar med sin nya mobil och är mer koncentrerad på den än min körning, haha.


Nu då? Det blir väl kolla lite på tv antar jag. Måste sova tidigt ikväll, imorgon är det heldag i skolan :( 8-16....... Kul! Men får väl uppmuntra mig själv genom att tänka på att jag ska träffa världens mest saknade Mikaela efter det!!! DET är kul om något!




Lite söta bilder från den tiden vi umgicks som mest. 2007 & 2008 var soooo our years!
Ursäkta hästgarvbilden haaha!

2011-01-12 kl. 16:48:34

Övningskörning

Hahaha, fick någon kommentar om att jag inte skulle se den filmen för att det var dålig eller något liknande. Jag kan inte annat än att hålla med! Det var typ den sämsta filmen i världshistorien. Jag såg inte ens klart på hela, och den lilla stund jag tittade, tittade jag bara lite halvhjärtat.

Jag satte mig på cykeln i stället och cyklade en mil, duktiga jag. Så nu har jag duschat och om en halvtimme ska jag ut och övninsköra. Pusss!

2011-01-12 kl. 12:39:02

Kommissarie Späck

Nu har jag precis gjort mat, så ska sätta mig och äta och se på film. Hoppas den är bra!



2011-01-12 kl. 12:06:05

Mornin'

Vaknade upp med killerträningsvärk i armarna idag. Antar att det beror på att vi körde lite styrketräning på idrotten igår, men ändå strange med tanke på att jag aldrig får det annars. Anyway, Sarah och Renate har varit här men nu har dom åkt till skolan, jag ligger i soffan och snart ska jag göra en sallad till lunch. Resten av dagen blir det körkortsplugg, träning och hushållssysslor. Jipppiiiieee!

2011-01-12 kl. 00:46:58

Sovdags

Jag och Sarah ligger i sängen, redo att sova. Dock kan ingen av oss somna.. Våran kväll har bestått av Fredrik och Renate-häng, Isprinsessan, matshopping, mysterielösning (hehehe) och mycket annat. I like! Och imorgon är jag ledig, wihoo! Sista lediga schemalagda onsdagen för min del :( Tough, but that's life! Ska spendera den dagen med att städa, tvätta och diska. Kul va? Haha jag har inget liv annat än det längre. Men det är det värt för att få bo ensam, i city! Men jaja nu babblar jag bara så hejdåååå!

2011-01-11 kl. 14:51:29

Exhausted

Hade Människan social och kulturellt imorse, sedan idrott och efter det slutade jag. Svettig idrott, och sedan åkte jag direkt hem och cyklade en mil. Haha! Duktig tjeeeeej. Jobbigt då, men skönt nu. Helt slut dock.


Nu ligger jag i sängen, nyduschad, skypar med Martina. Skönt det med. Om ett par timmar kommer Sarah hit, då ska vi gå och handla tror jag, sedan kommer Renate och Fredrik och då blir det hårfärgning och skitsnack för hela slanten. Mys! Eh har inget att säga, hejdå.

2011-01-11 kl. 09:26:53

Utvilad

Slocknade direkt efter sista inlägget igår och har sovit sedan dess. Sköööööönt! För en gångs skull känner jag mig utvilad, dock skulle jag kunna sova lika länge till. Men icke! Renate kommer om typ en kvart och om en timme börjar vi skolan. Trodde det var mer än en timme kvar så nu måste jag äta frukost. Puss!

2011-01-10 kl. 19:17:55

Hej

Mår inte så bra, ligger i sängen och nu ska jag dra täcket över huvudet och försvinna och glömma allt för ett tag. Godnatt!

2011-01-10 kl. 12:33:15

Fullbokat

Åkte till skolan för att ha lektion från kvart över åtta till kvart i nio, värt! Eller? Jag och Sarah drog upp på stan istället, och senare kom Sophie, Renate, Hannah och Johanna och joinade. Nu är jag hemma, men alldeles strax ska jag gå ner till Konserthuset och möta upp Isabell för ytterligare en runda på stan.

I eftermiddag har jag också planer, Sarah kommer hit och sedan ska vi tvinga med Jocke ut till Willy's haha! Jag måste storhandla och Sarah ska prompt köpa hårfärg på Willy's och ingen annanstans.

2011-01-10 kl. 06:26:22

Turns out...

... i'm not the only one who can't sleep.

Jag har nu varit vaken sedan strax efter klockan ett, och det visade sig att Renate vaknade halv fyra och inte kunde somna om så nu är hon på väg hit. Mys! Haha, får se vad vi hittar på fram tills det är dags att åka till skolan.

2011-01-10 kl. 05:39:49

Tre ord

Ligger och glor på Ung & bortskämd, haha Daniel Paris alltså:

"Asså modevisning, bara tre ord - jag dör!"

2011-01-10 kl. 04:31:39

Rebecca & Fiona

Dom har fått underhålla mig den senaste tiden. Kan man annat än älska dom?


Så sjukt snygga och sköna och roliga så det finns inte.


2011-01-10 kl. 02:40:49

Worst night ever

Jag somnade ca halv tio, vaknade tolv minuter i elva, somnade om för att drömma en mardröm och vakna upp kallsvettig två timmar senare. Sen dess har jag försökt somna om, inbillat mig att det är någon här, tittat bakom toadörren typ fem gånger och slutligen legat och grubblat över saker jag verkligen inte borde. Jag måste sluta tänka så mycket.



So now what? Kan inte sova och om några timmar är det skola. Vill inte heller vara vaken pga att jag inbillar mig massa saker och skrämmer upp mig själv. Stelnar till av minsta lilla ljud och en blåsig natt som denna är det ungefär hela tiden. Vad gör man åt sånt här egentligen?

2011-01-09 kl. 20:49:08

Godnatt

Nu har jag gjort allting som ska göras idag. Nu ska jag försöka sova, antagligen går det inte men det är väl värt ett försök. Vi hörs när vi hörs. Puss!

2011-01-09 kl. 20:48:46

Godnatt

Nu har jag gjort allting som ska göras idag. Nu ska jag försöka sova, antagligen går det inte men det är väl värt ett försök. Vi hörs när vi hörs. Puss!

2011-01-09 kl. 19:19:00

Lermask

CHECK!√


2011-01-09 kl. 18:43:12

Workout

Nu har jag tvättat, vikt kläder, hängt upp tvätt osv osv osv. Allt som har med kläder att göra, ska gå igenom allt och rensa någon dag också. Nu har jag precis kört ett killerpass på cykeln (nr två idag, what's wrong with me?), skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det nog att lägga på en ansiktsmask, slå på en film och försöka varva ner så jag somnar i anständig tid ikväll. Imorgon börjar ju faktiskt skolan, och jag måste hålla mina betyg flytande så det är nog bäst att lära mig sova redan nu. Anyway, duschen var det. Puss!

2011-01-09 kl. 16:23:31

Until the speakers blow

Har precis startat en tvättmaskin, och nu blir det till att städa hela lägenheten! Inte för att den är så stor men ändå, haha. Ska tömma lådor också, och packa ner saker i lådorna under sängen osv osv osv. Så nu vet ni vart ni har mig dom kommande timmarna. Puss!


Den här puddingen får hålla mig sällskap :*


2011-01-09 kl. 15:24:30

"

When you really matter to someone, that person will always make time for you.
No excuses, no lies, and no broken promises.

2011-01-09 kl. 14:19:53

Fail

Idag skulle jag gå upp tidigt, så vaknade jag nu ;PpPppPpPPp

2011-01-09 kl. 03:48:19

That pretty much did it

Jag har diskat, plockat och tagit en 4 km cykeltur så här på kvällskvisten (?) och i actually got pretty tired. Jag har bestämt mig för att get some sleep inatt ändå, men får ha väckning på tidigt. Jag kommer sova gott nu iallafall, en cykeltur får kanske bli min nya kvällsrutin, jag som har såna sömnproblem annars.. Puss!

2011-01-09 kl. 02:11:07

Dygna eller inte?

Det är frågan. Har vänt på dygnet totalt under lovet.. Funderar starkt på att hålla mig vaken tills imorgon kväll, jag brukar vara rätt good at those things. Så fort klockan slår om till en mer decent hour ska jag ta tag i tvätt, städning, diskning osv. Eller diska kan jag göra nu men tvätta och dammsuga får jag nog vänta med tills mina grannar har fått sin skönhetssömn. Anyway, vi lär höras senare. Puss!

2011-01-08 kl. 18:40:56

So, here's the deal..

.. Martina kommer över med en pizza och chips, visserligen är pizzan hennes men jag hoppas på att kunna sno lite ändå. Det blir vän antagligen en kväll i soffan skulle jag tro, känns inte riktigt som att det händer så mycket när man är under arton och bor i Örebro.

2011-01-08 kl. 16:11:29

No place to fall

Neeeeeeej Vickan, ingen fara! Jag underhöll mig själv så att säga ;) Hihi.


Nu har gästlass nummer två den här helgen åkt härifrån. Mormor och morfar hade med sig träningscykeln till mig, TACKKKKKK! :D Ni vet den där grejen som dom inte skulle få plats med när dom flyttar. I'm so happy. Har haft sjukaste träningssuget dom senaste dagarna, så nu jäklar! Ska bara smälta maten och sedan blir det nog premiärpass på den.

Ikväll då? Har ingen aning om vad som händer faktiskt.. Tror det blir rätt så lugnt.

Anyway, har laddat hem massa avsnitt av One tree hill, säsong åtta. Så nu har jag elva avsnitt att kolla igenom, wihooo i love that program! Det är vad jag ska göra nu. PUSS!

2011-01-08 kl. 13:01:21

Saturday

Nyss vaknat, sovit noll timmar inatt. Ergo, helt slut.
Nu klockan ett får jag gäster igen. Men ingen är här än, haha. Det blir lite mat och så tror jag. Lagade kyckling, ris och dragonsås igår för dom som undrade, och mormor har med sig kyckling och ris idag. Hehee. Men det är gott.

Nu ska jag försöka sminka över påsarna under ögonen och återgå till att se ut som en människa. Puss!

2011-01-08 kl. 03:29:35

Life is so unfair

-

2011-01-08 kl. 00:19:46

Besviken

Är det så svårt att skicka ett litet sms? Är det så svårt att make some room för en vän?


Just nu sitter jag här i min nya kavaj, bara för att jag vill. Bara för att jag inte kommer kunna använda den på hundra år.. Vem har kavaj på hemmafest liksom? Och hur ofta är jag på finbankett? Anyway, gästerna har åkt hem för länge sedan och jag har legat deckad på soffan sedan dess. Skulle ju eventuellt ha träffat Martina, men varken hon eller jag orkar gå till varandra. He-he-he, lata tjejer. Men börjar tröttna på att sitta här nu, så ska höra med henne om hon fortfarande är hungrig, något ställe måste ju vara öppet så här dags på en fredag..

2011-01-07 kl. 16:03:32

Friday

Jag är så aaaaaarg! Har kämpat med tvbänkslådorna i minst en timme nu. När man sätter i dom är dom helt snea, och sedan när jag ska ta ut den som är "ihopbyggd" så rasar den också isär, då sitter inga skruvar i?! Hur blåst är man då egentligen? Det var iallafall sista gången jag lät en kille bygga ihop något åt mig. Hur dum får man bli? Idiot!

Idag har Renate varit här, hon sov här. Vi har bara hunnit vakna, ätit och handlat mat. Förövrigt får jag besök ikväll. Hela familjen Johansson kommer hit och tittar på Let's Dance, och så tänkte jag bjuda på lite mat också men vad skriver jag inte här för det ska bli en överraskning ;) Gott blir det iallafall! Nu måste jag fortsätta med städning. Och så ska jag passa på och ringa mormor också, får mer gäster imorgon nämligen. Förhoppningsvis kan jag övertala dom att plocka med sig en sak också, som dom förhoppningsvis inte behöver när dom flyttar. Hihi. Jaja, nu vet ni hur min dag kommer att se ut. Puss!

2011-01-07 kl. 01:28:04

Evening

Sitter med Renate och tittar på tv, äter popcorn och diskuterar diverse sexfrågor. Vi har också hunnit med en liten modevisning (min killer-outfit you know?, skoprövning och stuffs. Perfekt kväll om ni frågar mig!

Förövrigt har min dag bestått av lite umgänge med Michaela, Martina och One tree hill säsong 7. Mys!


Nu:

Renate: Är du på och gör sit-ups?
Jag: Ja.
Renate: Okej, säg till när du har bloggat klart så kan jag passa på att äta popcorn så länge...


Haha, kan man annat än älska den kvinnen?

2011-01-06 kl. 02:51:45

Disappointed

Vad fan är det för fel nu då? Tre inlägg? Come on. Blogg.se, ni kan bättre än så här!

2011-01-06 kl. 02:50:29

Stuffed

Jag mår illa. Blev lite för mycket av det goda tror jag.. Chips, gurka, morötter, dip, godis och allt möjligt. Haha, partykvällen slutade visst med hemmakväll. Vi har tittat på film, fått en snabbvisit av Caroline och Emil och nu sitter vi och tittar på One tree hill. Bästa serien EVER. Varför slutade jag kolla för? Måste börja igen, pronto.

Imorgon får jag äntligen träffa min lilla älskling Martina igen, efter typ sisådär fyra månader. Ohhhhhhh vi har så mycket att prata om så jag tror jag spricker. Hihiiiiiiiiiiiiiii.

Okej, back to OTH-tittandet. Puss!

2011-01-06 kl. 02:50:29

Stuffed

Jag mår illa. Blev lite för mycket av det goda tror jag.. Chips, gurka, morötter, dip, godis och allt möjligt. Haha, partykvällen slutade visst med hemmakväll. Vi har tittat på film, fått en snabbvisit av Caroline och Emil och nu sitter vi och tittar på One tree hill. Bästa serien EVER. Varför slutade jag kolla för? Måste börja igen, pronto.

Imorgon får jag äntligen träffa min lilla älskling Martina igen, efter typ sisådär fyra månader. Ohhhhhhh vi har så mycket att prata om så jag tror jag spricker. Hihiiiiiiiiiiiiiii.

Okej, back to OTH-tittandet. Puss!

2011-01-06 kl. 02:50:29

Stuffed

Jag mår illa. Blev lite för mycket av det goda tror jag.. Chips, gurka, morötter, dip, godis och allt möjligt. Haha, partykvällen slutade visst med hemmakväll. Vi har tittat på film, fått en snabbvisit av Caroline och Emil och nu sitter vi och tittar på One tree hill. Bästa serien EVER. Varför slutade jag kolla för? Måste börja igen, pronto.

Imorgon får jag äntligen träffa min lilla älskling Martina igen, efter typ sisådär fyra månader. Ohhhhhhh vi har så mycket att prata om så jag tror jag spricker. Hihiiiiiiiiiiiiiii.

Okej, back to OTH-tittandet. Puss!

2011-01-05 kl. 17:40:53

I better get started

Känner mig som en ny människa igen. Nyduschad och fräsch. Nu väntar jag bara på min lilla gäst som kommer om ca en timme. Fast egentligen har jag tusen saker kvar att göra. Hänga tvätt, städa, bädda sängen, dammsuga, diska osv osv osv. Kul va?

2011-01-05 kl. 15:49:05

Partaj

Ursäkta bristen på uppdatering idag, men jag vaknade för två timmar sedan och har ingen speciellt stor blogglust ändå. Ikväll verkar det bli party, start hos mig och sedan vidare ut i natten. Blir nog roligt.

Nu ska jag starta en maskin tvätt och samtidigt hoppa in i duschen och tvätta mig själv. Efter det blir det lite småplock och städ så det ser presentabelt ut tills ikväll. Puss!

2011-01-05 kl. 04:05:31

Writing

För flera timmar sedan bestämde jag mig för att sova, tack vare att jag var så upprörd och ledsen då så gick det inte så bra. Istället satte jag mig och skrev. Skrev och skrev och skrev. Ända fram till nu. Jag brukar aldrig skriva när jag är upprörd, men just inatt gjorde jag det. Det är inga ord jag tänker dela med mig av på bloggen, men gud så skönt det var. Jag känner mig mycket lugnare nu.. Kanske kan jag till och med somna in. Jag hoppas det. Om inte, så kanske jag skriver några rader till.



Någon gång kanske jag till och med publicerar en rad eller två. Men inte detta och inte nu, allt är för skört än så länge.

2011-01-04 kl. 22:11:04

Nelly suger

Det är heltdött på skofronten där.. Varför? Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

2011-01-04 kl. 22:08:41

Dassbild

Dålig bild på nattens resultat. Inget mästerverk, men jag är ändå sjukt nöjd.



Ja, jag håller i mobilen för att jag inte riktigt vet hur man posar med handen.

2011-01-04 kl. 21:46:21

Årsresumé

ÅRET 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Helt okej, ganska bra tror jag.
Bättre än förra året? – Ja, mycket.
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Massor. Ett asjobbigt breakup efter två år, började ny skola osv.
Har du flyttat under år 2010? – Ja, hemfrån!

Har du hittat en ny låt som du älskar? – Flera stycken.
I så fall vilken? – Jadu, Mikrofonkåt, Gubben i lådan, Från och med du osv osv osv. Kan skriva hela dagen.
Har du kysst en främling? – Haha ja, typ.

 

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? – Den var helt underbar ända fram tills i sommar någon gång, något gick snett..
Har du varit kär? - Ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Nja, inte direkt..

 

SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Not that i know of.
Har någon i din släkt avlidit? – Ja.
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – I might have..
Varit i slagsmål? – Inte vad jag kan komma ihåg.

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? - Jag vet inte. Inte direkt tror jag, eller det finns väl mycket jag ångrar, men det är liksom inte en liten grej bara.
I så fall vad? – Mitt beteende gentemot en av dom, , viktigaste människorna i mitt liv.
Har du skämt ut dig? – Det kan jag nog sätta mitt liv på.
Har du ljugit för en vän? – En vit lögn har jag väl dragit då och då kan jag tro.
Har du varit ute en hel natt? – Ja, älskart!
Har du blivit tagen av polisen? – Haha, inte i år tror jag faktiskt.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja.
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja.

 

SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? – Risbergska skolan.
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Tror jag inte.
Hatar du någon på din skola? - Ja!
Har du gjort något framsteg? – Jag gjorde den bästa praktiken någonsin, och jag tror jag växte som människa under den tiden. Jag antar att det kan ses som ett step ahead?
Haft alla rätt på ett prov? – I år? Tror inte det. Har inte haft så många prov heller dock. Eller jo, på Wadköping hade jag nog det.

 

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? – Massor!
Har du förlorat en vän? – Ja, men the way i see it så är det inte min förlust.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Ja, kind of.
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Nej.
Har du ljugit för en bästavän? – Nej.
Har du haft en relation med en vän? – Relation as in förhållande as in kärlek? Isåfall ja, Erik used to be en av mina bästa vänner.


2011-01-04 kl. 21:30:31

Shoppingdag

Idag är en ingen updatering-dag som ni kanske har märkt. Tyvärr.

Men jag tänkte gottgöra er nu. Jag och Moa satt vakna till halv sex imorse, vilket resulterade i att vi sov till strax innan tre idag. Då var det bara att flänga upp på stan och plöja igenom alla affärer i hopp om att hitta lite snygga plagg. Jag kom hem med en kavaj från H&M, en SKINNJACKA (250kr på rean och hur snygg som helst im so happyyy!) från Cubus, en spets-tröja-tunika-whatever-thing från Monki och slutligen en kjol från Sisters. Ca tusenlappen fattigare blev jag, inte alls bra för ekonomin med tanke på att det är över tre veckor kvar innan det säger ka-ching på kontot och det är så gott som tomt redan nu. Men det får det väl vara värt.. Är grymt nöjd med mina inköp iallafall! Nu blir det ingen shopping förrän nästa månad, och jag vet redan vad jag ska köpa då. SKOOOOOOOR! Hihhi, det är det bästa.


Nu på kvällen fick jag besök av Caroline och Angelicha en sväng, vi har bara suttit i soffan och pratat strunt samtidigt som Material Girls har rullat två gånger om.. Nu har dom dragit igen och jag ska försöka få i mig lite mat. Puss!

2011-01-04 kl. 04:07:02

Btw Victoria

Klart jag fotar, ska få undan kartongerna bara ;)

2011-01-04 kl. 04:06:14

Våran kväll

Har precis fixat naglarna med Mois. Ovant med långa efter en eviget med kortisar på praktiken och allt.. Men snyggt blev det!

Vi har spenderat kvällen med att snacka skit, äta varma mackor, popcorn och annar onyttigt, tittat på skräckfilm, spelat Super Mario och lite allt möjligt. Trevligt trevligt! Imorgon blir det till att gå upp på stan och kika lite i affärer. Trevligt trevligt! Hehehehee. Nu - Dead zone. Någon film på tv, låter bra. Puss!

2011-01-03 kl. 15:22:26

Jag hann!

Nu springer jag mot tåget och möter Moa. Puss!


 

(Det här skulle egentligen vara fortsättningen på ett "omg-jag-kommer-aldrig-hinna"-inlägg som råkade end up as a utkast bara. Om ni undrade.)


2011-01-03 kl. 13:00:06

Måndag it is

Blogga var det ja. Skulle precis börja skriva när Moa ringde. Hon är vaken och i stort sett redo och kommer hit om ett par timmar, det ser jag fram emot! Det ska bli såååå roligt, vi har inte umgåtts på typ ett år så vi har mycket att prata om ;) Innan det ska jag som sagt packa upp ett par lådor till och när hon kommer ska jag tvinga med henne ner i källaren och slänga in lite saker i förrådet.

Det blev verkligen jättefint med tvbänken. Jag är så himla nöjd! Och soffbordet blev inte alls för stort som jag trodde, det blev helt perfekt. Ut med låfor och sådant bara och sedan är den här lägenheten fit for fight! I'm so happyyyyyyy!



Skulle precis skriva rubriken, det slog mig att jag inte har en aning om vad det är för dag idag? Söndag? Måndag? Tisdag? Får kolla på mobiltelefonen. Duktig tjej..

2011-01-03 kl. 02:17:16

Perfekt slut på dagen

Trötta cheyer ligger och skrattar åt ingenting. Kvällens händelser:



Gått en promenad

Spelat Super Mario

Tittat på film

Sett Emmas nipples



What's not to love?

2011-01-02 kl. 18:23:45

Thaaank u

Isabell, Emma och Sophie kommer hit. Jag slänger mig in i duschen eftersom Isa skriker "Josefine, vi ska på DEJT!" haha. När jag kommer ut från badrummet står tvbänken ihopbyggd och klar, det har blivit dammsuget i hela lägenheten, soffbordet står på plats, disken är diskad och köksbordet är helt clean. Hur glad blir man? Haha, blev nästan tårögd. Så nu ser det lite mer ut som ett hem. Finfint! Ska packa upp sista lådorna imorgon innan Moa kommer också. Sedan är det heeeeelt klart här :) Och det blir så fint!


Tusen tack mina kära flickor! Och speciellt tack till Emma som byggde ihop hela tvbänken helt själv!!!! TACK EMMMMAAAAAAA! :) Kind of funny hur det tar Emma tjugo minuter att bygga ihop den, och Kajjan inte ens fick ihop den. Observera att han började för flera veckor sedan, och att han kommer hata mig om han ser det här ;) Men that's life!

Vad jag ville säga var: TACK TACK TACK mina fina vänner ♥



2011-01-02 kl. 16:26:13

Hejsan

Sov bort halva dagen och har efter det bara legat i soffan och kollat på Desperate Housewives. Shame on me. Ska ta bort bäddsoffan nu och turn it into a real soffa nu och snart får jag besök av Isabell, Sophie och Emma. Imorgon kommer Moa. Grymt kul! Puss :)

2011-01-02 kl. 02:26:12

Att köpa

Snapsglas! Det slog mig just att jag och Isabell shottade i matskedar i onsdags.. Såna där man har till bakning.

2011-01-02 kl. 01:44:58

Dilemma

Jag vill sooooo badly se några avsnitt till av Desperate Housewives, men dom som va på skivan tog slut. Orkar verkligen inte resa mig ur sängen och byta skiva :( What to do?

2011-01-01 kl. 16:15:26

Pain

Stapplade runt i dom här pumorna hela kvällen och natten igår, och det känns idag. Inte nog med att klackarna är 14 cm höga så är det peeptoe där det kom in snö hela tiden, vilket har resulterat i förfrysta tår som idag inte har någon känsel. Men det kanske är bra, då gör det inte lika ont nästa gång jag använder dom. Dock så har hela klacken skavits upp där bak :( Ska gå till skomakarn med dom någon dag och se om det går att fixa.


Men dom är så jäkla snygga så dom är helt klart värda smärtan.

2011-01-01 kl. 15:12:13

Nyårsafton

Bra kväll igår! Dock inte bättre än så. Förade lite här hos mig först, jag, Sarah och Michaela. Senare drog jag och Sarah på någon fest någonstans vid Hertig Karls allé tror jag. Hade skitroligt där, träffade massa nya människor, spelade Beer Pong som kan ha varit det roligaste ever och bara hade allmänt trevligt. Dock fick jag dricka mörk öl en gång, det var inte det godaste kan jag lova. Fick till en nyårspuss också, även om det var en timme för tidigt. Faaast jag fick ju faktiskt en av Sarah på tolvslaget ;) Vi drog oss upp mot stan strax innan tolv och mötte massa glada människor, firade in tolvslaget osv. Efter det splittrades jag och Sarah av någon random anledning och hon hamnade på norr och jag på väster, haha. Skittråkig efterfest, men sedan gick jag Isabell och August hem till mig och jag och Isa låg och skrattade långt in på morgontimmarna. Haha, så himla kul. Tror vi gjorde nudlar också..

Anyway, gott nytt år på er!

RSS 2.0