2010-04-23 kl. 20:24:58

Galen dag

Hemma från Martina nu! Eller har varit det ett tag, men ändå.. Idag har vi varit duktiga, smörjt sadlar, träns och så var vi ute på en liten powerwalk med Alfons också.

Efteråt åkte vi ner och köpte oss en kebabrulle och efter det bar det av mot Lännäs för att tanka. Vi möter en bil med lysen på taket, trodde för en stund att det var polisen och efter det börjar vi diskutera huruvida man får äta kebabrulle i bilen eller inte. Och kommer även på hur vi ska agera om vi möter snutäcklena. Trettio sekunder senare tappar jag andan, Martina får en kebabrulle i knät och hon hinner även fundera om det är ett rådjur på vägen.. Det är alltså snuten vi möter. Precis som att det inte räckte så kom det en till snutbil när vi var vid macken och precis skulle åka. Då blev man lite skraj.. Undra vad som hade hänt egentligen? Hela situationen är sjukt rolig såhär i efterhand, men lite skraja blev vi allt just då..

Sedan drog vi småvägarna ut till Segersjö där vi till slut ställde oss på span ut mot 207:an för att kolla om dom åkte tillbaka till stan igen, och det gjorde dom. Skönt! Till slut hamnade vi hemma hos Beatrice på en liten snabbvisit och runt sex var jag hemma igen.

Nu är Erik här och snart ska vi åka upp till Martina igen, det blir eventuellt en film osv. Mys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0