2010-04-30 kl. 12:00:57

Sommras

Hittade några bilder till som jag kände mig tvungen att slänga in :D










2010-04-30 kl. 11:34:51

Bildbomb

Bjuder på en liten bildbomb såhär på Valborgsmässoafton, massvis av bilder från nyårsafton. Enjooooy! Och ha så kul alla valborgsfirare, för det ska jaaaaaaaag ha med mina bruuuuudaar!♥










2010-04-29 kl. 07:50:37

Omg

Jag har till och med hunnit platta håret och gjort en fläta i luggen, hur längesen hade jag såhär mycket tid sist egentligen? Har inte fixat håret på säkert en månad.. Hehe. Och jag behöver inte ens stressa iväg till bussen ändå! Kan lika gärna sitta här och chillaxa en stund till. Eller nej, måste hitta tjocktröja ju!

2010-04-29 kl. 07:16:09

Onsdag

Har sovit som en pung inatt. Ska tvätta mig, sminka och sånt, sedan bär det av till skolan för att skälla ut den jävla idioten.. Dagen till ära har jag på mig den nya randiga tshirten från Monki. Som btw var väldigt tur att den passa, för jag provade den inte innan och det första Melker gjorde när vi kom till Isa det var att bita sönder kvittot.. Men den sitter som ett smäck! Helt underbar. Om någon bryr sig. Nu ska jag fixa mig, puss.

Ska förresten på studiebesök på Risbergska i eftermiddag, dagens enda plus kan jag tänka mig.

2010-04-29 kl. 00:54:45

Fuck

Jag kan inte ens sova på grund av allt det här. Fan vad jag hatar Björn. Om han bara kunde göra sitt jääävla jobb någon gång och berätta för oss vilka möjligheter vi har så hade det här aldrig hänt..

2010-04-28 kl. 23:20:42

........

Kanske ska skita i allt och hoppa av istället. Låter jävligt mycket enklare!!!

2010-04-28 kl. 23:17:26

Åååångest

Vaaaaaarför gav jag mig ens in på att skriva det där inlägget? Nu har jag spenderat resten av kvällen med att ha världens fetaste ångest-attack. Vet inte vart jag ska ta vägen.. Blir seriöst tokig, mår illa av nervositet nu. Hur fan ska jag göra? Beslutet måste fattas nu. Det är bråttom om jag ska ha en chans att komma in, om jag bestämmer mig för att byta. Fy fan, jag tror jag spyr. Hej.

2010-04-28 kl. 22:21:54

FU!

Fuuuuck vad arg jag är på Bjöööörn the syo. Idaaaaag får vi veta att om man går Barn och fritid, ja då har man samma förutsättningar för att komma in på sjuksköterskelinjen på Universitetet som om man går Omvårdnadsprogrammet. Hur mycket roligare vore det inte att gå BF och få jobba med barn (som jag btw ääääälskar) än att jobba med pensionärer (som jag tycker är aaaaningen läskiga ibland)? Innan tha university alltså. ÅÅÅÅHHH hur kul vore inte det? Har alltid viljat jobba med barn ju. Visserligen är man väl mer förberedd om man går OP men what the fuck?! Hellre går jag tre år och känner att jag kan jobba med någonting jag tycker är kul ett tag, än att veta att jag kommer få lida igenom 15 veckor + ett par år efter studenten också..

ÅÅÅÅÅÅH JAG HAAAAAAATAR DIG BJÖRN!!!!!!

Ska gå och prata med (skrika på) honom imorgon, och kolla upp lite mer. Stämmer det här så ska han få en påle i röven och jag ska göra om min ansökan. PUSS!

2010-04-28 kl. 21:51:18

Shopping


Blus 149:- på Gina Tricot & t-shirt 150:- på Monki

Testade även dom där kjolarna, men dom var inga höjdare.. Det jag behöver nu är nya spetsleggings och någon överdel att ha på Valborg.. Känns inte som blusen passar med spets? Am i right?

2010-04-28 kl. 21:23:35

Ojojoj

Ingen uppdatering  a t  a l l ! Förlåååååååååååt. Har kanske inte haft sån lust, än mindre tid.

Iallafaaaaall, dom senaste dagarna har bestått av lek och spel vid skolan med massa brudar. Sjuuuukt kul! Och älskar vädret, så himla skönt att man kan vara uuuute hela kvällarna! Och det kanske får Valborg att bli helt underbart också.

Och idag blev det stan med Isabell, Sophie, Michaela, Rebecca, Kajsa och även Tim en stund. Ett helt gäng blev vi, riktigt kul faktiskt. Letade bal/avslutningskläder åt Sophie, Michaela och Rebecca, lunchade på La Baguette, och så blev det lite shopping på egen hand också. Ska försöka hitta bilder på det sen. Efteråt åkte vi hem till Isabell och Sophie och färgade hår så nu är jag nyfärgad, sjukt nöjd! Tack Isabell ♥

Och på tal om Valborg - det verkar lösa sig. Blir eventuellt grillning hos Kajsa och senare rör vi oss mot Johan med folk. Ååååååh vad roooligt! Längtar sjukt mycket.


Nu är jag iallafall hemma, sitter och kollar på Andra Avenyn. Slänger upp bilder så fort jag kan. Pusssss!

2010-04-25 kl. 22:27:45

Pyramid

Har haft den här på repeat hela kvällen.. Värd att lyssna på!


2010-04-25 kl. 21:52:11

Söndagsångest

Segt med söndag.. Vill verkligen inte påbörja en till skolvecka, jag orkar inte! Skolan tar kol på mig.. Visserligen har jag knappt några lektioner men när man bara går en linje utan något syfte, i väntan på något bättre så får jag verkligen å-n-g-e-s-t!!! Jag vill inte till skolaaan. Känns så värdelöst! Funderar på att göra klart kurserna jättefort och sen hoppa av sista månaden -.- Nej, det ska jag inte.. Men drömma kan man. Och så ska vi inte glömma bort att jag har matteprov imorgon som jag har pluggat noll på. Innan det har vi drama med någon jävla pedofillärare tydligen..

Btw; fyra månader kvar till Riiiiisbergska!!!!!

2010-04-25 kl. 20:52:30

Dagens humor


2010-04-25 kl. 15:35:01

The weeeekend

Ledsen för dålig uppdatering, men har inte haft någon som helst tid över för bloggen..

I fredags åkte vi direkt hem till Erik efter vi hade varit hos Martina och på lördagmorgonen åkte vi till Hampetorp och firade Eriks mormor och därifrån åkte vi direkt till Odensbacken för att till slut dra vidare mot Pålsbodamarken. Det tog sin tid, vi började åka - vände, stannade i Odensbacken en stund, struntade sedan i marknadsplanerna och åkte istället till Asker för att kolla någon bilolycka, där jag, Martina och Bea var såhääääääääääääär nära att dö. Eller iallafall orsaka en till bilolycka. Sjukt läskigt, det var nästan så livet passerade i revy, eller vad det heter.. Slutligen kom vi iallafall, av en slump, iväg till Pålsboda, där jag träffade mina jäääätttesaknade tjejer från Hallsberg ♥ Blev kvar där ett tag och runt tio var vi väl i Oden igen, då blev det hem till Adam en stund och till slut hamnade jag, Erik och Simon här, tittandes på Die Hard 4. Blev en riktigt bra helg det här!

Som pricken över i kommer den här dagen spenderas med vääärldens bästa älskling!

2010-04-23 kl. 20:24:58

Galen dag

Hemma från Martina nu! Eller har varit det ett tag, men ändå.. Idag har vi varit duktiga, smörjt sadlar, träns och så var vi ute på en liten powerwalk med Alfons också.

Efteråt åkte vi ner och köpte oss en kebabrulle och efter det bar det av mot Lännäs för att tanka. Vi möter en bil med lysen på taket, trodde för en stund att det var polisen och efter det börjar vi diskutera huruvida man får äta kebabrulle i bilen eller inte. Och kommer även på hur vi ska agera om vi möter snutäcklena. Trettio sekunder senare tappar jag andan, Martina får en kebabrulle i knät och hon hinner även fundera om det är ett rådjur på vägen.. Det är alltså snuten vi möter. Precis som att det inte räckte så kom det en till snutbil när vi var vid macken och precis skulle åka. Då blev man lite skraj.. Undra vad som hade hänt egentligen? Hela situationen är sjukt rolig såhär i efterhand, men lite skraja blev vi allt just då..

Sedan drog vi småvägarna ut till Segersjö där vi till slut ställde oss på span ut mot 207:an för att kolla om dom åkte tillbaka till stan igen, och det gjorde dom. Skönt! Till slut hamnade vi hemma hos Beatrice på en liten snabbvisit och runt sex var jag hemma igen.

Nu är Erik här och snart ska vi åka upp till Martina igen, det blir eventuellt en film osv. Mys!

2010-04-23 kl. 12:52:21

Heeeelg!

Skönt med helg! Denna kommer antagligen bestå av Pålsbodamarken och eventuellt 60 års kalas för Eriks mormor. Men det är inte säkert, dom sitter fast i Aten pga askmolnet fortfarande..

Menmen, nu ska jag upp till Martina för att hjälpa henne lite med hästarna och eventuellt en ridtur. Hoppas! Dom flyttar snart så vi får passa på när vi kan..

2010-04-22 kl. 23:09:02

Torsdag

Det blev ingen mattebok förut.. Trodde ni det eller?

Istället gick jag hem till Sophie, dit även Michaela och Isabell kom lite senare. Efteråt gick jag och Michaela ut en sväng, träffade Martina och Oskar och det slutade med en kycklingtallrik (mer skulder till Martina) och efter det hamnade vi mitt ute i ödemarken.. Ytterby kanske? Ah, jag vet inte, hos Schiller iallafall.

Nu ligger jag i sängen och har precis insett att jag inte hade en aning om att det var Bella & Tyra Show ikväll.. Är jag helt lost eller? Men får kolla på det imorgon när jag är leeeeediiiiiig. Ska bli såååå skönt efter den här ansträngande veckan.. Heh, not. Plus att jag ändå måste göra massa matematik. That sucks.

Anyway, nu ska jag sova (=läsa bloggar, facebook, kolla tv, allt annat än sova). Puss!

2010-04-22 kl. 15:53:47

Sista utvägen

Nu plockar jag fram matteboken, tråkigt men välbehövligt. Märks det att jag är desperat?

2010-04-22 kl. 15:48:48

Booooring

Fyyyyyyyy vilken ssseeeeeeeg dag det här har varit. Har varit inne precis hela dagen. Skulle träffa Sophie men så blev det inte.. Ska eventuellt träffa Martina lite senare, och kanske Isabell också. Men det är jääättelänge kvar.. Vet inte var jag ska ta vägen. Blir galen av att sitta inne en hel dag! Även om jag är sjuk..

2010-04-21 kl. 21:35:31

Wednesday

Sjukling även idag, ingen skola för min del. Istället följde jag med Martina och tankade, efter det åkte jag hem till Isabell och Sophie och till slut hamnade vi hemma hos Hanna och sötnos-Melwin. Vid fem kom Erik och hämtade mig, vi åkte hem och mös och nu har jag badat, tvättat ansiktet och nu har jag stupat i sängen och kollar på Andra Avenyn.

Imorgon ska jag bestämt försöka ta mig till skolan. Känner att jag behöver min närvaro där, har varit sjuk allt för länge nu.. Så nu ska jag kolla klart, sen ska jag sova. Natti!

2010-04-20 kl. 12:14:13

Tisdag

Blev uppringd av praktiken runt elva, jag fick inte komma för jag tydligen var för sjuk. Och det kanske var bäst så, vill ju inte smitta ner en hel mellan- och högstadieskola.

Istället blir det mys med Isabell om någon timme, ska färga hennes hår och så. Sedan lite senare ska jag träffa min älskling och hitta på någonting. Men nu ska jag fortsätta läsa bloggar, puss!

2010-04-19 kl. 22:19:35

;PpPPpPppPpP

En bild säger mer än tusen ord:


2010-04-19 kl. 22:10:24

Great day

Händelserik dag idag!
Efter musiken drog jag och Martina upp på stan en sväng (hittade mina underbara kjolar som jag ska köpa så fort jag kan), käkade kinamat för att sedan dra vidare till Hallsberg(?) lite random sådär. Hälsade på min gamla skola bla. Riktigt kul faktiskt.. Även om jag hatade skolan när jag gick där, hehe.
Tog halv fyra bussen till Odensbacken, drog hem till Martina för en liten ridtur. På ridbana den här gången, skitkul! Efter det skjutsade världens snällaste Martina hem mig och nu har jag bara badat och legat i sängen, också välkomnat febern tillbaka..

Imorgon är det praktik, ska försöka ta mig dit men får se hur det blir med den saken.. Nu ska jag iallafall fortsätta kolla på tv och sen sova. Natti!

2010-04-19 kl. 21:07:23

Must have


249:- på Monki.
Har jagat en midjehög, lite vid kjol like forever!

Det finns en sjukt söt "jeans"-kjol på Gina Tricot (fanns ingen bild) också som jag bara måååååste ha! Tråkigt att man är pank bara, men har en plan. Btw, bra att Gina gör om sin hemsida till ännu segare..

2010-04-18 kl. 22:44:57

Helgen

Har inte direkt haft någon blogglust när jag har varit så sjuk dom senaste dagarna..
Men jag har haft två skiiiiitbra dagar. Eller tre, minns inte när jag bloggade sist.. I fredags blev det filmkväll och en och annan grillad korv tillsammans med Victoria och André, och min äääääääääääälskling såklart! Dock mådde jag inge vidare och sov mig genom sista delen av kvällen.

Yesterday var jag och Isabell hemma hos Hanna med folk. Sjukt kul, har inte skrattat så mycket under en kväll sedan god knows when. Vissa spelade Alias (ordförklaringsspel), ni kan ju tänka er hur kul? Vissa lekte Dans-stopp, Klädormen, Hela havet stormar och alla möjliga tänkbara lekar. Limbo också. Avslutade kvällen med att Erik kom och hämtade mig och vi åkte hem till honom och sov.

Idag har jag och Erik tvättat bilar, haft vattenkrig och kört grävmaskin! Haha, och traktor! Helt insane, men det har jag gjort idag. På kvällen träffade vi Martina och Oskar som äntligen har kommit hem, åkte och åt lite och nu ännu lite senare var jag hos Sophie med Kajsa en stund. Myyyyysdag!

2010-04-17 kl. 17:24:09

Redhead

Jag vill ha det där håret tillbaka, NUUU!!! Saknar Malin btw <3


2010-04-17 kl. 15:11:34

Always here for u


♥ ♥ ♥

2010-04-16 kl. 12:53:41

Ill

Förlåt för seg uppdatering, men febern stiger hela tiden och förkylningen blir aldrig bättre. Har börjat hostat som en galning nu också, min hals dör snart.

Iallafall, tänkte bara berätta det. Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Bella & Tyra Show. Alex Schulman är gäst, wihoooo. Kan bli intressant, hoppas jag..

Btw, whats up med vädret? Vaknade halv fem imorse och det spöregnade?

2010-04-15 kl. 15:48:37

BBQ

Ikväll är det dags för sommarens första (antar att den i Örnsköldsvik i vintras inte räknas) grillning! Blir lite mys i Åsby med lots of people :) Riktigt kul ska det bli, sist jag var där var i somras och då sökte jag till Wadköping.. Via mobilen.

Anyways, nu ska jag läsa bloggar och snart kommer älsklingen. Pusssss!

2010-04-14 kl. 23:23:58

U give me fever

Kanske ska tillägga att jag har gått och blivit dyngsjuk också. Kan inte andas genom näsan för att snoret täpper igen, kan knappt svälja för att halsen värker utav helvete, kan knappt heller göra någonting för huvudvärken tar över.. Undrar om jag har feber också kanske? Tyck synd om mig!!

2010-04-14 kl. 23:18:46

Onsdag

Hejhej, kom precis ur ett sköööööönt bad. Ligger och slökollar lite på Lost..

Måste bara berättaaaa...

♥ Att jag fick mitt smink och ansiktsprodukter idag. Det är sjukt hur bra dom är, jag känner skillnad redan efter första gången! Helt klart värt dom nästan 2000 kronor det gick på.

♥ Att jag har fått mina älsklingar nu! Mina vita Converse, såklart? Tog på mig dom redan på stan, så ivrig var jag hihi. Dom är så himla snygga, fast jag vill ha nya svarta också.. Mina är baota-trasiga.

♥ Att jag hälsade på Isabell och Sophie förut när jag hade kommit hem från stan. Väääääärldens sötaste lilla Melker hade kommit hem nu! Dom fick hem sin hundvalp idag.. Sjukt söt är han, och väääldigt liten. Fick en smärre chock när jag såg honom, han såg så mycket större ut på bilderna. Blandning mellan Papillon och Lhasa apso tror jag det var btw.

♥ Att jag även köpte två par leggings på stan, och att vi åt på Kina Muren. So good! Och att jag känner mig skittöntig som använder dom här små hjärtanen, och slutligen att jag nu ska sova för imorgon blir det skola för första gången på hela veckan.. Nattinatti!

2010-04-14 kl. 11:02:07

Bråttom bråttom!

Min buss går om 25 minuter så nu ska jag bara byta tröja och sen cykalr jag iväg. Måste fixa håret lite också förstås.. Ska träffa Sarah på stan som sagt, blir nog en härlig dag :) Puss!

2010-04-13 kl. 23:10:44

Tisdag

Dåligt med tid för bloggen nu tycker jag.. Men det blir väl lätt så när det är så underbart väder!
Idag har jag varit på praktik, hemma hos Isabell och Sophie och till slut blev det att vara ute en stund och sen åkte jag och världens bästa älskling hem och mös och kollade på film. Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova. Imorgon blir det stan med Sarah, mina älsklings-converse har kommit nu!♥

2010-04-12 kl. 23:31:40

Fail

Allt hade hundra års väntetid.. Ska kolla på stan på onsdag så får vi se sen.

2010-04-12 kl. 23:13:08

H&M

Gjorde en liten beställning från H&M, eller en liten "önskelista" rättare sagt. Summan slutade på 2000 kr :( Ska rensa igenom lite, sen tror jag faktiskt att jag beställer. Det var väldigt mycket fint nu så jag borde nog passa på.. Massa fina ringar, väskor, toppar och annat. Vill haa!

2010-04-12 kl. 22:54:11

Must have

Kikade runt lite på Bikbok's hemsida alldeles
nyss, det första jag såg var den här sjuuuukt söta ringen! Jag är på jakt efter stora ringar, så hur perfekt vore inte den här? Den kunde förstås ha varit i silver eftersom guld inte är min favoritfärg direkt.. Men ändå sjukt snygg, blir det första jag letar efter på stan på onsdag.


2010-04-12 kl. 22:51:38

Sommaaaaar!

Ååååååh vad jag älskar vädret! Har varit ute hela dagen och hade inte jacka på mid en endaste sekund, det är så himla skönt att vara ute nu!

Jag och Isabell drog till Ica, köpte glass och cyklade till skolan och satte oss. Där blev vi kvar i stort sett hela eftermiddagen, förutom en liten stund då vi åkte och hälsade på Hanna och Melwin. Efter det cyklade jag vidare till skolan och träffade Julia och Johanna och köpte med en sallad från Grillköket och satte oss vid skolan och käkade. Efter det blev det även en glass till.. Hehe. Framåt kvällen kom det lite fler folk och jag blev kvar vid skolan ända till nio, halv tio kanske? Kom hem för drygt en timme sen och då slängde jag mig i badet direkt och nu ligger jag här i sängen. Borde egentligen sova, men ska kolla runt lite bloggar osv först. Puss!

2010-04-12 kl. 15:16:20

Måndag

Hiii there! Ska strax ut på cykeltur med Isabell, myyysigt! Älskar vädret, nu känns det att sommaren börjar komma. Nu är det bara sommarlov som saknas, sen är det perfekt!

Härlig dag igår också. Jag och Erik höll på att städa huset och nu har vi flyttat in alla möbler i det också. Det ända som saknas är lite kakel vid köket, annars är allt klart äntligen. Åkte fyrhjuling igår också, shiiiiiit vad kul! Jag och Erik tog en liten sväng bara runt huset några varv och senare på kvällen efter vi hade ätit så åkte jag, Erik och Lovisa ner till kanalen och kollade lite. Sjukt mycket vatten där nu.. Kvällen slutade med att vi båda somnade framför tv'n..

Men nu ska jag fixa lite sen cyklar jag till Isa och så får vi se vart vi tar vägen, måste iallafall ut!

2010-04-11 kl. 11:12:44

What a night

Vilken kväll det blev igår alltså..
Jag, Erik, Victoria & André åkte in till stan för att gå på bio. The bounty hunter hette filmen och den var sjuuuukt bra! Typ action/komedi eller vad man ska säga. Värd att se!

Ungefär direkt när vi kom hem ringde Kajsa och ville att vi skulle komma, så då blev det att fara iväg till Fiskinge på fest för några vi inte ens visste vilka det var. Men sjuuukt kul var det, vi var väl hemma här runt fyra på morgonen typ.. Blev lite senare än tänkt, men det var såååååååå värt det! Däckade på soffan och sov kvar där hela natten, ute i huset, haha. Har inte sovit så jättebra inatt men det får jag väl skylla mig själv för. Och idag mår man som man förtjänar, men fortfarande sooo worth it!

Idag? Har ingen aaaaaning om vad som händer, men antar att vi blir kvar här ett tag eftersom Erik nyss gick ut och hjälpte Henrik med någonting.. Jag vill ut, det är så himla fint väder ju! Fast det får bli senare, måste sova en stund först. Är helt slut..


2010-04-09 kl. 16:57:38

Update

Nu har han fått en ny soffa också. Bortskämda ungeeeee! Fast det är skönt att huset äntligen blir klart iallafall. Och jag kommer ju använda sakerna lika mycket som han ;)

2010-04-09 kl. 16:53:43

Friiiday

Godmorgooon! För mig iallafall.. Vaknade för en timme sen.. Vet inte hur jag lyckades sova så här länge, men det gjorde jag iallafall.

Igår var jag Erik, Martina och Oskar på Bobo's däck och kollade på nya däck och fälgar åt mig. Äntligeeeeen! Sedan ska den bara lackas om så ser den förhoppningsvis ut som jag vill att den ska göra. Efter det åkte jag och Erik till Marieberg med hans pappa. Vi köpte köksskåp och luckor, en fläkt och lite sådant på IKEA. Efter det åkte vi till Expert för att Erik skulle köpa en tv. Men vi kom därifrån med både tv och ny dator till honom. Datorn är dom dock och byter just nu, men ändå. Han kommer ju ändå komma hem med en likadan.

Äntligen fredag idag förresten, kom jag på när jag skrev rubriken. Har varit ledig idag, skönt att få sova ut ordentligt. Ikväll ska jag vara med Erik och sen får vi väl se vad som händer!

2010-04-07 kl. 22:34:57

Congratulations

Föööörlåt bloggen! Har varit helt upptagen dom två senaste dagarna, ingen tid för det här. Men nu är jag iallafall hemma och har äntligen lite tid över till att blogga, även om det blir kort.

Igår blev jag kvar hos Isabell i stort sett hela dagen och natten. August fick körkort igår (GRATTIS AUGUUUUUUST!!!!) så vi gled runt med honom, in till stan och lite sånt. Sedan blev det en sväng till Kajsa och på kvällen kom August och hämtade oss igen, efter det åkte vi hem till Isabell och sov.

Och idag fick äääääännu en körkort. GRATTIS MARTINAAAAA!!! Så efter skolan gick jag och Isabell upp på stan, kollade runt lite och hamnade till slut på en bänk och satt och var sjukligt nervösa för att vi visste att Martina körde upp just då. Till slut ringde hon och skrek att hon hade klarat det så idag blev det bilåkande med henne hela dagen istället. Vi har varit öööverallt. Örebro, Odensbacken, Hallsberg, Askersund, you name it! Grattis igen snuttis!

Sedan så måste jag påpeka att vita Converse i storlek 37,5 är slut öööööverallt. Jag var inne på minst fem eller sex affärer och det var slut överallt. Alla storlekarna i närheten av den också, men lyckades till slut på tag på ett par 38:or från Katrineholm. Antagligen dom sista.. Det finns inte ens att beställa fler från leverantören fick jag höra.. Men jag har mina nu (snart) iallafall. Feels greeeeeat!

2010-04-06 kl. 12:26:48

Tisdag

Drar iväg och hämtar Isabell nu, sen blir det myyys hos henne. I eftermiddag ska jag hem till Martina och hjälpa henne lite med hästarna och så ska hon få hjälpa mig med uppsats.. Jag längtar. Not.

2010-04-05 kl. 23:26:41

Freezing

Tror bestämt att jag glider ner i ett bad nu. Känner att febern börja komma.. :(

2010-04-05 kl. 20:17:47

Today

Idag har jag varit hos Martina nästan hela dagen. Vi tog först en efterlängtad ridtur, sen fixade vi lite med hästarna och till slut tog vi en liten promenad med Alfons. Riktigt mysigt. Efter det åkte vi till Odensbacken för att handla lite och käkade mat.

Nu har jag iallafall kommit hem, och sitter och kollar på Top model 13 och direkt efter det är det Legally blonde. Greeeeeaaat kväll att spendera framför tv:n!

2010-04-05 kl. 20:11:43

Saturdaynight

Jag kom precis på att jag lovade att skriva lite mer om lördagskvällen/natten. Men det orkar jag inte.
Vi kan säga såhär att den bestod av bussresa in till stan för att inte göra någonting alls, för att sedan åka till OKQ8 på söder där bilen rasade och vi blev stående i ca tre timmar då våran skjuts kom från Elmia och vi trodde att vi skulle få åka hem. Men vad fel vi hade.. Det slutade med att jag och Michaela åkte runt på stan med Per mfl. När vi väl kommer iväg hemåt så får vi soppatorsk efter typ två km. Satt i bilen i en timme, sedan kom skjutsen tillbaka till stan för att tanka. När vi kom tillbaka var batteriet slut men det löste sig ändå relativt fort och jag var hemma runt kvart över fem på morgonen. Men jag kan säga att vi faktiskt hade riktigt roligt från det att vi åkte från OKQ8 tills vi kom hem. Helt klart värd kväll! Taaack allihopa :D

2010-04-05 kl. 00:05:07

Emotional

Är lite halvdepp såhär på kvällskvisten och tänkte muntra upp mig själv med ett/två (?) par skor. Tro på fan att det bara finns 40+ på alla skor :( Kuuuul, jag får väl vara emo ikväll!

2010-04-04 kl. 05:12:34

Goodnight people!

Har precis kommit hem efter en helt galen kväll, men går inte in mer på det nu utan det tar vi imorgon! Nu ska jag sova, om jag kan förstås, är inte trött alls.. Men måste, natti!

2010-04-03 kl. 16:17:41

Summerfeeling

Solen skiner, snön är nästan helt borta och man kan äntligen använda skinnjacka och converse utan att frysa at all! För ett år sedan satt jag hemma hos Isabell och Sophie och "firade" påskafton med dom och några till. Det känns bra att kunna säga att den här påskaftonen kommer spenderas precis likadant. Fast, i år kanske vi inte kommer kunna sitta ute på altanen i bara tshirt, lyssna på musik och snacka. Men det är nog inte långt dit heller! Och jag känner på mig att det kommer bli minst lika bra som sist, även om det var aaaaaaaningen lite varmare förra påskafton. Men vem bryr sig, det kommer bli sjukt bra ändå!
Nu är det bara sommarlovet som saknas!


Isabell & jag förra påsken ♥

2010-04-03 kl. 01:38:05

Jag undrar vad killen har gjort?

Han svettas som en gris och stammar, uppenbarligen är det någonting han skäms för..

2010-04-03 kl. 01:35:55

Sanningens ögonblick

Erik och jag har legat nere i soffan och kollat på film ungefär hela kvällen. Han har nyligen åkt hem och jag tänkte gå upp och lägga mig i sängen. Slog på tv:n för att få lite ljus (min lampa är trasig), ska precis stänga av tv:n och sova. Den planen kan jag ju slopa direkt för i samma ögonblick som jag greppar tv-dosan börjar Sanningens ögonblick! Haha, jag måste bara se det. Iallafall en liten stund.. Det är kul! Men efter det är det sova som väntar för min del. Nattinaaaaaatt!

2010-04-02 kl. 14:05:34

Hallsberg

Nu ska vi åkaaaa! Jag har inte ätit någon frukost, sjukt hungrig!!
Ikväll ska jag umgås med min älskling och även träffa Isabell och Kajsa :) Myyys!

2010-04-02 kl. 13:17:50

My super sweet 16

Ligger i sängen och kollar på My super sweet 16. Fuck vad bortskämda alla ungar är.. En tjej vill till och med stänga av bilvägen utanför lokalen.. Det värsta är att det får hon säkert sen också.

2010-04-02 kl. 12:59:33

Långfredag

Godmorgon!
Min dag ser ut som så att klockan två/tre (?) ska vi åka till Hallsberg på påskmiddag hos mormor och morfar. Efter det tar jag nog med mig Erik hem på vägen och så får vi väl se vad som händer.. Skulle ha ridit nu på morgonen, och flera mornar i rad nu egentligen men Martina är fortfarande sjuk :( Bli friiiiisk!

Aaanyway. Måste köpa nya skor.. Vita Converse <3 Fast fan, jag får inte köpa mer skor nu.. Men jag kan ju inte springa omkring i Ugg's hela sommaren, och inte heller killer-heels. Så jag har inget val.

2010-04-01 kl. 15:06:34

Abstinens

Jag tror det är något fel på mig, på riktigt. Jag har sån sjuuuuuuk shopping-abstinens och jag var på Marieberg i förrgår.. Funderar seriöst på att göra en beställning från H&M. Även fast jag inte borde..

2010-04-01 kl. 12:00:40

Myskväll

Det blev en riktigt mysig kväll igår. Vi kom dit vid sex och efter det blev det massa snack, tacos och lika mycket snack till fram tills att klockan var typ tre eller något. Då skulle jag och Johanna cykla hem. Jag kan säga att det var inte det roligaste.. Det var kolsvart ute, übertjock dimma, man såg inte mer än fem meter framför sig.. Och utöver det skrämde vi (jag?) upp varandra genom att tjata om vildsvin och grävlingar hela tiden. Den cykelturen var inte rolig. Men hem kom vi iallafall, och det är ju huvudsaken.

Idag blir det eventuellt ridning (hoppas!!!) och på eftermiddagen/kvällen ska jag myyyysa med min ääälskling! Har saknat honom, vi har inte kunnat umgåtts så mycket i veckan :( Men idag blir det ändring på det, saknar han såå sjukt mycket!

RSS 2.0