2009-11-29 kl. 20:43:42

Första advent

Redan första advent.. Helt sjukt.

Lite dålig uppdatering i helgen, jag vet. Men det har varit fullt upp. I torsdags var jag och Sarah på öppet hus på risbergska, verkar skitbra!!! Och i fredags flängde vi (jag och Sarah) omkring i hela Örebro kändes det som, för att köpa en mobiltelefon. Igår fyllde Erik och då firade vi honom med lite kompisar och idag blev det släktkalas hemma hos honom. Myshelg :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på En Shopaholics Bekännelser, hoppas den är bra..
Sen ska jag sova och imorn blir det skola och sen julklappsshopping med Sarah. Natti!

2009-11-28 kl. 01:39:03

Inte OK

Skärp dig Josefine..


2009-11-27 kl. 15:19:05

Herregud

Köpte ny mobil idag, satte på den för kanske en kvart sen och den piper fortfarande oavbrutet. Come on? Jag va utan telefon inte ens ett dygn..

En Samsung Jet blev det iallafall. Den jag tänkte från början :)

2009-11-26 kl. 20:25:21

OTURSDAG

JAG HATAR MITT LIV!!!!! Eller inte riktigt, men åååh jag är så aaaarg! Hela dagen har gått helt åt helvete för mig. Förut stängde jag ner hela mitt osparade prov på datakunskapen så jag blir tvungen att göra om det, det va inte litet! Excel också, sjukt svårt! Ja och nu har min jävla mobil jävel lagt av också. KUL. NEJJJJJJ! Nu måste jag slänga ut pengar på en ny också.. INTE VÄRT! Ska nog köpa en för 300 spänn som jag kan köpa ny när det behövs.. Eller lagra upp några stycken så jag har när det behövs.. JAG ÄR SÅ ARG.



Update: Jag glömde berätta att när mobilen inte startade så blev jag så arg att jag kastade den i sänggaveln och har nu ett jättefint vitt intryckt märke efter min ÄLSKADE mobiltelefon.

2009-11-25 kl. 22:33:36

Onsdag

Kom precis in, har stått utanför med André och Tobbe och kollat på 740in i en evighet. Men nu är jag inne som sagt.

Vi prata lite om att snygga till den, lacka och sånt kulkul. Jag vill göra det nuuuuuuuuuuuuu! Vill inte ha en gammal rishög stå :( Haha, en överdrift då men ändå. Vill få den fin nu nu nu :D Ska ta ett snack med Mr. Paulsson.. Han får allt ta tag i det där nu så jag faktiskt vill ha den, haha. Undra vilken färg den ska bli bara.. Nån fin iallafall!

2009-11-25 kl. 14:21:38

...

i miss u

2009-11-24 kl. 21:52:11

Jag är så arg :(

Den här dagen har inte varit bra. Den senaste tiden har inte varit bra rättare sagt. Men den här dagen har nog varit värst.. Först är Lena helt störd på företagsekonomin (som vanligt) och jävlas med oss bara för att irritera oss, sen får jag reda på att min jävla fitt pappa (ursäkta språket) inte har skrivit på min val-lapp som skulle ha varit inlämnad i måndags och ååååååååååh blir så aaaarg! Jag längtar tills jag är arton och får sköta mig själv, utan att behöva vara helt jävla beroende av en människa som har NOLL med mitt liv att göra!



Jaja, ett + är ju att jag tydligen fick VG++ på logistikprovet :D Woohoooo! Nåt är Lena bra på iaf. Längtar något så sjukt till Risbergska nu! Ska bli mycket roligare att faktiskt få läsa något man är intresserad av.

2009-11-24 kl. 16:20:12

Tisdagsmys

Världens finaste älskling ringde precis, ikväll blir det tydligen filmmys för hela slanten :) Ska hyra en eller två filmer att se på.
Men nu kom han, måste åka till ica! Pussss

2009-11-24 kl. 07:54:48

tttisdag

Somnade strax efter åtta igår och vaknade nu, skönt! Nästan tolv timmars sömn, det var något jag behövde.. Nu ska jag gå ner och kolla om det finns något att äta till frukost och sen blir det nio bussen in till skolan. Puss!

Och förlåt älskling för att jag la på nästan direkt när du ringde, men jag sov (a) love u <3

2009-11-23 kl. 19:15:38

Pust..

"According to some scholars the Mayan calendar doesn’t end in 2012. The Mayan calendar is based on cycles within cycles within cycles. What happens in 2012 is the ending of a major cycle. For the Maya 2012 is the ending of what is known as the Great Cycle."

Om inte jag tror på det här kommer jag gå in i väggen..

2009-11-23 kl. 19:12:24

2012

Idag när jag slutade skolan gick jag upp på stan och träffade Isabell, Michaela och Tim.
När jag, Tim och Michaela står och väntar på bussen börjar vi diskutera 'jordens undergång' haha. Jag har inte trott ett dugg på det förut men självklart har Tim lyckats skrämma upp mig så nu kommer jag inte ens vilja vakna den 21 december 2012. Jag vill inte dö :( Dumma dumma Tim..

2009-11-23 kl. 17:28:46

Omg..

Nu är valet gjort.. 1 YF, 2 Turism, 3 Logistikadministration. Nu hoppas jag för allt i världen att allt går bra. :|



BTW; Nej! Jag ska inte gå YF, utan väljer det för att ha kvar samma lärare i kärnämnena som blir det enda jag kommer läsa :)

2009-11-22 kl. 21:18:47

Julan, jag trodde bloggar sög?


2009-11-22 kl. 21:14:43

Ny mobil?

Plugg: klart! Äntligen.


Nu börjar jag fundera(okej, jag har funderat ett bra tag) på att köpa en ny mobiltelefon, just nu har jag en Sony Ericsson W508 tror jag den heter, den är jättebra i sig och så. Jag ääääälskar vikbara mobiltelefoner av någon anledning. Men iallafall, Sony Ericsson suger. Jag har haft det märket ända sen jag köpte min andra mobiltelefon, och det var väl i femman, sexan kan jag tro. Hade en hederlig gammal 3310 innan. Den svek aldrig.. Anyway, efter det har jag plöjt igenom ca 10(jag vet, helt SJUKT!!! och fyra av dom inom ett år..) Sony Ericsson mobiltelefoner och alla har slutat på samma sätt; glapp i laddningen och det går inte att ha i ett headset utan att höra halva låtar. Den jag har nu är väl inte helt förlorad än, den funkar nästan helt felfritt och går för det mesta att ladda och alltid att lyssna på musik.

Jaja, låt oss komma till saken. Jag funderar på att göra ett stort steg i mitt liv.. Byta ut Sony Ericsson för all framtid! Eller funderar.. Jag har redan bestämt mig rättare sagt! Imorgon ska jag antagligen åka ut till Netonnet och köpa en Samsung Jet, en touch-mobil med helt okej kamera och den verkar allmänt bra. Jag har alltid viljat ha touchscreen och om jag nu köper en dyr mobiltelefon så har jag en anledning att inte slänga den i väggen/golvet/asfalt så fort jag blir arg. Det vore nog rätt bra. Ska iallafall göra lite research på internet nu om jag hittar något annat intressant, det känns ju lite sådär att slänga ut 4-5 tusen på en mobiltelefon som förmodligen kommer bytas ut inom ett halvår.. Ska nog försöka hitta en lite billigare!



Aningen överentusiastiskt inlägg kanske..

2009-11-22 kl. 19:26:15

There's nothing to fear, for i am right beside you

I morse blev det marieberg så fort vi vaknade i stort sett, hjälpte Eriks föräldrar att slänga lite skräp på vägen dit också. Fick med mig lite smått och gott hem, bla två bh:ar (välbehövligt!!!) och en foundation. H&M <3 ofc..

Självklart lyckades vi även få soppatorsk i Sköllersta men det gick bra det också som tur va ;) Till slut kom vi hem iallafall, då blev det att byta traktor och åka och tanka i Mellösa. Väl hemma igen slockna vi båda två. Eller ja, jag halvsov lite och han va vaken rättare sagt. Men vi låg i sängen iallafall! Nu har han precis åkt hem och jag funderar på att göra klart dom där frågorna till Administrationen.. Måste nog lämna in det imorgon, så så blir det.




2009-11-22 kl. 00:01:47

Titanic och popcorn

Den här lördagskvällen har jag och Erik spenderat tillsammans med Victoria och André tittandes på Titanic och käkat popcorn. Den filmen alltså.. Det var så längesen jag såg den så jag had glömt bort hur bra den är. Tre timmar utan att tröttna en enda sekund. Det är bra gjort. Sjukt bra är den, men samtidigt väldigt sorglig. Tjöt gjorde jag också, men det får man! Haha.

Nu ska jag krypa ner brevid min älskling som redan ligger i sängen, och imorgon blir det Marieberg! Shoppiiiiing :D

2009-11-20 kl. 15:54:40

Risbergska here i come!

Jag har bestämt mig. Äntligen! Nästa höst kommer jag att börja på Omvårnadsprogrammet på Risbergska skolan, och förhoppningsvis får jag Sarah med mig också, men det verkar som det nu iallafall :)

Om allt går rätt så kommer det bli så att vi går kvar i YF09 fram till sommaren. Alltså väljer vi YF nu för att ha kvar samma lärare i kärnämnena som blir det enda vi kommer att läsa. Den övriga tiden blir det praktik för oss. Det kommer bli sååå bra, allt känns helt rätt nu! Jag skulle bara må sämre och sämre av att gå kvar på Wuc känner jag. Det finns verkligen ingen linje där som lockar, överhuvudtaget. Lite halvjobbigt att gå om ett år men det är sååå värt det, hellre det än att börja om helt på universitet som jag kanske inte ens kan bli då.

På torsdag är det öppet hus på Risbergska, självklart ska vi dit. Vi ska också försöka fixa en tid med studievägledaren på Risbergska också.. Ååååh jag vill byta nu! Jag vill inte gå en dag till på Wuc.. Eller jo, men ingen av dom inriktningarna..

Nu vill jag bara att nästa termin ska börja, att jag ska fixa en bra praktikplats fort och sen att det blir sommarlov och sen Risbergskaaaaaa! Orkar inte vänta.
Jag vill börja omvårdnad. Jag vill ta studenten. Jag vill plugga till sjuksköterska på universitet för att sedan plugga vidare till barnmorska. Och jag vill det NUUU!

2009-11-20 kl. 00:43:52

I hate this

Jag hatar allt just nu! ÅÅÅÅÅåååååhhhhhhh är så arg. Nu ska jag gömma mig under täcket för resten av livet. ORKAR INTE!!!!!!


HEJDÅ

2009-11-19 kl. 22:41:14

Visste ni..

att jag vill ha - julmust
att min senaste kyss - var bäst
att jag lyssnar mest på
- musik
att jag pratar
- oavbrutet?
att jag inte gillar
- min pappa
att min första riktiga kyss - varade en hel natt
att jag avskyr när folk snackar - skit
att kärlek är
- helt jävla underbart!♥
att jag gillar att - pussas
att jag alltid kommer att - oroa mig för ALLT
att jag är hemligt förälskad i - frank wagner :$
att sist jag grät var - igår kväll
att min mobiltelefon är - konstig
att när jag vaknar på morgonen - somnar jag om
att innan jag går och lägger mig
- pratar jag med erik, om han inte ssover med mig förstås
att idag har jag - skrikit på busschauffören
att jag just nu tänker på - allt som är dåligt
att i kväll ska jag - kolla på 17 again
att i morgon kommer jag - ligga under täcket
att jag hoppas
- på att min julmust inte är avslagen..
att jag verkligen vill - bli 18, få ta hand om mig själv utan att behöva någon dig!


2009-11-19 kl. 00:02:14

Jag tyckte det var kallt..

Okej, det där är inte mitt fönster men ungefär så mycket öppet är det. Duktigt Josefine, mitt i vintern och allt!

2009-11-17 kl. 16:20:07

Beslutsångest..

Snart ska vi välja inriktning i skolan, med snart menar jag på torsdag! Nästan hela tiden har jag viljat gå LogistikAdministration, men nu helt plötsligt har jag ingen aning om vad jag vill gå! Förutom att jag inte vill gå något av det jag kan gå på Wuc.. Eller jo jag har en aning om vad jag vill gå, jag vill gå Omvårdnad. Jag vill bli sjuksköterska och kanske senare barnmorska. M e n vill jag verkligen gå om ett år? Iochförsig skulle det bli ett ganska skönt år, eftersom att åtta (eventuellt tio) av dom kurserna jag kommer läsa i ettan är jag då redan klar med och kan då fokusera mer på dom andra kurserna som då (förhoppningsvis) resulterar i högre betyg osv.

Omvårdnad verkar så mycket roligare än logistikadministration också.. Företagsekonomi, administration och logistik. Det är ungefär det vi har hela tiden. Inte okej! Jag vill läsa psykologi och allt annat roligt som man kan göra på OP. Går jag på Plusgymnasiet så kan man dessutom bli certifierad massör, licensierad gruppträningsinstruktör och diplomerad spa-terapeut. Men går jag Risbergska så får man ju körkortet, och det har jag faktiskt ingen aning om hur det är på Plusgymnasiet.. För tillfället lutar det åt att byta iallafall, till Plusgymnasiet.

2009-11-16 kl. 22:11:21

Goodnight

Sängen väntar, godnatt!

2009-11-16 kl. 19:46:49

i miss u

Charmig bild.. Duh, tell me something i don't know?


2009-11-16 kl. 17:49:24

Måååndag

Kom hem för en stund sen, jag och Sarah tog ett snack med syon efter skolan så vi blev kvar lite längre.. Sen tog det ännu lite längre tid eftersom jag var tvungen att vänta på Erik innan jag fick åka hem. Och på det tog vi 726an hem, alltså tog det lite tid till.

Nu är jag hemma iallafall, har ätit tre(!) rostade mackor. Jag är så mätt så jag tror jag spyr snart.. Ska börja med plugget snart antar jag.. Om jag orkar :( Det känns allt för ansträngande.. Men jag har inget val.

Men först: Börja med en ny design!!! Den här är ju bara tillfällig.

2009-11-16 kl. 17:40:13

Jag dör..

..bokstavligt talat! Det där trodde man inte om Blondinbella..


2009-11-16 kl. 09:36:57

Jag blir så arg

På mig själv!!! Sköter inte skolan för fem öre.. Försover mig varenda dag. Det måste bli ett slut på det, nuuuuuu.

Idag började jag kl 8.00, men vaknade inte förrän 9.00 vilket är ca 2,5 timmar för sent. Och nu går inte nästa buss förrän 10.25 och det innebär att jag missar halva administrationen också. Bliiiiir sååååååå aaaaaaaarg... Okej det var en överdrift, missar väl en 15-20 minuter om jag springer från bussen. Men ändå! Jag borde inte missa någonting.
Men men, det är sånt som händer. Men inte i fortsättningen, not on my watch!

2009-11-16 kl. 00:00:27

Tik tok


2009-11-15 kl. 22:50:00

Jag älskar dig

Ett år idag! Sjukt vad fort tiden har gått.. Men det här är bara början! Jag älskar dig bara mer och mer, min Erik ♥
Denna dag har vi spenderat så att vi tog bussen in till Örebro förut idag. Erik bjöd mig på Kinamuren, jättegott var det. Blev kanske aningen övermätt om man nu kan uttrycka sig så.. Efter det gick vi på bio :) Vi såg En julsaga. Jättemysig film såhär till julen och allt.. Lite barnslig kanske men det passar oss utmärkt. Underbar dag.. Skönt att vara lite för oss själva. Annars är vi oftast med folk när vi gör någonting sånt. Jättemysig dag iallafall, det gör vi nog snart om!



15/11 2008 - 15/11 2009
Jag älskar dig
Erik Gustav Paulsson

2009-11-15 kl. 22:29:25

Det här får duga

Slarvade ihop en design lite fort, headern byts nog ut imorgon och resten fixar jag när jag har lite mer tid. Två uppgifter tills imorgon och ett prov.. Jippi! Näe..

2009-11-15 kl. 21:41:30

I'm back


RSS 2.0