2010-06-28 kl. 19:19:08

Stress

Åh, har knappt tid för det här men just nu är jag barnvakt åt småkusiner som spelar Wii så lite tid har jag. Idag har vi tvättat bilar in och utvändigt. Och imorgon ska vi börja måla ladugården. Pengar <3 Wohooo!

Imorgon kväll ska jag hem till min andra morbror och alla kusiner och en till liten plutt som har tillkommit. Inte mer tid nu, puss!

2010-06-26 kl. 18:36:03

Intense

Jag tror på allvar att dom senaste tre dagarna har varit dom mest intensiva någonsin.

Torsdag.
Åkte upp till Emma och red, kom kanske en km då hästen inte ville som jag ville och började bocka och sparka och det hela slutade med att jag fick mig en rejäl hjärnskakning och x antal sår/blåmärken/bulor/diverse. Ett tag trodde jag till och med att jag hade brytit ett revben.. Hehe. Hjälmen sprack och hästen stack men det var bara på't igen. Såhär i efterhand känner jag att jag borde ha åkt in till Akuten, men just då tänkte jag bara skitsamma, jag överlever. Trots ett blint öga.

Fredag. Cyklade helvetesvägen upp till Hällebo för att ha asroligt hela kvällen, fram tills helvetesnatten började. Vi skulle sova i tält, men så fort jag la mig gjorde sig gårdagens lilla incident påmind. Ont i hela kroppen, iskallt och ja allmänt fucked up kom vi fram till att cykla hem kl 05.30 på morgonen, efter ca 3 km fick jag punktering och det hela slutade med att vi gick typ en mil ända hem till Erik. Nu kan jag skratta åt det, men då ville jag fan bara lägga mig ner och dö.. Haha, aja det var en upplevelse utöver det vanliga så att säga. Hemma var vi väl ungefär 08.30. Ja, vi gick snabbt.

Som tur är har vi haft dagen på oss att pusta ut så ikväll blir det pizza & film-mys och bara ta det lugnt och gråta en skvätt för att jag åker bort i två veckor imorgon. Örnsköldsvik, here i come!

2010-06-24 kl. 15:17:26

Spontanitet

Helt spontant ska jag nu åka rida, haha crazy! Men måste skynda för snart tutar det utanför haha. Puss!

2010-06-24 kl. 14:30:41

I-landsproblem

Erik åker iväg och jobbar nu, jag måste ta mig hem för att vattna blommor och mitt enda alternativ är cykeln som jag absolut inte cykla mördarbacken med i den här värmen. What to do?

Lägga mig på Eriks altan och steka ända tills han kommer hem?

Hoppas på att Lovisa och deras farmor ska ner till Odensbacken om en stund?

Cykla mördarbacken, mot min vilja?


Åhh vilket dilemma..


2010-06-24 kl. 11:17:13

Bored

Åhhhhh det här är så himla tråkigt, Erik gick upp för flera timmar sedan och har kört med röjsåg i hela trädgården och nu är han borta.. Ingen såg låter och jag vet inte vart han är och jag sitter och kollar på några sjöjungfrur som simmar.. KUL! Halv ett ska vi till Eriks farmor och äta iallafall, så jag antar att han kommer innan dess.

2010-06-23 kl. 22:20:22

Tonight

Min kväll slutade i Asker på glasscafé och fyyy vad gott. Cyklade dit med Julia, Pontan och Marcus och cyklade därifrån (jag cyklade dock åt andra hållet... hehee) med Julia, Pontan, Marcus, Johanna, Anna, Jesper och Johannes. Kan säga att vi förökade oss under kvällens gång.. När vi gick ifrån vårat bort stog det 15 glass-skålar kvar efter oss, inge pinsamt hehe.

Nu är jag kvar i Asker men hos min älskling, blodsmaken i munnen efter Askersbacken var fan enorm. Åhhhh efter två glassar var jag mer än proppmätt, och lite as-hög-back-cykling efter det var ju som pricken över i:et må jag säga! Jag var inte alls spyfärdig..

Nu står Accepted på så vi ska väl se färdigt på den och sedan sova antar jag. Pusshej!

2010-06-23 kl. 12:51:30

Roooooligt

Eh, om någon ville veta så ska man behandla olika typer av kunder såhär:

Tyst: Prata mycket, ställ frågor och försök få igång samtalet.
Pratsam: Lyssna på vad kunden har att säga och svara på frågorna.
Osäker/Nervös: Prata tydligt och försök lugna ner kunden genom att förklara ordentligt hur varan fungerar och vad det finns för funktioner.
Aggressiv: Ta kunden åt sidan, be honom lugna ner sig och ta reda på vad felet är.

Hhahaha, och ändå fick jag VG i företagsekonomi A!

2010-06-23 kl. 12:48:31

Memories

Haaaahaaahahaha! Håller på och städar rummet, hittade gamla collegieblock från början av ettan där jag hade gjort en dialog med Robert och Filip, eller ja dom gjorde den men skrev i mitt block.

S: Hej, behöver du hjälp?
K: Ja, jag letar efter en bil
S: Vad har du för behov har du familj eller hund eller bor du ensam?


HAHAHA, alltså inge intensiv säljare dom fick till..

Slutet: ".. och så åker han ut i sin nya bil." HAHA så himla kul!

2010-06-23 kl. 03:03:29

Just in case..

Om någon undrar så gör min nya mobiltelefon lite som den själv vill, den kommer med lite udda ordförslag så nyss när jag skulle smsa bror min och skriva "för" så kom den med förslaget "försöka" och genom att bara göra ett mellanrum så har man 'accepterat' ordförslaget. Så skriver jag konstiga saker så dra bort sista halvan av ordet så kanske ni fattar..

Aja, sova nuuu. PUSSSS!

2010-06-23 kl. 02:25:04

Vuxenpoäng?

Det första jag gjorde när jag kom hem (ca 01.45):
1. Plockade ur diskmaskinen
2. La upp kyckling på tining tills imorgon

Jag ska även ställa väckarklockan på ca 09.00 imorgon för att hinna tvätta massa Norrlands-kläder, sedan packa ner dom i resväskan och städa heeeela mitt sjukt stökiga rum.

Det går åt rätt håll om jag ska flytta iallafall.. ;)

2010-06-23 kl. 02:02:48

Det här med rubrik alltså..

Har varit ute med vänner och pojkvän hela kvällen, it ended up vid skolan med Julia och gick igenom allt positivt med att flytta hemifrån. Allt känns så himla självklart nu, varför tvekar jag ens? Klart jag ska flytta! Förhoppningsvis blir det inte allt för svårt att hitta en mysig lägenhet heller..


2010-06-22 kl. 18:52:09

Facelook

Orkar inte sminka mig idag så det blir på med brillorna och sedan ut och träffa folk. Puss!


2010-06-22 kl. 15:32:57

Hahah



Inte så otippat att August Axelsson intervjuar en katt..


2010-06-22 kl. 15:28:14

Rolling on floor laughing

Hahahaaaa, jag vill ju bara dö när jag ser den här. Älskar han ♥



2010-06-22 kl. 12:47:51

Tidsfördriv

Visste ni..

att jag vill köpa en hund?
att jag har astråkigt?
att min senaste kyss var supermysig?
att jag lyssnar mycket på good times - roll deep?
att jag funderar på väldigt mycket?
att jag pratar ganska mycket?
att jag inte gillar dig för tillfället?
att min första riktiga kyss var med en kompis storebror?
att jag avskyr när folk snackar bakom ryggen?
att kärlek är det finaste som finns?
att jag gillar sims tre?
att jag är förälskad i erik?
att sist jag grät var till dear john?
att min mobiltelefon är billig och tillfällig?
att när jag vaknar på morgonen somnar jag alltid om?
att innan jag går och lägger mig gör jag hundra onödiga saker och kommer i säng på tok för sent?
att jag just nu tänker på hur jag ska göra i höst?
att i morgon kommer jag antagligen vara hos erik?
att jag hoppas allt förändras?
att jag verkligen vill flytta?


Nu vet ni.

2010-06-22 kl. 02:08:40

Dilemma

Funderar än en gång på att flytta. Skaffa en lägenhet i Örebro nu när skolan börjar och allt.. Jag tror allting skulle bli så mycket enklare då, inte minst med skolan i alla fall. Men det är ett sånt stort steg, skulle jag klara av det? Klart jag skulle om jag bara gav mig fan på det, men kommer jag göra det? Hur skulle det fungera mellan mig och Erik? Om det ens skulle fungera.. Jag vet iallafall att jag skulle ha mer tid att göra viktiga saker, som tex skolarbete. Eftersom jag känner betydligt mer folk här än i stan så skulle jag få mycket mer "dötid" att plugga på. Här är det fullspäckat schema jämt, oftast väldigt stressigt.

Ueääwh, orkar inte tänka mer. Godnatt!

2010-06-21 kl. 23:52:12

A smile doesn't always mean happiness


2010-06-21 kl. 14:48:34

Nightmare

Hahaha, hade sjukaste mardrömmen inatt.
Jag var typ ute och åkte, hade varit någonstans. Ungefär halvvägs sitter jag på en cykel istället och ska över en kulle, där har jag för mycket fart och flyger flera hundra meter upp i luften och ramlar ner och slår halvt ihjäl mig, fick åka till sjukhus och var tvungen att stanna hela natten. Och Erik kunde inte stanna för han skulle sätta potatis, HAHA!

2010-06-20 kl. 14:17:56

Shopping

Jag och Erik är nyss hemkomna från Biltema, Net on net och Marieberg. Blev tråksaker på Biltema och ett litet impulsköp på Net on net. En ny mobiltelefon.. En SonyEricsson w205 tror jag den hette. Nödvändigt som fan, nja men fick ingen låne mobil när jag lämnade in min andra. Och så blev det lite mera skit från Jula, men antar att det var mer nödvändigt än mobiltelefonen.

OOOOOOOOOOCH så köpte jag faktiskt dubbelsidiga DVD-skivor så jag har bränt ut THE SIMS 3 :D Wohooooooo, håller på att installera nu så det är nog snart klart!!!

2010-06-18 kl. 14:09:29

Det bästa som finns

Ååååhh måste ha nya skor ♥


2010-06-18 kl. 01:33:23

Fuck this

Det verkar som att jag har något snabbkommando på musen som gör att jag kommer bakåt hela tiden. Hade iaf kommit fram till att jag hade cyklat typ tre mil idag och har ont i rumpan. Tänker inte skriva mer nu eftersom det går som det går. Mysig kväll med Julia, Jessica och Johanna iaf. Nu ska jag invänta The sims 3 i typ tre timmar så vi hörs säkert snart igen. Puss!


2010-06-17 kl. 00:25:07

Enjoy

Ang förra inlägget: Lite oklart kanske, men Emelie frågade i lördags och självklart är svaret ja. Känner mig så himla hedrad och jag är verkligen tacksam över våran vänskap <3

Var ute med älsklingen och fotograferade lite för någon kväll sedan. Fick några riktigt fina faktiskt, kom precis i lagom tid för solnedgången.





Riktigt nöjd med den översta!


2010-06-16 kl. 23:24:17

Happiness



Min älskade guddotter ♥


2010-06-16 kl. 20:57:27

Update

Okej, jag ger mig. Det blev visst så varje gång man öppnade en ny flik på det sättet, inte bara på Facebook..

2010-06-16 kl. 20:39:20

Varför?

Varför blir det alltid olika färger på flikarna när man öppnar en länk i en ny flik från Facebook? Ibland blir det gult, ibland blir det rött och ibland blir det grönt.

Idag blev det lila, den var ny.

2010-06-16 kl. 20:32:00

-

Dear John var faktisk ganska bra, riktig cryfilm dock.

Men what's up med internet? Går segare än någonsin. Pallar inte, hej.

EDIT: Kan vara för att jag håller på att ladda ner en film.

2010-06-16 kl. 16:37:33

Dear John

Erik är ute och gräver en uteplats till oss och jag har precis tankat ner filmen Dear John. Överväger starkt att tvinga honom att stanna hemma ikväll och bänka oss framför datorn och kolla på den istället för att vara ute och flänga. Kul att den blåsta blondinen från Mean Girls har börjat få lite seriösare roller, som hon faktiskt gör riktigt bra!





En annan film som ska hem snarast är The last song. Åhh helst ikväll, så får det nog bli.


2010-06-16 kl. 00:02:59

Panic

Får nästan lite panik när jag inser hur länge det har gått sedan jag bloggade senast. Och för att inte tala om abstinensen under tiden!

Jag blev kvar hos Emelie en extra natt och under dom tre dagar jag var där ville jag inte sitta framför en dator med tanke på att vi bor fem mil ifrån varandra och inte direkt träffas varje dag.

Men uppdaterar mer imorgon, ska krypa i säng med min älskling som jag faktiskt har varit tillsammans med i nitton månader idag (15/6). Hörs imorn, PUSSSS!

2010-06-12 kl. 12:06:54

Fail

Orka att Sarah är så hiiiiimla efterbliven hahaha. Bestämde igår att vi skulle ses på stan ungefär halv två eftersom jag kommer in då men bussen går 15.05, ringer henne nu och då säger hon "du, jag kom på att jag kan gå på bussen borta hos mig". Oväntat att hon har glömt bort det, haha.

2010-06-12 kl. 10:42:32

Quickupdate

Har egentligen inget speciellt att säga, men nu har jag iaf vaknat, duschat och nu ska vi äta frukost. Tagga Åsbrorocken ikväääällll :D Blir great hoppas jag. Pusshej!

2010-06-12 kl. 00:52:41

Godnatt

Erik ligger redan och snarkar och nu ska även jag lägga mig, måste upp tidigt imorgon för kl 13.00 går min buss till Örebro och sedan vidare till Åsbrorocken med världens bästa Sarah och världens bästa Emelie :) Sedan blir det övernattning i Askersund, så uppdateringen kan bli lite sådär imorgon.. Nattipuss!



Sarah, Nadja och Emelie på skolavslutningen ♥


2010-06-12 kl. 00:51:06

The love of my life



Jag älskar dig gränslöst ♥


2010-06-12 kl. 00:16:54

264


DAYS TO GO!!!


2010-06-12 kl. 00:05:05

Sims

Kom på att jag måste installera Sims på min nya dator! Nu kanske det till och med fungerar utan att hela datorn laggar ihop, wohoooooo happy day!


2010-06-11 kl. 23:53:39

Needs

När jag ändå är igång och photoshopar och bloggar så kan jag lika gärna slänga in en liten inköpslista, tänk vad jag hade kunnat handla om jag inte hade slösat upp 4500:- på mindre än två veckor..


2010-06-11 kl. 23:26:51

Summer of 2010



Typ såhär tror jag min sommar kommer se ut.. Känns helt okej faktiskt. + jobb då, men eftersom det inte är bestämt när och hur så skippade jag det. Nej, jag har inte jättemycket att göra för tillfället..

2010-06-10 kl. 16:26:16

-

Jag är så sjukt trött. Sov ända till halv ett idag, fast vi gick och la oss tolv igår..
Igår var jag på Liseberg med Julia, Jessica och Emma och det var awesome trots vädret som var lite halvtaskigt och ikväll väntar grillning hos Jessica, men innan det blir det tupplur!

2010-06-08 kl. 11:01:00

I'm in love

JAG HAR FÅTT EN NY CYKEL!!!!! En röd, jättefin Kungs Drottningholm cykel :D Jag älskar den redan, har inte ens hunnit provcykla den än men ändå, så fin. Visserligen exakt likadan som min förra, men ändå..



2010-06-07 kl. 02:07:23

Whatever

Orkar inte ens bry mig om bloggen just nu, men tänkte fatta mig kort om helgen. I fredags gled jag runt med Jessica hela dagen/kvällen, likadant i lördags. Först till Marieberg sedan vidare till Victoria på arton årskalas och till slut stan. Idag blev det Sköllersta en sväng och sedan häng vid skolan.

Nu är jag så äckligt trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna, imorn blir det stan med Martina. Och nu blir det sängen, puss och gonatt!

2010-06-04 kl. 15:29:06

Fredag

Har precis städat heeeeeela huset. Nu ska jag decka i soffan och vänta på att min loverboy ska sluta jobba och när han kommer hem ska vi tvätta fönstrena, can't wait.

Köpte förresten ett nytt linne när jag och Jessica var på Marieberg, ett likadant som jag köpte häromdan också fast i korallfärgat istället för svart. Naturligtvis var jag tvungen att spilla rosa nagellack på det :( Kul, blir tvungen att köpa ett till imorgon när jag och Jessica ska till Marieberg, igen.

Aja, nog med klag. Puss!

2010-06-03 kl. 20:39:23

Charliiiiiiiiie



Haha, älskar ungarna <3


2010-06-03 kl. 18:51:18

Torsdag

Åhh jag har aldrig haft såhär ont i fötterna, eller jo det gjorde ondare igår men ändå. Sprang runt i ett par helt oanvända killerheels hela gårdagen nämligen.. Blåsor och skavsår, yes <3

Idag har jag varit hos Isabell hela dagen, med henne, Sophie, Kajsa och Caroline, och ikväll har jag ingen aning vad som händer. Är jättesugen på cider men mmmmmmmm får se. Blir eventuellt korvgrillning, haha. Men nu ska jag ner och käka. Hörs, puss!

2010-06-03 kl. 01:38:05

Natti

Det blev verkligen en helkväll i bilen, är helt slut nu men tänkte bara uppdatera kort innan jag stupar i säng. Vi åkte från Marieberg till stan, från stan till Oden, från Oden till stan, från stan till Pålsboda och nu slutligen tog vi oss hem igen. Helt galen kväll, men kul var det. Nu väntar sängen, puss!

2010-06-02 kl. 17:07:50

Congratulations

Och en liten positiv grej också..

GRATTIS TILL KÖRKORTET JESSICA!!! Nu blir det Marieberg, för andra gången för mig idag haha. Sedan får vi se vart kvällen(bilen?) bär oss. Måste tvätta håret nu, puss!

2010-06-02 kl. 17:06:13

Thank u

Usch nu mår jag så dåligt så jag vill bara gråta, igen.. Hehe. Hade skolavslutning idag och jag har aldrig känt mig så jävla.. a jag vet inte. Jag grät inte ens när jag slutade nian, då jag hade haft mina lärare och min klass i tre år men NU när jag har haft mina lärare ett år, och en del av klassen bara ett halvår så börjar jag störtböla.. Jag vill verkligen inte sluta, om jag kunde skulle jag fan gå kvar i YF09A och skita i alla andra planer. Jag och Helen stog och grät ikapp i korridoren efteråt, fyfan vad jag kommer sakna henne mest av allt! Så sjukt bra lärare alltså, hon är fan mer som en vän än en lärare.. Sånt jävla stöd <3 Men om jag inte visste att jag kommer tillbaka om ett år så vet jag nog inte vad jag skulle ha gjort..
Tack för det här året iallafall, i'll be back!

2010-06-01 kl. 23:19:32

Blommigt

Tänkte lägga in en bild på ett av linnena, det jag ska ha imorgon, men modellen som visar det hade så jävla ful hållning så jag tänker inte göra det.. Kolla själva istället. http://www.wearit.se/store_article.asp?kategori=1&ArtID=71203735&ord=1

2010-06-01 kl. 22:44:12

Random

Sooooryyyyy, har inte haft tid att uppdatera. Blev kvar hos Isabell över natten. Innan det hängde vi hos Hanna, as usual kanske man skulle kunna säga.. Och likadant blev det ikväll haha.

Var på Marieberg förut och shoppade. Innan vi gick in sa jag åt Isa och Emma att dom skulle stoppa mig om jag tänkte köpa något annat än en väska, ändå kom jag ut med ett par leggings, två par strumpbyxor och två tubtoppar. Aja, nu har jag något lite finare tills imorgon iallafall. Imorgon = SKOLAVSLUTNING! Så jävla skönt. Emlan kommer också, ska bli såååå kul!

Och så var det Krampen idag/igår (?) också, nästa år får jag vara meeed :D

Slutbetyg i Svenska A = MVG
Slutbetyg i Engelska A = VG
Slutbetyg i Matematik A = troligen MVG
JAG ÄR NÖÖÖÖÖÖJD! Har aldrig gått bättre i skolan, och imorgon äre SOMMARLOOOOOOOV!

Eh, konstigt inlägg kanske men SKITSAMMA jag är bäst!!!

RSS 2.0